05 / 05 / 2024

Hasan Memişoğlu

Hasan Memişoğlu

Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Güzel, Hasan Memişoğlu, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Hasan Bacıoğlu'ndan İBB'ye deprem toplanma alanı eleştirisi! 

AK Parti Meclis üyesi Hasan Bacıoğlu, İBB'nin Büyükçekmece'de bulunan deprem toplanma alanlarını imara açması hakkında eleştiride bulundu. 

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Balcı ve Hüsna Balcı ortaklığında kuruldu.

İshak Memişoğlu: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm oluyor!

Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu, Samsun’da kentsel dönüşümün vatandaşları mağdur ederek, amacı dışına çıktığını belirtti...

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan Serdar Akdeniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 29 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Güzel, Hasan Memişoğlu, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

Zeki Toçoğlu'ndan Akyazı'ya 3 yeni proje!

Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akcan ile ilçede yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımları değerlendiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’nın standartlarını yükseltecek 3 yeni projenin sözünü verdi.

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir?

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, TÜSİAD 2015-2016 Yönetim Kurulu Aday Listesi'nde yer alıyor. Peki, İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir? İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İsmail Hasan Akçakayalıoğlu...

Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın'dan gayrimenkule özel yazılım!

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, gayrimenkul sektörünün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını tanıttı.

Hasan Bursalıoğlu: Yabancı yatırımcının yeni gözdesi Karadeniz!

Satış Ajansı’nın kurucu ortağı Hasan Bursalıoğlu, konut faizleri, yabancı yatırımcı tercihleri ve yıldızı parlayan bölgeler gibi sektörün merak ettiği konularda önemli değerlendirmeler ve öngörülerde bulundu...

Hasan Akçan ve Zeki Toçoğlu Akyazı projelerini değerlendirdi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akçan, Başkan Yardımcıları Mehmet Çakmak ve Ünal Gündüz ile Akyazı Dercağzı Tesisleri'nde bir araya geldi.

Abdullah Sever'in 9 yaşındaki oğlu kalp krizinden öldü!

  Gaziantepsporlu yönetici ve Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Devrim Sever, hayatının en acı günlerinden birisini yaşıyor. Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sever'in 9 yaşındaki oğlu Batuhan Sever, kalp krizi geçirerek hayatını kaybett

Faik Tütüncüoğlu: Gecekondu sorunundan acilen kurtulmalıyız

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu'nu ziyaret etti. Karabağ, "İlçemizdeki sorunlarla uğraşmaktan ihmal ettiğimiz ziyaretleri gerçekleştirmeye başladık...

Hasan Memişoğlu Haberi

Hasan Memişoğlu
Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Güzel, Hasan Memişoğlu, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1)Kapı, Masa, sandalye, dolap, kanepe, yatak odası, oturma odaları, yemek odaları, genç odası, koltuk, oturma grupları,vitrin gibi bilumum teknik ve gayri teknik ev, otel, mağaza, bilumum ticarethanelerin ekipman ve malzemeleri, parçaları, tüm bu konularla alakalı malzeme, parça, ekipmanların (ahşap, metal, pvc plastik) toptan ve perakende alım satımı, imalat ve montajı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2)İnşaat yapımı ve inşaat sanayinde kullanılan bilcümle ahşap kapı,ahşap malzeme ve çelik kapı,çerçeve,işlenmiş kerestenin toptan alım satımı ile ihracat ve ithalatını yapmak. 3)Hazır mutfak tezgahları dolapları imali,projelendirmesi ve aksamlarının...