06 / 05 / 2024

Hasan Ruhani konut açıklaması

Hasan Ruhani konut açıklaması

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı olarak konut alanında geri kaldığımızı itiraf ediyorum" dedi.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Yabancıya konut satışında verginin yüzde 16'ya yükseltilmesi emlak sektörünü çökertir!

Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Sungur yaptığı açıklamada yabancılara konut satışında verginin yüzde 12’den yüzde 16’ya yükseltileceği iddialarının gündeme geldiğini dile getirerek, hükümeti uyardı. Hasan Sungur yaptığı açıklamada  “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz." dedi.

Deprem korkusu konut tercihini değiştirdi! Konut almak isteyenler yatay mimariye yöneliyor

Kerem Nükte Gayrimenkul Danışmanı Hasan Ülkü, deprem felaketinin bıraktığı korkudan dolayı vatandaşların konut tercihini değiştirdiğini belirtti.

Depremin etkilediği 11 şehirde telaşla konut yapımına başlanması yeni felaketler getirebilir!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Hasan Aksungur, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaşandığı 11 şehirde, telaşlı davranarak bir ay içinde konut yapımına başlanmasının, ileride doğabilecek yeni felaketlere zemin hazırlayabileceği uyarısını yaptı.

Konut fiyatları neden arttı?

Konut fiyatlarında artış hız kesmiyor. Kerem Nükte Gayrimenkul Müdürü Hasan Aksay, gayrimenkul fiyatlarında yükselişin nedenini anlattı. 

Hasan Ruhani'den kripto para talimatı: Bir an önce çözüm bulun!

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili talimat verdi...

Hasan Ruhani: Konut alanında geri kaldığımızı itiraf ediyorum!

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı olarak konut alanında geri kaldığımızı itiraf ediyorum" dedi.

Hasan Sungur: Kıbrıs'ta konut satışları durdu!

Koronavirüsün emlak sektörünü çok kötü etkilediğini söyleyen Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur, “Satış yapamıyoruz, yapılan satışlar da iptal edildi'' diye konuştu.

Kıbrıs'ta 3 bin 500 konut projesine tepki!

Bio-Der Başkanı Hasan Sarpten, Kıbrıs'ta yapılması planlanan sosyal konut projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Sarpten, hükümet tarafından duyurulan 3 bin 500 sosyal konut projesinin gelişi güzel bir betonlaşma yaratacağını ifade etti...

Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacak!

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) geleneksel olarak düzenlenen Başarılı Gazeteciler Yarışması'nda konuşma yapanDiyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacağının müjdesini verdi...

Altınova'da toplu konut projesi iddiası!

AK Parti Balıkesir Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Kaytazdere beldesinde imarı olmayan alanda toplu konut projesi yapılmasının planladığını iddia etti.

Konut almanın tam zamanı! 

Bankaların konut kredisi faizlerini düşürmesinin konut sektörünü canlandıracağını belirten Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, “Konut almanın tam zamanı!” dedi.

Hasan Uzun: Konutta KDV indirimi sektörü canlandıracak!

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, ÖTV ve KDV indiriminin bazı sektörlerde yaşanan durgunluğa hareketlendireceğini, konut sektörünü canlandıracağını söyledi.

Hasan Ruhani konut açıklaması Haberi

Hasan Ruhani konut açıklaması

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Başkent Tahran'da gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ardından konuştu. Ruhani yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı olarak konut alanında geri kaldığımızı itiraf ediyorum" dedi.

- "Cumhurbaşkanı olarak konut alanında geri kaldığımızı itiraf ediyorum"

Anadolu Ajanjı'nda yer alan habere göre, son haftalarda Ulaştırma ve Şehircilik Bakanlığına, şehirlerde ve köylerde 250 bin hektar arazi tahsis edildiğini ve bunun 1 milyon metrekareye çıkarılacağını belirten Ruhani, "Cumhurbaşkanı olarak konut alanında geri kaldığımızı itiraf ediyorum. Nedeni de bazı konut projelerinin hayata geçirilememesidir. Konutların yarım kalması ve hizmet götürülememesi gibi sorunlarla karşılaştık, bu da geri kalmamıza neden oldu. Bunun telafisi için çaba göstermeliyiz." dedi.

İran'da konut fiyatları cep...