18 / 05 / 2024

Hanna Gergi Abdulahad

Hanna Gergi Abdulahad

Al Husam Turkey İnşaat Anonim Şirketi, Fadi Feghali, Elie Al Ajouz, Hanna Gergi Abdulahad, Thomas Woodrow Wilson III, Cevat Halit Güneş tarafından 3 Mart'ta kuruldu.

Yerebatan Sarnıcı gergi güçlendirme projesi için onay geldi! 

Koruma Kurulu, İBB'nin yıkılma tehlikesi olan Yerebatan Sarnıcı için hazırladığı gergi güçlendirme projesine onay verdi. 

Yerebatan Sarnıcı, gergi güçlendirme projesi için onay bekliyor!

Geçtiğimiz günlerde yapılan restorasyon çalışmalarında çökme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu öğrenilen Yerebatan Sarnıcı’ndaki gergi güçlendirme projesi başvurusu için Koruma Kurulu'ndan onay gelmedi.

Yerebatan Sarnıcı'nda tehlike büyük!

Yerebatan Sarnıcı'nın olası bir depremde hasar göreceğini belirleyen İBB'nin yapıya müdahale edebilmek için yaptığı başvuru reddedildi. Uzmanlara göre sütun başlarındaki gergi boşlukları büyük tehlikeye gebe.

Gertav Gergi Tavan Aydınlatma Teknolojileri Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gertav Gergi Tavan Aydınlatma Teknolojileri Dekorasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Atmaca tarafından kuruldu. 

Bamax Pvc Gergi Tavan Sistemleri Baskı Merkezi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamax Pvc Gergi Tavan Sistemleri Baskı Merkezi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Başkara tarafından kuruldu. 

In House Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

In House Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Sulaıman, Khaled Qarwsh, Hanna Alı, ldullatef Shaebanı ve Malak Alkhatıb ortaklığında kuruldu. 

Selimiye Camisi'nin demirlerine dayanıklılık kontrolü!

Vakıflar Edirne Bölge Müdürlüğü'nün inşaat mühendisleri, Selimiye Camisi'nin kubbe ve revak aralarındaki gergi demirlerini dayanıklılık testinden geçirdi.

GTS Gergi Tavan Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GTS Gergi Tavan Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Görkem Kaya imzasıyla kuruldu.

Kocaeli'de Valilik Yaya Köprüsü’nde gergi halatlarının montajı sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından Kocaeli Valiliği Kompleksi’nin önünde inşaatı devam eden, çelik asma taşıyıcı sistemli modern yaya köprüsünde çalışmalar sürdürülüyor.

Gergi tavan sistemi inşaat sektörüyle gelişiyor!

Gergi tavan sistemi inşaat sektöründe her geçen gün daha fazla gelişiyor. İşadamı Ayhan Çağlayan, gergi tavan sistemlerinin vatandaşlar tarafından tutulduğunu dile getirdi.

Yeşil Bahar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Bahar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 11 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile Bağcılar'da, Al Bannani Emad A., Omer Khalifa Dugha, Nazzar Ahmed Y. Kaawan, Carla Hanna, Mehmet Fatih Kara ortaklığında kuruldu.

HannaHome yeni sezon koleksiyonlarını hazırladı!

Hanna Home yeni sezon koleksiyonlarını hazırladı. Dünyaca ünlü seçkin duvar kağıdı markalarının distribütörlüğünü yapan Hanna Home, en yeni duvar kağıdı koleksiyonlarını dekorasyon severlerin ilgisine sunuyor.

Al Husam Turkey İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Al Husam Turkey İnşaat Anonim Şirketi, Fadi Feghali, Elie Al Ajouz, Hanna Gergi Abdulahad, Thomas Woodrow Wilson III, Cevat Halit Güneş tarafından 3 Mart'ta kuruldu.

Hanna Gergi Abdulahad Haberi

Hanna Gergi Abdulahad

Al Husam Turkey İnşaat Anonim Şirketi, Fadi Feghali, Elie Al Ajouz, Hanna Gergi Abdulahad, Thomas Woodrow Wilson III, Cevat Halit Güneş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Mart'ta kuruldu. 


Al Husam Turkey İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; tüm taahhüt işleri inşaat ve altyapı işleri mühendislik hizmetleri.


Al Husam Turkey İnşaat Anonim Şirketi adres: Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Ticaret Merkezi, Blok A 18,...