30 / 04 / 2024

Hasan İnan Yeter kimdir

Hasan İnan Yeter kimdir

Baumit Ürün Müdürü Hasan İnan Yeter, yapıda çözüm ve tasarım kadar koruma ve bakım da önemli şeklinde açıklama yaptı.

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

İnanç Kabadayı yeni şirket kurdu!

İnanç Kabadayı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

Aks Yol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aks Yol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Haşlak ve Kadri Hasan İnan ortaklığında kuruldu.

Dikili Pissa İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Dikili Pissa İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

Hasan Engin: İş verene kira yardımı yapılmalı!

MESİAD Başkanı Hasan Engin, Yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan “Ekonomi İstikrar Kalkanı” paketini değerlendirdi…

Ege Yapı'dan 2.5 milyar TL'lik 8 yeni proje!

Batışehir projesini hayata geçiren Ege Yapı, bugüne kadar 1 milyon metrekare inşaat yaptı. Gelecek dört yılda bir o kadar daha yapacak. Şirketin yönetim kurulu başkanı Hasan İnanç Kabadayı, 8 yeni projeleri olduğunu ve yeni projelerin değerinin 2.5 milyar TL'yi bulacağını söylüyor... 

Yapıda çözüm ve tasarım kadar koruma ve bakım da önemli!

Baumit Ürün Müdürü Hasan İnan Yeter, yapıda çözüm ve tasarım kadar koruma ve bakım da önemli şeklinde açıklama yaptı.

Tutuklu hakim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnan'dan rüşvet alırken suçüstü yakalanıp tutuklanan hâkim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı. Akdemir'ın milyonluk bir villası ve iki lüks dairesi ile 250 bin lira değerinde Q7 marka lüks bir cipinin olduğu açıklandı.

Yalıtımsız binalarda sağlık sorunlarına dikkat!

Baumit Ürün Müdürü Hasan İnan Yeter, soğuk ve yağışlı havalarla beraber yaşam alanlarında ihtiyaç duyulan daha çok ısı ve daha az havalandırma nedeni ile yaşanabilecek durumlara karşı uyarılarda bulundu.

Su yalıtımı bina ömrü ve güvenliği için şart!

Yapıların güvenliği için etkin bir su yalıtımının önemine değinen Baumit Türkiye Ürün Müdürü Hasan İnan Yeter," Yapıların güvenliği için mimari, teknik alt yapı, vb. yanı sıra malzeme seçimi ve uygulama da son derece önemli." dedi.

Kepez Hasan Doğan Stadyumu yenilendi!

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, yaptığı açıklamada, 2014-2015 sezonunun bitmesiyle haziran ayında bakıma alınan ve Kepez'in birçok organizasyonuna ev sahipliği yapan Kepez Hasan Doğan Stadyumu'nun yenilendiğini belirtti.

EgeYapı Group basın toplantısı 3 Eylül'de!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İnanç Kabadayı ve Al Hokair Group Managing Director & CEO Sami Al Hokair’in katılımlarıyla 3 Eylül'de basın toplantısı düzenlenecek.

Hasan İnan Yeter kimdir Haberi

Hasan İnan Yeter kimdir

“Tüm insanlar,  güzel, sağlıklı, güvenli ve enerji tasarruflu yapılarda yaşama imkanına sahip olmalı.” Robert Scihmit Baumit Türkiye Ürün Müdürü Hasan İnan Yeter, bünyesinde bulundukları Schmit Industrie Holding sahibi Robert Schmit’in sözünden yola çıkarak uzun ömürlü ve sağlıklı ürünlerin önemine değindi. 


Özellikle deprem bölgesinde bulunan bir ülkede bu konuya daha dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Yeter, şöyle dedi: “İnsanoğlu tarihsel süreç içerisinde soğuktan, sıcaktan ve çeşitli tehlikelerden korunmak için  değişik barınaklar yaptılar. Tarihten bugüne gelinen noktada modern dünyada toplu yaşam alanları oluşturmak için çok katlı yapılar inşa ediyoruz. Geçmişte kullanılan kısa ömürlü ve dayanıksız malzemeler ise birçok yönüyle daha dayanıklı, uzun ömürlü ve sağlıklı malzemelerle yer değiştiriyor. Günümüzde, performans ölçüm ve belirleme için gelişmiş ürün ve uygulama standartları kullanılıyor. Yapılarda standartlara göre...