07 / 05 / 2024

Harry Harris

Harry Harris

ABD'li Amiral Harry Harris, Çin'in 4 kilometrekareden büyük bir yapay kara parçası oluşturduğuna dikkat çekti ve Çin'in yapay ada oluşturduğunu iddia etti.

947 TL'lik oyun Playstation Plus’ta ücretsiz olacak! 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Kasım ayında PlayStation Plus'a gelen ücretsiz oyunlar arasında Nioh 2, Lego Harry Potter Collection ve Heavenly Bodies yer alıyor. Peki, PlayStation Plus abonelik ücretleri ne kadar? İşte 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Harry Potter ürünleri BİM’de! 9 Eylül 2022 BİM kataloğunu kaçırmayın! İşte 9 Eylül 2022 BİM kataloğu!

BİM 9 Eylül 2022 kataloğu yayınlandı. Bu katalog da yok yok. İşte 9 Eylül 2022 Harry Potter ürünleri!

DJ Calvin Harris malikanesini satıyor!

İskoç DJ Calvin Harris, Los Angeles'ta yer alan evini satma kararı aldı. Harris'in satışa çıkardığı konutu için 25 milyon dolar istediği konuşuluyor.

Prens Harry ve Meghan Markle, Kaliforniya'daki malikanelerini satıyor!

Prens Harry ve Meghan Markle, Montecito'daki yeni malikanelerini taşındıktan 18 ay sonra satmaya karar verdi. Malikanenin fiyatı ise henüz açıklanmadı. 

Kamala Harris’in evine iş insanı Muhsin Bayrak'tan rekor teklif! 

 ABD Başkanı Joe Biden’ın yardımcısı Kamala Harris başkent Washington'da bulunan evini  2 milyon dolardan satılığa çıkarmıştı. Harris'in evine en yüksek teklif iş insanı Muhsin Bayrak'tan geldi.

Kamala Harris’in evine Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu!

ABD Başkan Yardımcısı seçilen Kamala Harris, başkent Washington’daki lüks konutunu 2 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Harris’in bu lüks konutuna Türk iş insanı AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak talip oldu.

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris evini satıyor!

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris resmi konutuna geçmeden önce başkent Washington'daki evini satılığa çıkardı. Harris evi için 2 milyon dolar istiyor. 

Prens Harry ve Meghan Markle Prenses Diana'nın mirasıyla geçinecek! 

Geçtiğimiz yıl İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle'ın nasıl geçinecekleri merak konusu oldu. Oprah Winfrey'in programına katılan çift kendilerine kalan miras hakkında açıklamalarda bulundu. 

Prens Harry ve Meghan Markler, Kraliçe'nin hediye ettiği evden taşındılar!

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılacak olan Prens Harry ve Meghan Markler hakkında çarpıcı iddia ortaya atıldı. Kraliçe 2. Elizabeth tarafından kendilerine düğün hediyesi olarak verilen evi hiç oturmadan boşalttılar.

Prens Harry ile Meghan Markle'ın Yalıkavak’ta konakladığı villa!

Dünyanın en çok konuşulan çifti Prens Harry ile Meghan Markle’ın 2017 yılında Türkiye’de tatil yaptığı ortaya çıktı. Bodrum’a gelen gözde ikili, Yalıkavak’ta geceliği 3 bin TL olan bir villada kaldı.

Meghan Markle'nin 14.7 milyon dolarlık malikanesi!

Kocası Prens Harry ile İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılan Meghan Markle, 14.7 milyon dolarlık yeni evinde yeni yaşamına başladı.

Prens Harry ile Meghan Markle çiftinin Montecito'daki evindeki büyük tehlike!

Prens Harry ile Meghan Markle çiftinin Montecito'da satın aldıkları yeni malikanenin bir önceki sahibi Rus işadamı Sergey Grishin'in eski eşi olduğu öğrenildi ve çifti "Çevrenizde öyle birinin bulunması çok tehlikeli" diye uyardı.

Prens Harry ve Meghan Markle'ın yeni malikanesi!

İngiliz kraliyetinden ayrılarak ABD'ye taşınan Prens Harry ve Meghan Markle'nin yeni aldıkları malikanenin görüntüleri ortaya çıktı. 

Harry Harris Haberi

Harry Harris

ABD 'nin Pasifik Filosu Komutanı Amiral Harry Harris, Çin'in Güney Çin Denizi'nde suni kara parçaları oluşturduğunu söyledi.


Amiral Harris, Avustralya'da bir toplantıda yaptığı konuşmada, Çin'in Güney Çin Denizi'nde denizi doldurarak oluşturduğu suni adaları "Çin Seddi"ne benzetti ve "Kum Seddi" olarak niteledi. 

      

Çin'in mercan adalarına kum pompalayıp üzerine beton dökerek 4 kilometrekareden büyük bir yapay kara parçası oluşturduğuna dikkati çeken Amiral Harris, söz konusu inşaatın ne için yapıldığı konusunda ciddi soru işaretleri bulunduğunu belirtti.


'ENDİŞE VERİCİ'      

ABD Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper, 27 Şubat'ta Senato'nun Silahlı Kuvvetler Komitesi'nde yaptığı konuşmada, Çin'in Güney Çin Denizi'nde gemileri için yeni bir merkez ve olası uçak pistleri inşa ettiği uyarısında bulunmuş, inşaatları devam eden karakollara ne tür silah ve personel konuşlandıracağının henüz bilinmediğini...