19 / 05 / 2024

Hasan Saçan

Hasan Saçan

Opus Yapı ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Işıktaş ve Hasan Saçan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Koru Sokak, Selenium City'de kuruldu.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Hasan Sadun Oğan kaç yılında ve nerede doğdu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Hasan Sadun Oğan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Mistral GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Hasan Sadun Oğan’ın hayatı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peşe peşe müjde! Kısa çalışma ödeneceği 3 ay uzatıldı!  

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan sonra kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birtakım açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kısa çalışma ödeneğinin 2 ay uzatıldığını açıkladı.

Depremde en çok hangi katlar zarar görür? Depremde binanın ilk neresi çöker? Bir bina depremde neden çöker?

Kahramanmaraş merkezli ve ülkenin yüreğine ateş saçan depremlerden sonra vatandaşlar depremde nerelerin güvenli olduğu ve binada ilk nerelerin çökeceği araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Hdfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdfk Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sağır tarafından kuruldu.

Kısa sürede piyasa değeri 3 trilyon dolara ulaşan ilk şirket olmuştu! Apple için tehlike çanları çalmaya başladı!

Kısa sürede piyasa değeri 3 trilyon dolara ulaşan ilk şirket olarak büyük çıkış yapan ve dünya piyasasında söz sahibi olan Apple için tehlike çanları çalıyor. Şirketin değeri bir anda çakıldı. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hasankeyf-Gercüş Tüneli Açılış Töreni'nde ekonomiye yönelik açıklamalarda bulunarak vatandaşlara ''Büyük kazanç sağlayacak hazırlıklarımız var.'' diyerek müjdeli haberler verdi.

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulddu!

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Armağan tarafından kuruldu.

Seay Nakliyat İnşaat Hırdavat Elektrik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seay Nakliyat İnşaat Hırdavat Elektrik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de HAsan Armağan tarafından kuruldu.

Sağlık çalışanının ek ödeme tavan fiyatı değişiyor! Milyonlarca çalışanın maaşlarında artış olacak

Sağlıkla İlgili Bazı kanunlarda ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi görüşmeleri düzenlendi ve görüşmeler sonunda kabul edildi. Yeni düzenlemeyle ek ödeme tavan fiyatı değişiyor. Milyonlarca çalışanın maaşlarında artış olacak. İşte detaylar...

Has Grup Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Grup Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Abdullah Kazdal, Hasan Erdoğan ve Sinan Kazdal ortaklığında kuruldu.

Nihat Özdemir'in TFF'den sürpriz istifası sonrası Süper Lig canlı televizyon yayın ihalesi patladı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in aldığı sürpriz istifa kararı sonrası ceketini alıp Riva Hasan doğan Tesisleri'nden ayrılması Türkiye'nin gündemine oturdu. İstifa sonrası Saran Grubun kazandığı Süper Lig TV ihalesinin akıbeti ikinci bir bombanın patlamasına neden olmak üzere...

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sağ tarafından kuruldu.

Hasan Saçan Haberi

Hasan Saçan

Opus Yapı ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Işıktaş ve Hasan Saçan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Koru Sokak, Selenium City'de kuruldu. 


Opus Yapı ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Şirket yurt dışında ve yurt içinde her türlü inşaat taahhüt, mühendislik, proje işleri ve bu konularla ilgili danışmanlık ve yatırım danışmanlığı faaliyetleri yapabilir, b) Bu amacını gerçekleştirmek için yurt içinden ve yurt dışından emtia, malzeme, makine ve yedek parça temin edebilir, bunları gerek­tiğinde yurt dışına geçici olarak götürerek şantiyeler oluşturabilir, işin bitiminden sonra şantiyeyi ka­patarak makine ve teçhizatını gerekirse tekrar geri getirebilir. Bu madde ile ilgili konular doğrul­tusunda yurt dışında danışmanlık büroları açabilir, gerektiğinde yerli ve yabancı şirketlerle sermaye taahhüt ederek ortaklık kurabilir, c)...