25 / 07 / 2024

HASAN Hüseyin Çelik

HASAN Hüseyin Çelik

Bilecik İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi toplantı salonunda yapılan birleşimde 4 Gündem maddesi görüşüldü. Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler’in izinli olması kararı oy birliğiyle kabul edildi.

Hasan Hüseyin Ütebay Kimdir?

Hasan Hüseyin Ütebay kimdir? Hasan Hüseyin Ütebay’ın mesleği nedir? Hasan Hüseyin Ütebay nereden mezundur? İşte detaylar!

Baştuğ Çelik'in acı günü! Hüseyin Baştuğ vefat etti!

Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş.'nin kurucsu, sanayici iş insanı Hüseyin Baştuğ hayatını kaybetti. 

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bülbül tarafından kuruldu. 

Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi hizmete açıldı!

Esenyurt Belediyesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında, Milli Eğitim Eski Bakanlarından Hüseyin Çelik'in isminin verildiği Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni hizmete açtı.

H. Murat Çelik: Tüp geçit projesi 3,5 milyarı gömmektir!

İzmir'e yapılmak istenen 'Körfez Tüp Geçit Projesi'nin birilerinin canı istiyor diye yapılamayacağını, ekonomik rasyonalitesinin olmadığını belirten Akademisyen Prof. Dr. Hüseyin Murat Çelik, 'Bu proje İzmir'in ilk 10 önceliği bile değildir.

Esenyurt Hüseyin Çelik İlkokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Hüseyin Çelik İlkokulu'nun temeli atıldı. Esenyurt Kapadık Mahallesi’nde gerçekleştirilen törene Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Esenyurt Hüseyin Çelik İlkokulu’nun temeli atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Esenyurt ’ta kendi adını taşıyacak olan ilkokulun temel atma törenine katıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt ‘ta yeni okullar ve camii yapılacağının müjdesini verdi.

Esenyurt Hüseyin Çelik İlkokulu'nun temeli yarın atılıyor!

Esenyurt Belediyesi tarafından 55 derslik Doç. Dr. Hüseyin Çelik İlkokulu için temel atılıyor. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun “siz istediniz biz yapıyoruz” şiarı ile eğitim alanında yatırım yapmaya hız kesmeden devam ediyor.

Doç.Dr. Hüseyin Çelik İlkokulu'nun temeli yarın atılacak!

Esenyurt Belediyesi tarafından 55 derslik Doç. Dr. Hüseyin Çelik İlkokulu için temeli 8 Mayıs 2015 tarihinde atılıyor. Hüseyin Çelik ve Necmi Kadıoğlu’nun katılımı ile yeni eğitim yuvasına ilk harç dökülecek.

Hasan Hüseyin Arıkan kimdir?

Tokat Almus Belediye Başkanı Mimar Hasan Hüseyin Arıkan kimdir? Hasan Hüseyin Arıkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Hüseyin Arıkan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

EPİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Savaş oldu!

EPDK, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu başkan ve üyelerini belirledi. EPİAŞ'a bağımsız üye olarak atanan Hasan Hüseyin Savaş'ın yönetim kurulu başkanı olarak görev yapacağı bildirildi.

Hasan Hüseyin Uzun kimdir?

Bartın Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun kimdir? Hasan Hüseyin Uzun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Hüseyin Uzun, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hasan Hüseyin Uzun...

Hüseyin Çelik'ten Datça Bozburun'daki imar düzenlemesi hakkında açıklama!

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, " Sit alanları tahrip ediliyor, tarih yok ediliyor şeklinde propaganda başladı. Gezi olaylarının yıl dönümünde onu kışkırtacak yayınlar yapılıyor " dedi...

HASAN Hüseyin Çelik Haberi

HASAN Hüseyin Çelik

Bilecik İl Genel Meclisi Mayıs ayı 3’üncü birleşimi, Başkan Vekili HASAN Hüseyin Çelik başkanlığında yapıldı.


Bilecik İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi toplantı salonunda yapılan birleşimde 4 Gündem maddesi görüşüldü. Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler’in izinli olması kararı oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin ilk maddesi olarak Bozüyük İlçesi, Poyra köyünde bulunan mülkiyeti BSN Enerji Üretim Sanayi Ticaret ve BSN2 Enerji Üretim Sanayi Ticarete ait taşınmazlar üzerine ’Güneş Enerji Santrali’ yapmak maksadıyla hazırlatılan imar planlarının onaylatılması talebi görüşüldü. Görüşmeler sonucu talep oy birliği ile İmar ve Bayındırlık komisyonuna havale edildi. İkinci gündem maddesi olarak İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen teklif ile Bozüyük İlçesi Kapanalan Köyü’nde bulunan mülkiyeti şahıslara ait taşınmazlar üzerine ’’konut Alanı’’ yapmak maksadıyla hazırlatılan imar planlarının onaylatılması...