17 / 05 / 2024

Hasanoğlu Müteahhitlik

Hasanoğlu Müteahhitlik

Hasanoğlu Müteahhitlik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Başkara tarafından kuruldu.

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gençoğlu tarafından kuruldu.

Kılıçdaroğlu’ndan müteahhitlere sert çıkış! Her önüne gelen müteahhitlik yapamayacak, diploması olmayana izin yok!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu her gönüne gelenin müteahhitlik yapamayacağını belirterek göreve gelir gelmez bunu bir kurala bağlayacaklarını dile getirdi. Kılıçdaroğlu, müteahhitliğin de bir diploması, sınavı olması gerektiğini savundu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

Nun Mühendislik İnşaat Müteahhitlik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Mühendislik İnşaat Müteahhitlik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Nur Hurşatağaoğlu tarafından kuruldu.

Kayaoğlu Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Tuzla’da 50 bin TL sermaye bedeli Mert Uğur Kaya tarafından kuruldu.

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Ertürk tarafından kuruldu.

Haluk Hasanoğlu: 2021 yılında sektörümüz yine canlanacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu konut satışları ile ilgili değerlendirmeler yaptı. İşte Hasanoğlu'nun o değerlendirmeleri...

Müteahhitlik firmalarının yurt dışındaki faaliyetleri TBMM'de!

Müteahhitlik firmalarının yurtdışındaki faaliyetleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Asf Müteahhitlik Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asf Müteahhitlik Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Kasranoğlu tarafından kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. Proje için ön talep toplanmaya başlandı.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun iştirak firması HSN Kentsel Dönüşüm, arsa yatırımları ve proje geliştirme çalışmalarında düğmeye bastı. Firmanın hayata geçirmeyi planladığı ilk proje İstanbul’un parlayan yıldızı Beykoz’da inşa edilecek...

Kemerli müteahhit tanıkken borçlu oldu, tüm mal varlığına haciz konuldu!

Antalya'nın Kemer ilçesinde, 2006 yılında bir müteahhidin tamamlandığı inşaata ortak olan Haşim Hasanoğlu, müteahhidin üçüncü ortakla arasında yaşanan davada tanıkken, ilerleyen süreçte borçlu oldu.

Hasanoğlu Müteahhitlik Haberi

Hasanoğlu Müteahhitlik

Hasanoğlu Müteahhitlik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Başkara tarafından kuruldu. 


Hasanoğlu Müteahhitlik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum vemamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat veihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri,


Hasanoğlu Müteahhitlik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres: Merve Mah.Asur Sok.N.2a...