06 / 05 / 2024

Harran üniversitesi yüksekokulları

Harran üniversitesi yüksekokulları

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, 2016 ve 2017 yıllarının, Harran'ın en parlak dönemi olacağını söyledi.

‘Türkiye’de üniversite mezunlarının aradığı kriterde iş çok fazla yok’

Eleman.net CEO'su Murat Günay, üniversite mezunlarının masa başı iş aradığını fakat Türkiye’de bu kadar masa başı iş olmadığını söyledi. Günay, insanların meslek liselerine ve meslek yüksekokullarına yönlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Polis Akademisi tam 2 bin 500 öğrenci alacak! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapılacak. Söz konusu ilan bugünkü Resmi Gazete'nin çeşitli ilanlar bölümünde yayımlandı.

KPSS’ye giren herkes başvurabiliyor! Harran Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alacak!

Yazılı ve sözlü sınav yok! Harran Üniversitesi’nin çeşitli birimlerinde ve hastanelerinde istihdam edilmek üzere toplamda 109 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Son başvuru tarihi ise 6 Mart 2023.

Halkbank'tan gençlere bayram ettirecek müjde! Başvuru şartlarını karşılayan herkes 400 bin TL kredi alacak!

Halkbank yeni kredi kampanyasını duyurdu. Üniversitelerin fakültelerinden veya yüksekokullarından mezun olan ve en az 2 sene iş deneyimi bulunan cesur girişimcilere Halkbank, 400 bin lira kredi desteği veriyor. İşte detaylar...

Polis ve bekçi olmak isteyenlere son dakika müjdesi! En az 13 bin 747 lira maaşla hemen alım yapılacak! Sakın kaçırmayın

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına 2 bin 500 öğrenci alımı yapılacağı açıklandı. Aktarılan detaylara göre, söz konusu alımların 2 bini erkeklerden, 500'ü de kadınlardan oluşacak. İşte detaylar...

2022 DGS başvuru ücreti ne kadar? Harç ödemeleri hangi banka üzerinden yapılacak?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) 2022 başvuru kılavuzu yayımlandı. Meslek Yüksekokulları ile açıköğretim ön lisans programlarından mezun olanların gireceği DGS 2022 sınav tarihi ve başvuru ücreti belli oldu. Sınav için başvurular, 13 - 23 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları 2022 tercih süresi uzatıldı! Son dakikada değişti

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercih işlemleri 16 Mayıs'a uzatıldı. Milli Savunma Bakanlığı astsubaylık sıbnavlarına girerek tercih yapacak adaylara son dakika bilgisini açıkladı.

Öğrencilere müjde! 100 bin TL hibe fırsatı! Başvuran alıyor!

Meslek yüksekokulları ile üniversitelerin tarım, ormancılık, gıda ve su ürünleri, hayvancılık bölümlerinden mezun olanların hayata geçireceği projelere 100 bin Türk Lirası hibe desteği verilcek olan Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projelerisinde başvurular 15 Mart 2022'ye kadar uzatıldı!

ODTÜ Tüneli'ne yürütmeyi durdurma kararı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ile Ortadoğu Teknik Üniversitesi yönetiminin Bilkent Şehir Hastanesi'ne ulaşımın sağlanması amacıyla 2017'de yapım protokolünü imzaladığı ODTÜ Tüneli Projesi durduruldu.

Şanlıurfa'da emlakçılar için eğitim protokolü imzalandı!

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası ile Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi (HARÜSEM) arasında emlakçıların eğitimine yönelik protokol imzalandı.

Harran Ovası betonlaşıyor!

Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim görevlisi Ali Rıza Öztürkmen, 2006 yılında 20 bin dekar olan tarım arazilerindeki betonlaşma oranının son 10 yılda yaklaşık 3 kat artarak 60 bin dekara çıktığını ifade etti.

YÖK'ten Fenerbahçe Üniversitesi için inceleme!

İstanbul'da Fenerbahçe Üniversitesi yönelik plan Yüksek Öğretim Kurulu'na sunuldu. İncelem yapan TÖK'ün rapor hazırlayacağı açıklandı.

ÇEİS, Liderlik Gelişim Programı ile sektörün liderlerini yetiştiriyor!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) tarafından, çimento sektörüne vizyoner ve nitelikli liderler yetiştirmek amacıyla Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi (EDU) işbirliğiyle hazırlanan “ÇEİS Liderlik Gelişim Programı” sektörün yöneticilerine kapılarını açtı.

Harran üniversitesi yüksekokulları Haberi

Harran üniversitesi yüksekokulları

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, 2016 ve 2017 yıllarının, Harran'ın en parlak dönemi olacağını söyledi. 


Harran'a yönelik plan ve projelerini anlatan Özyavuz, ilçede, Harran Üniversitesi bünyesinde 3 meslek yüksek okulu açmayı planladıklarını belirtti. Özyavuz, Harran'ın tarihi ve kültürel yapısı ile tarım ve turizm potansiyelini göz önünde bulundurarak, arkeoloji, turizmin yanı sıra tarım alanlarında da bölümler açılmasını sağlamayı hedeflediklerini kaydetti. 


İlçenin ekonomik ve sosyal yaşamına büyük katkı sunması beklenen proje için 86 dönümlük arsanın tahsis edileceğini, çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, "Arsanın tahsisi için tüm evraklar hazırlandı, ilgili yerlere sunuldu. Sayın Bakanımız Faruk Çelik'in de çok destekleri oldu, konuyla yakından ilgilendi. Hedefimiz, Harran Meslek Yüksek Okulu adı altında Şanlıurfa merkezde okulu açtırmak, bina tamamlandıktan sonra okulu buraya...