06 / 05 / 2024

Hasan Alan biyografi

Hasan Alan biyografi

Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Alan kimdir? Hasan Alan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Alan, ne zamandan beri Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Ege Bölgesi için kritik uyarı!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir  Ege Bölgesi'nde yer alan fay hatları için uyarıda bulundu. 

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Hasan Bacıoğlu'ndan İBB'ye deprem toplanma alanı eleştirisi! 

AK Parti Meclis üyesi Hasan Bacıoğlu, İBB'nin Büyükçekmece'de bulunan deprem toplanma alanlarını imara açması hakkında eleştiride bulundu. 

Hasan Ruhani: Konut alanında geri kaldığımızı itiraf ediyorum!

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı olarak konut alanında geri kaldığımızı itiraf ediyorum" dedi.

Gülsun İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsun İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alan tarafından kuruldu.

Hasan Akgün: Ne kadar inşaat o kadar para!

Arel Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen Hasan Akgün, İstanbul’da sayıları hızla artan inşaatlar nedeniyle yeşil alanların azaldığını belirterek “İstanbul’da ne kadar çok inşaat var, o kadar çok da para var demektir. Maalesef ki yeşil alan veya şehir parkı yok” dedi.

Dilek Alan kimdir?

Dilek Alan, Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Yedi Mavi projesinin satış müdürü oldu. Peki, Dilek Alan kimdir?

Dilek Alan, Yedi Mavi'nin satış müdürü oldu!

Dilek Alan Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Yedi Mavi projesinin satış müdürü olarak göreve getirildi.

Hasan Özkaya: Karabağlar 30 yıldır imar bekliyor!

Karabağlar Müteahhitler ve İş Adamları Derneği (KAMİDER) Başkanı Hasan Özkaya, "Tabela derneği olmayacağız. Yani sektörün dişlisinde yer alan herkesin sıkıntısına bütün olarak çözüm bulma hedefindeyiz" dedi.

Ümraniye Hasan Özaydın İlkokulu’nun temeli atıldı!

Eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan Ümraniye Belediyesi, ilçeye yeni bir okul daha kazandırıyor. Altınşehir Mahallesi’ndeki Hasan Özaydın İlkokulu’nun temel atma töreni Başkan Hasan Can’ın katılımıyla gerçekleşti.

Hasan Alan biyografi Haberi

Hasan Alan biyografi

Hasan Alan kimdir?

1973 yılında Malatya’da doğan Hasan ALAN, İlk Orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladıktan sonra 1996 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 


1997 yılından 2001 yılına kadar İskenderun Demir Çelik Fabrikasında meslek hayatını sürdürüp, 2001 yılında İskenderun Demir Çelik Fabrikasının özelleşmesi neticesinde Mülga Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde göreve başladı. 


Görev süresinde Proje Şube Müdürlüğü ve Yapım Şube Müdürlüğü görevlerine vekalet etti. 09.01.2015 tarihinde Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak göreve başladı. 


Hasan ALAN evli ve iki çocuk babasıdır.


E-Posta adresi: [email protected]


Gaziantep'teki TCDD arazisi için düğmeye...