14 / 05 / 2024

Hasan Rahvalı müteahhitlik açıklaması

Hasan Rahvalı müteahhitlik açıklaması

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO 'su Hasan Rahvalı, 5. Boğaziçi Zirvesi kapsamında düzenlenen bir panelde konuştu. Rahvalı yaptığı açıklamadaTürkiye'nin müteahhitlik hizmetlerinde oyun kurucu olması gerektiğini vurguladı

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Mek Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mek Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Kaçmaz, Hüseyin Kaçmaz ve Murat Sincar ortaklığında kuruldu.

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Behçet Barış Başça ve Buğra Hasan Ali Başça ortaklığında kuruldu.

El Khalid Müteahhitlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Khalid Müteahhitlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Raed Hasan A.A ABD Alı tarafından kuruldu.

Alacalı Müteahhitlik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alacalı Müteahhitlik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Karahan, Salih Karahan ve Abdullah Levent Ongun ortaklığında kuruldu.

Karacalar Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacalar Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Karaca ve İbrahim Kaan Karaca ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Reform Müteahhitlik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Müteahhitlik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Levent Üste, Hasan Kaya, Taner Gençali ortaklığıyla 100 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kocaeli'de 6 bin 687 müteahhitlik firması var!

KOTO'da düzenlenen sektör istişare toplantısında inşaat sektörüne dair konuşan vali Hasan Basri Güzeloğlu, kentte toplam 6 bin 687 müteahhitlik firması olduğunu söyleyerek ''Kocaeli'de 59 bin 341 kişi sigortalı olarak istihdam ediliyor" dedi.

Durak Müteahhitlik Mühendislik Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durak Müteahhitlik Mühendislik Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Durak tarafından 50 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Beyoğlu'nda kuruldu.

Elvan Müteahhitlik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elvan Müteahhitlik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Hasan Küsbeoğlu ve Nuri Küsbeoğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Hasan Rahvalı: Barış süreci, orta gelir tuzağının aşılmasına yardım edecek!

Forum İstanbul 2015’te “Potansiyel Büyümenin Yakalanması ve Orta Gelir Tuzağı” konulu panele konuşmacı olarak katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı açıklamalarda bulundu.

Hasan Rahvalı: İFM'de rantçılara yer yok!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, 'İstanbul Finans Merkezi'nden (İFM) yer alıp kazancıma kazanç katarım diyenlere yerimiz yok' mesajı verdi. Rahvalı, İFM için 550 milyon liralık harcama yaptıklarını söyledi.

Hasan Rahvalı: Doğu Asya ve Çin odaklanacağımız pazarlar arasında!

AĞAOĞLU Şirketler Grubu CEO 'su Hasan Rahvalı, 3' üncü İnşaat ve Konut Konferansımda yaptığı konuşmasında inşaat sektörünü bekleyen fırsatlar ile birlikte sektörün sorunları hakkında açıklamalar yaptı.

Hasan Rahvalı müteahhitlik açıklaması Haberi

Hasan Rahvalı müteahhitlik açıklaması


Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, 5. Boğaziçi Zirvesi kapsamında düzenlenen bir panelde konuştu. Türkiye'nin müteahhitlik hizmetlerinde oyun kurucu olması gerektiğini vurgulayan Rahvalı, "Master plan ve mimari projelerin hazırlanması, fizibilite çalışmaları, finansal raporların oluşturulması finansal kaynak temini, ihale dosyasının hazırlanması, proje yönetimi gibi hizmetler dünya çapında marka olmuş şirketlerden alındığından ülkemiz için döviz kaybına neden oluyor"...