04 / 05 / 2024

Hasan Gürsoy şirketleri

Hasan Gürsoy şirketleri

Gürsoy Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gürsoy tarafından yeni şirket Güryapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile kuruldu.

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Gıdadan flaş haber! Dev şirketlere soruşturma açıldı!

Son dönemlerde artan gıda fiyatlarıyla ilgili zincir marketlere soruşturmalar açan Rekabet Kurumu, bu kez de dev gıda şirketleri hakkında soruşturma başlattı! Peki bu şirketler hangileri?..

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Naroğlu ve Burakbey Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı yapmak güvenli mi?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Şirket Yöneticisi Hasan Gürlek gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Hasan Gürlek'in 'Yatırım yapmak isteyenler kararsız kalıyor. Neden?' başlıklı yazısı...

Gülcemal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gülcemal Yapı Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gülcemal tarafından kuruldu.

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suat Gürsoy Gayrimenkul Müşavirliği Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gürsoy tarafından kuruldu.

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildi!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Türker Gürsoy, DASK'ın hasar ödeme gücü 40 milyar liraya yükseltildiğini söyledi.

Ünlü işadamı Ali Gürsoy'a haciz şoku!

Melis Çiftçi, ünlü işadamı Ali Gürsoy hakkında haciz işlemi başlattı. 33 bin 332 TL’lik alacağı için eşinin ailesinin evine haciz memuru gönderen Melis Çiftçi, bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Salda Gölü halk plajının yanında pansiyon mu yapılıyor?

Salda Gölü halk plajının yanında, Hasan Gürcan ve ailesine ait olduğu bilinen Akçeşme Tesisleri arazisinde 70 kişilik bungalov, kamping tipi pansiyonun yapıldığı ileri sürüldü...

Hasan Gürsoy şirketleri Haberi

Hasan Gürsoy şirketleri

Hasan Gürsoy; 1988 yılında Gürsoy Grup'un temeli atıp kurumsal yapısını ise 1998 yılında kurdu. Şirket bünyesinde inşaat, metal, doğal taş, tarım-gıda sektörlerini topladı.


Hasan Gürsoy'un Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlendiği yeni şirket Üsküdar'da yer alıyor. Gürsoy Grup en son Bayraktar Grup ile Viaport Venezia ve Vialand projelerini hayata geçirdi. 


Abdurrahman Gürsoy Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda olan Güryapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da kuruldu.


Güryapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Çengelköy Mahallesi, Kalantor Sokak No:7 


Tülay...