30 / 04 / 2024

Has Al Genç İstanbul İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi adresi

Has Al Genç İstanbul İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi adresi

Has Al Genç İstanbul İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi, Hasan Tazecan ve Salih Akagündüz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile Kadıköy'de 5 Haziran' da kuruldu.

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Ziraat Bankası'ndan Hepsiburada'da alışveriş yapanlara güzel haber! Bankkart Genç'e Özel çılgın fırsat...

Ziraat Bankası kampanyalarına devam ediyor. Bu kapsamda kurum, Hepsiburada'da Bankkart Genç'e Özel 350 lira ve üzeri alışverişe 50 lira, toplam 100 lira Bankkart Lira fırsatı sağlanacağını ilan etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sürpriz bir kararla personel alımı yapacak! Son başvuru günü yarın! Acele edin!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. 6 Ekim’de başlayan başvurular 10 Ekim’de sona erecek.

Bu kursa katılan hem öğreniyor hem de 45 bin TL alıyor: İŞKUR’dan gençlere kaçırılmaz iş fırsatı 

İŞKUR, gençler için kaçırılmaz bir program sunuyor. Hem mesleki eğitim alınabiliyor hem de bu süreç içerisinde maddi destek sağlanıyor. Katılımcılar aylık olarak 7,411 TL ve 160 günlük eğitim süresince toplamda 45,609 TL harçlık kazanabiliyorlar. Eğitimler tamamlandığında gençlere iş de sağlanıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? GSB alım sonuçları nereden öğrenilir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? 

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gençlere müjde 11 bin 455 personel alacak! Sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 kişiye iş kapısı açıyor. Bakanlık bu sene alınacak yeni personeller için duyuru yaptı. Peki, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 sözleşmeli personel alıyor! Hemen bakın! Sakın kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bir son dakika açıklamasında bulunarak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar...

Fatih Genç hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Fatih Genç kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevlerde yer aldı? Çalık Enerji’de hangi pozisyonda çalışıyor?

Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını yayımladı! İşte kadro dağılımı ve aranan şartlar!

Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını yayımladı. Buna göre aranan şartlar ve alım yapılacak birimler de belli oldu. İşte detaylar…

Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak! O ilanda deprem detayı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı yaptığı açıklamada sözleşmeli personel alımı yapacağının müjdesini verdi. Ancak antrenör alımı için yapılacak olan sözlü ve uygulamalı sınavların ertelendiği duyuruldu. Konuya ilişkin bakanlıktan bir açıklama geldi. 

Bakan Soylu’dan gençlere müjdeler peş peşe geldi! Lise mezunu polis alımı yapılacak!

Bakan Söylu, lise mezunu gençlere polislik ve komiserlik müjdesi verdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan son dakika polis alımı açıklaması geldi.

İŞKUR’dan işsiz gençlere zil takıp oynatacak müjde! Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak!

İŞKUR’dan işsiz gençlere müjde üstüne müjde gelmeye devam ediyor. Son yapılan açıklamaya göre, kamu ve özel kurumlara silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak. İşte detaylar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel alıyor! GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı mı, açıklanması mı? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Has Al Genç İstanbul İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Has Al Genç İstanbul İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi adresi

Has Al Genç İstanbul İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi, Hasan Tazecan ve Salih Akagündüz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile Kadıköy'de 5 Haziran'da kuruldu.


Has Al Genç İstanbul İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2)    Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3)    Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...