05 / 05 / 2024

Harman Analiz Yapı adres

Harman Analiz Yapı adres

Harman Analiz Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Harman ve Soner Erdoğan tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yeni dönem: Yapılar artık akıllı metodojiler ile güçlendirilecek!

İnşaat teknolojilerinin öncü temsilcilerinden Hilti, özellikle de güçlendirme çalışmalarında öne çıkan ürün gamıyla Türkiye’deki projelere çözüm ortaklığı yapıyor. Hilti mühendislik ekibi ise yapı sistemlerinin depremlerde nasıl davrandığını analiz etmek için kapsamlı sismik araştırmalar gerçekleşti

Borsada teknik analiz yapmayı papatya falı gibi görmeyin!

İnfo Yatırım Yatırımcı Buluşmaları’nın altıncısı yapıldı. Katılımcılar, teknik analiz, geçmiş fiyat hareketlerinden yola çıkılarak çeşitli göstergeler kullanılarak gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etme yöntemidir. Mutlaka yararlanın uyarısını yaptı.

Bitcoin’in gelecekteki fiyatı ne olacak? 1 milyon dolara kadar çıkacak mı?

Bitcoin (BTC) fiyatları son dönemde durgunluk yaşasa da gelecek 5-6 yıl için farklı tahminler yapılıyor. Bitcoin için bu dönemde 46 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değer kazanacağı şeklinde analiz yapılıyor. İşte BTC için yapılan 10 farklı değerlendirme.

Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Bank of America'dan seçim analizi: Faizler yüzde 50'ye ulaşacak, dolar yükselecek, TL değer kaybedecek! 

Bank of America (BofA) tarafından, sayılı günler kalan Türkiye'deki seçimlerle ilgili bir analiz yapıldı. Analizde faizler ve TL ile ilgili çarpıcı beklentilere yer verildi. İşte o analizle ilgili tüm detaylar...

Gümüş için müthiş bir iddia geldi, uzman ekip 2023 fiyat verdi!

Son dönemlerde en fazla rağbet gören yatırım araçları arasında yer alan gümüşle ilgili çok çarpıcı bir analiz yapıldı. gümüşün, Tesla’nınkine benzer bir patlama yaşayabileceği iddia edilirken, dudakları uçuklatan bir fiyat verildi.

Avrasya Analiz Yapı Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Avrasya Analiz Yapı Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Mustafa Şenel tarafından kuruldu.

Myo Vizyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myo Vizyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kurşat Harman tarafından kuruldu.

Harman Analiz Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harman Analiz Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Harman ve Soner Erdoğan tarafından kuruldu.

Işgın Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Işgın Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Mustafa Harmanşa, Ali Naci Tanrıverdi, Yahya Işık ve Mejmet Çakır ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akyiğit Yapı Mekanik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akyiğit Yapı Mekanik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Volkan Harman tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Ayvalık'ın Kentsel SİT Alanı Analiz sunumu yapıldı!

İzmir Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Mimarlık Bölümü Restorasyon Yüksek Lisans Programında Ayvalık'ın Kentsel SİT Alanı Analiz sunumunu yaptı.

Depremlere karşı sağlam yapılar kentsel dönüşümle inşa edilmeli!

Deprem haftası etkinliğinde konuşan İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, kentsel dönüşümün en iyi şekilde analiz edilerek depremlere karşı sağlam bir yapı oluşturulması gerektiğini vurguladı.

Harman Analiz Yapı adres Haberi

Harman Analiz Yapı adres

Harman Analiz Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Harman ve Soner Erdoğan tarafından kuruldu.

Harman Analiz Yapı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
YAPI VE BAYINDIRLIK MÜTEAHHITLERI a. Yurt içinde ve yurt dısında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire,müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri,karayolu,demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım,havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi insaatlarını yapmak. b. Sirket yurt içi ve yurt dısı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik insaat taahhüdünde bulunabilir. c. Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, isletilmesi, bakım ve onarımını yapmak....