07 / 07 / 2024

HannaHome Kurucu Üyesi ve Genel Müdürü Oğuzhan Özden

HannaHome Kurucu Üyesi ve Genel Müdürü Oğuzhan Özden

“Dekorasyonda ilk adres” sloganı ile kurulan ve her geçen gün hızla büyüyen HannaHome, büyüyen hedeflerini ve iş hacmini karşılamak için gelişen kadrosuyla birlikte yeni ofisinde hizmet vermeye devam edecek...

Türkiye'deki 20 milyona yakın riskli konut çevresel sürdürülebilirliği de olumsuz etkiliyor!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkan Vekili ve Kurucu Üyesi ve Management Plus Genel Müdürü Dr. Haldun Ersen son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan kentsel dönüşümün önemine değindi. İşte o açıklamalar...

Prof. Dr. Naci Görür'den 5 il için deprem uyarısı!

Bilim Akademisi Kurucu Üyesi ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hakkari'de dün meydana gelen depremlerden sonra Bitlis/Zagros bindirme kuşağına özellikle dikkati çekti. Görür, Bitlis, Adıyaman, Hakkari, Tunceli ve Bingöl bölgesi için uyardı. İşte haberin detayları...

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Bagfaş Bandırma Gübre Fabirakaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üyesi Recep Gençer kimdir?  Recep Gençerdaha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Recep Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Recep Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışı arttı

E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği (EDER) Kurucu Üyesi ve Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışının arttığını belirterek, online sanal poslardan satışın yüzde 42'ye yükseldiğini bildirdi.

Metaverse'de arsa alırken dolandırılmamak için nelere dikkat edilmeli?

STANDBY ME Ajans Başkanı ve Metaverse Derneği Kurucu Üyesi Yurdakul, metaverse de arsa satış işlemlerinde yapılan dolandırıcılık olaylarına yönelik uyarıda bulundu.

Özcal Korkmaz, İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Mehmet Türk'ün yerine Özcal Korkmaz'ın ilk olağan genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmesine karar verdi.

Mehmet Levent Hacıislamoğlu, İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Aslıhan ÜTE'nin yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Levent Hacıislamoğlu atandı. 

Mustafa Kulu, Kiler GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Kiler GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hüseyin Oflaz'ın yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine uygun bulduğu Mustafa Kulu atandı. 

Güneş Biber, Tek-Art İnşaat'ın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinden olan Seyfettin Çilesiz'in istifa etti. Görevinden ayrılan Seyfettin Çilesiz'in yerine Güneş Biber'in Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu.

Gökhan Demirli, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, yönetim kurulu üyesi ataması hakkında KAP'a açıklama yaptı. Gökhan Demirli, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı...

DAİB üyesi firmalardan 1,5 milyar dolarlık ihracat!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) üyesi firmalarca yapılan ihracat, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,15 artış gösterirken, birliğin ihracatı ülkelere göre değerlendirildiğinde ilk sırada Irak yer aldı.

İstanbul'da 2 milyon konutun yenilenmesi gerekiyor!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Kurucu Üyesi Haluk Sur, ''İstanbul'da halihazırda mevcut konut sayısı 4-4,5 milyon adet. Araştırmalara göre, bunun yaklaşık 2 milyon adedinin kentsel dönüşümle yenilenmesi gerekiyor" dedi.

İsmail Murat Turgut, Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türksönmez yerine kalan süreyi tamamlamak ve yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere İsmail Murat Turgut Yönetim Kurulu Üyeliğine atanmasına karar verildi..

HannaHome Kurucu Üyesi ve Genel Müdürü Oğuzhan Özden Haberi

HannaHome Kurucu Üyesi ve Genel Müdürü Oğuzhan Özden

Duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markasının Türkiye’deki tek temsilcisi olarak sektöre 2009 yılında hızlı bir giriş yapan, Rasch Textil, Design ID, Norwall, Sellers & Josephson, Meister, Schulte ve Condor olmak üzere dünyanın öncü duvar kağıdı, parke ve halı markalarını bünyesine katarak büyümesini sürdüren HannaHome, Bostancı’daki yeni ofisini yoğun bir katılım ile hizmete açtı.


Dekorasyon sektöründe dinamik ve yenilikçi çözümlere imza atarak sürekli gelişen HannaHome’un yeni adresi, genişleyen yapısı ile birlikte ofis ve showroom alanı olmak üzere iki plaza katından oluşuyor. Temsilcisi olduğu markaların ürünleri ile tasarlanan yeni ofisin showroom katında, duvar kağıdı, parke ve halı koleksiyonlarının sergilendiği teşhir alanı ve toplantı odaları bulunuyor.


Türkiye genelinde bayilerinin, mimarların, sektör ilgililerinin ve basının katıldığı ofis açılışında, HannaHome Kurucu Üyesi ve Genel Müdürü Oğuzhan...