16 / 05 / 2024

Happy Moons mağaza

Happy Moons mağaza

Türkiye'nin önemli yeme-içme gruplarından Happy Moon's, yeni markası Bobs Kitchen'ın verdiği ivmeyle büyüme atağına kalkacak. Grubun beş yıllık planı, Happy Moon's markasıyla 40-45, Manhattan Cafe ile 50, Bobs Kitchen ile 200 şubeye ulaşmak...

Happy Center İhlas Marmara 2. Etap mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 134. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü Belikdüzü’nde hizmete sundu. İhlas Marmara 2. Etap mağazası 900 m2 olup 4 kasa ve 22 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Happy Center Esenyurt Piri Reis mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 133. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü Esenyurt’ ta hizmete sundu. Piri Reis mağazası 800 m2 olup 3 kasa ve 20 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Happy Center Beykent 2 mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 132. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ’nde hizmete sundu.

Happy Center 129. mağazasını Balıkesir Gönen'de açtı!

Happy Center mağaza açılışlarıyla büyümeye devam ediyor. Happy Center 10 Mayıs'ta Balıkesir ilinin Gönen ilçesinde 730 metrekarelik yeni mağaza açtı. Happy Center'ın mağaza sayısı 129'a ulaştı.

Happy Center Dumankaya mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 126. şubesini 13 Şubat günü halkalıda’da hizmete sundu. Dumankaya mağazası Atakent Mahallesi'nde 8 kasa ve 35 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Happy Center Kartal Cevizli mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor ve 125. şubesini 9 Ocak günü Kartal’da hizmete sundu. Cevizli mağazası 3 kasa ve 20 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Happy Center Bayrampaşa'da 2 mağaza açtı!

Geçen hafta Sefaköyde hizmete sunduğu mağazasından sonra 28 Kasım Cumartesi günü Bayrampaşa'da 2 mağaza daha hizmete sundu.

Christian Dior Nişantaşı'nda mağaza açacak!

Christian Dior, Nişantaşı'nda mağaza açmak için Bizz Gayrimenkul ile anlaşma imzaladı

Tiffany, tfny adıyla Balkanlar’da mağaza açacak!

Mücevher markası Tiffany’ye karşı marka mücadelesi veren Tiffany, ‘tfny’ adıyla Balkanlar’da mağaza açma hazırlığında

NT, bir günde 12 ilde 13 mağaza açtı!

Kırtasiye devi NT, bir günde 12 ilde 13 mağaza açtı

Bil's Beyoğlu Tünel'de mağaza açacak!

Selman Bilal, gömlek markaları Bil's'in şirket merkezinin altına eylül ayının ortasında müze gibi bir mağaza açıyor

Sumak XL Fashion Adapazarı'nda mağaza açıyor!

Büyük beden kadın giyim makası Sumak XL Fashion 15 Eylül'de Adapazarı'nda yeni mağaza açacak

KİM, 5 yılda 200 mağaza açacak!

KİM Genel Müdürü Hamit Akçay, ağırlıklı olarak İstanbul´da bulunan 52 mağaza ile 2010 yılında 300 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirtti

Happy Moons mağaza Haberi

Happy Moons mağaza

Hüseyin Aymutlu, Happy Moon's'un temellerini yaklaşık 20 yıl önce Kadıköy'de küçük bir şubede attı. Restoran sektöründe pek çok farklı alanda çalıştıktan sonra kendi markasını kuran Aymutlu, Happy Moon's, Manhattan Cafe ve Bobs Kitchen markalarıyla Türkiye'nin önemli yeme-içme gruplarından birini oluşturdu. Grup yeni markası Bobs Kitchen'ın da verdiği ivmeyle önümüzdeki dönemde büyüme atağına kalkmaya hazırlanıyor. Grubun beş yıllık planı Happy Moon's markasıyla Türkiye'de 40-45, Manhattan Cafe ile 50, Bobs Kitchen ile 200 şubeye ulaşmak.

Ekonomist'te yer alan habere göre; 2018 yılında yüzde 40 büyüyen Happy Moon's, bu yılı yüzde 50 büyümeyle kapatmayı planlıyor. 2019 yılını 220 milyon TL'lik ciroyla kapatmayı hedeflediklerini söyleyen Happy Moon's Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, 2020 ciro hedeflerinin ise 250 milyon TL olduğunu belirtiyor.

ANADOLU'DA FRANCHISE'LA BÜYÜYOR

Happy Moon's'un...