03 / 05 / 2024

Hasan Akyazı

Hasan Akyazı

Duhasa İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Akyazı, Duran Akyazı, Saida Bensalah tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Bahçelievler, Şirinevler'de kuruldu.

Sakarya Akyazı'ya yüzme havuzu inşa edilecek!

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazılılara bir müjde daha verdi. Toçoğlu, “İlçemize yeni bir yüzme havuzu kazandırmak için yola çıkıyoruz" dedi

Sakarya Akyazı'da 350 konut inşa ediliyor!

Ak Belde AŞ. ve Ayef İnşaatın ortaklaşa hayata geçirdiği toplamda 350 konutluk dev projenin temeli dualarla Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, proje müdürleri ve vatandaşın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Duhasa İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duhasa İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Akyazı, Duran Akyazı, Saida Bensalah tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Bahçelievler, Şirinevler'de kuruldu.

Zeki Toçoğlu'ndan Akyazı'ya 3 yeni proje!

Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akcan ile ilçede yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımları değerlendiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’nın standartlarını yükseltecek 3 yeni projenin sözünü verdi.

Hasan Akçan: Akyazı projelerle model ilçe olacak!

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi toplandı. Toplantıya katılan Belediye Başkanı Hasan Akçan, belediye projelerinden bahsederken, İlçe modern değil, model bir ilçe olacak" ifadelerini kullandı.

Hasan Akçan kimdir?

Sakarya Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akçan kimdir? Hasan Akçan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Akçan ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hasan Akçan...

Akyazı TOKİ Konutları 29 Ağustos'ta teslim edilecek!

Akyazı'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan bir süredir beklemekte olan Akyazı Toki Evleri daire sahiplerini sevindirecek müjde, TOKİ ile yoğun bir şekilde görüşmelerini sürdüren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'dan geldi.

Hasan Akçan ve Zeki Toçoğlu Akyazı projelerini değerlendirdi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akçan, Başkan Yardımcıları Mehmet Çakmak ve Ünal Gündüz ile Akyazı Dercağzı Tesisleri'nde bir araya geldi.

Akyazı'ya yaşam alanı geliyor!

Sakarya Akyazı' ya yaşam alanı geliyor. Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akçan ve beraberindeki Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı' ya yeni dönemin ilk müjdesini verdi.

Hasan Tahsin Usta kimdir?

Kentsel Dönüşüm Merkezi Derneği Başkanı Hasan Tahsin Usta kimdir? Hasan Tahsin Usta bugüne kadar hangi işlere imza attı? Hasan Tahsin Usta, hangi sivil toplum örgütlerinde görev alıyor?

Nezih ve Berrak Barut çifti Yedi Sekiz Hasan Paşa Yalısı'na taşınıyor!

Nezih Barut ve eşi Berrak Barut, bir yandan da taşınma heyecanı yaşıyor. Çift, yaklaşık 4.5 yıl önce işadamı Haluk Erben’den satın aldıkları Kanlıca’daki ‘Yedi Sekiz Hasan Paşa’ yalısına geçecek..

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşüm iletişimle başlamalı!

Kentsel Dönüşüm Merkezi Derneği Başkanı Hasan Tahsin Usta önceliğin iletişime verilmesi gerektiğini vurguluyor. Hasan Usta, sektörün önünde ki en büyük aşama olarak kentsel dönüşümü görüyor.

TOKİ Akyazı Konutları yüzde 90 oranında tamamlandı!

Başkan Yazıcı "Akyazılı sakinlerine konutlarının yılbaşına yetişeceğinin müjdesini bugünden verebiliriz. Depreme dayanıklı, bol cocuk parkları olan evler Akyazı'nın konut sorununu önemli ölçüde cözecek." dedi

Hasan Akyazı Haberi

Hasan Akyazı

Duhasa İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Akyazı, Duran Akyazı, Saida Bensalah tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu. 

Duhasa İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...