06 / 05 / 2024

haramidere futurepark

haramidere futurepark

Esenyurt Future Park projesinde yer alan konutlar 1+0'dan 3+1'e kadar tasarlandı. Projede teslimlerin 2014 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor...

BabyMalI, Haramidere’de 10 bin metrekarelik mağaza açıyor!

Özelcan Group, BabyMalI mağazası için İstanbul Haramidere'de 10 bin metrekarelik bir yer kiralanmış, şu sıralar açılış için son hazırlıklar yapılıyormuş…

Carrefour Haramidere şubesi yerine rezidans geliyor!

İstanbul'da yeni bir alışveriş merkezinin daha inşaatına başlanıyor. Haramidere'deki Carrefour'un yıkılması planlanıyor. Ardından bölgede yeni bir rezidans inşa edilecek. 

Hiper Gayrimenkul Arap yatırımcıları ağırladı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde hataya geçirdiği Futurepark Projesi ile Arap yatırımcıların beğenisini toplayan Hiper Gayrimenkul, Ceylan Intercontinental Otel’de gerçekleştirilen Sürdürülebilir Vakıflar Forumu’nda Arap yatırımcıları ağırladı.

Futurepark Mall ön talep topluyor!

Futurepark projesi içinde hayata geçecek olan Futurepark Mall çevresinde yer alan 30 bin konutun alışveriş ihtiyaçlarına cevap verecek donanımda yükseliyor.

Futurepark Mall, Haramidere'nin ilk AVM'si olacak!

Futurepark projesi içinde hayata geçecek olan Futurepark Mall çevresinde yer alan 30 bin konutun alışveriş ihtiyaçlarına cevap verecek donanımda yükseliyor. Alışveriş merkezinin 2017 yılı son çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanıyor.

Hasırcılar'ın Haramidere'deki cami inşaatına izin çıkmadı mı?

AKP ile Fethullah Gülen cemaati arasındaki çekişme, cami inşaatlarını da etkilemeye başladı. Cemaate yakınlığı ile bilinen bir işadamı, Haramidere'de yaptırmak istediği cami için 2 yıldır imar izni alamıyor.

Haramidere Future Park satış ofisi!

Haramidere Future Park satış ofisi ile 444 9 532 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Daire fiyatlarının 176 bin TL'den başladığı projede toplam 1.600 adet konut yer alıyor.

Future Park Haramidere fiyatları!

Future Park Haramidere fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Atatürk Havalimanı'na 18 dakika uzaklıkta inşa edilen projede banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor.

Haramidere Future Park satılık!

Haramidere Future Park satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşeceği proje ev ve otel konseptiyle hayata geçiriliyor.

1991 yılında Haramidere'de 50 milyon liraya daire!

Reşat Altın'ın 356 bin 517 liraya satıldığı 1991 yılında, Haramidere'de 140 adet altın parasına, 50 milyon liraya konut satılacakmış. 100 metrekarelik daireler 10 milyon lira peşinat ile satılacakmış.

Ukhas Mimari Cephe Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ukhas Mimari Cephe Sistemleri Anonim Şirketi, Uğur Kilerci tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak 2015 tarihinde Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Haramidere Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Future Park projesinde 147 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park projesinde yüzde 25 peşinat sonrasında 42 ay sıfır faizle konut satışları yapılıyor. Projede fiyatlar 147 bin liradan başlıyor.

Makyol İnşaat 5 yeni projeye hazırlanıyor!

Dünyanın ilk 225 inşaat şirketi arasında yer alan Makyol İnşaat, kendi arazilerine 5 yeni proje daha yapma hazırlığı içinde. Firma, Bahçeşehir, Haramidere, Büyükçekmece ve Göksu'da yeni projelere başlayacak...

haramidere futurepark Haberi

haramidere futurepark

Konut tiplerinin 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak belirlendiği Future Park İstanbul projesi Miran Yapı tarafında hayata geçiriliyor.Esenyurt'ta 34 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükselen Future Park projesinde toplam 720 adet konut bulunuyor. 


7 blok olarak tasarlanan Haramidere Futurepark projesinde yer alan 3+1 daireler 120 bin TL'ye satılıyor.2014 yılının sonlarına doğru teslim edilmesinin planlandığı Haramidere Future Park Evleri'nde yer alan bloklar 14 katlı ve 35 katlı olarak tasarlandı.


Carrefour'a yürüme mesafesinde yer alan İstanbul Future Park projesi NTowers ve Regnumi Solarken projelerinin arasında bulunuyor.


Talatpaşa Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, No:13 Esenyurt/İstanbul


Talatpaşa Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1069 Sk. Esenyurt/ İSTANBUL

Tel : 444 9 532

www.futurepark.com.tr

Esra Nur...