07 / 07 / 2024

Hareketli Platform

Hareketli Platform

Hareketli Platform Teknik Hizmetler Anonim Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Akik Sokak, No:48-50 H Blok/İç Kapı:104/105'de kuruldu.

Gayrimenkul sektöründeki boşluğu dolduracak yeni platform geliştirildi!

Konut sektördeki büyümeye paralel olarak müşterilerin doğru gayrimenkul danışmanlarına ulaşması için yeni platform geliştirildi. 

Bakan Özhaseki açıkladı: Türkiye'de hareketli 485 fay hattı var! Evler buna göre yapılmalı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, katıldığı bir açılışta deprem ve kentsel dönüşümle ilgili konuştu. Türkiye'de hareketli 485 fay hattı olduğunu aktaran Özhaseki, konutların buna göre inşa edilmesi gerektiğini söyledi. 

Balkar Vinç Platform Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balkar Vinç Platform Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Melih karaca ve Sercan Balcı ortaklığında kuruldu.

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ileSerkan Öner tarafından kuruldu.

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusup Bazarov tarafından kuruldu.

Nova Platform Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Platform Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mat tarafından kuruldu.

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Alkan ve Kalender Ernur ortaklığında kuruldu.

Buca depreminden sonra flaş açıklama geldi! '11 aydır çok hareketli' diyerek uyardı!

Buca depreminden sonra flaş bir son dakika açıklaması geldi. '11 aydır çok hareketli' diyerek uyardı. İşte konu ile ilgili detaylar...

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Monım Zaarour tarafından kuruldu.

Birlik Platform Vinç Turizm Emlak Oto Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Birlik Platform Vinç Turizm Emlak Oto Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Akar tarafından kuruldu.

Euro haftaya hareketli başladı! Elinde euro olanlar baksın! İşte güncel euro alış satış fiyatı

Haftanın ilk işlem gününde döviz kurları yukarı yönlü hareket ediyor. Euro güne hareketli başlarken elinde euro olanlar ve euro alıp bozdurmak isteyenler güncel euro kurunu araştırıyor. Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? İşte güncel euro alış satış fiyatı...

Boğaziçi Vinç Platform Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Vinç Platform Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak tarafından kuruldu.

Maraton Vinç Platform Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maraton Vinç Platform Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Kaygusuz tarafından kuruldu.

Hareketli Platform Haberi

Hareketli Platform
Hareketli Platform Teknik Hizmetler Anonim Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu.


Hareketli Platform Teknik Hizmetler Anonim Şirketi iş konusu; 1-) İnşaat makinaları ,inşaat cephe asansörleri ve hareketli cephe platformlarının satış,montaj, kurulum, arıza, bakımı ile kullanan personelin eğitimi, bu konuda her türlü teknik hizmetlerin verilmesi. 2-) Bu makinelerin işletilmesi için operatör desteği sağlanması. 3-) Yüksekte çalışma ve yükseğe taşıma ile ilgili her türlü makinelerin, kule vinçlerin, bina cam temizleme sistemleri ile inşaat sanayinde kullanılan her türlü makine ve teçhizatın ve bunların yedek parçalarının satışı,bakımı, tamiri ve teknik servis hizmetinin verilmesi 4-) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat ve taahhüt işleri yapmak. 5-) Her türlü mimarlık, mühendislik, proje v.b. hizmetleri vermek ve...