02 / 05 / 2024

Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü açıldı mı

Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü açıldı mı

Düzce Belediyesi'nin hayata geçirdiği Özkan Olcay Spor Salonu Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü 18 Mayıs'ta açılacak.

Kredi kartı limitlerine seçim sonrası düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit belirlenecek iddiası! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kredi kartlarına yönelik bir düzenleme yapılacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Kredi kartı limitlerinde düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit mi belirlenecek? 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Kariyer.net verilerine göre istihdam piyasasında hareketlilik başladı

Yılın ilk 3 ayında en fazla iş ilanı yayınlayan sektörler sırasıyla yapı, üretim ve bilişim oldu. Açıklanan istihdam verilerine göre 2023’ün ocak, şubat ve mart aylarında istihdam piyasasında büyük hareketlilik yaşandı.

Bera Holding'in acı günü! Haşim Bayram vefat etti!

Bera Holding Kurucusu ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram, hayatını kaybetti. 

Şahinbey Haşim Bakbak Camisi açılış için gün sayıyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Malazgirt Mahallesi’nde inşa edilen Haşim Bakbak Camisi’ndeki  çalışmaları yerinde denetledi.

Düzce Güreş Stadyumu 22 Temmuz'da açılacak!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş projeler hakkında bilgi verdi. Yapımı devam eden Güreş Stadyumu 22 Temmuz'da açıklanacak.

Düzce Güreş Salonu 25 Mayıs'ta açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü Özkan Olcay Spor Salonu 25 Mayıs'ta vatandaşların hizmetine açılacak.

Düzce Güreş Salonu için geri sayım başladı!

Düzce Belediyesi'nin hayata geçirdiği Özkan Olcay Spor Salonu Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü 18 Mayıs'ta açılacak.

Güneş Tepe İstanbul iletişim!

18 konut bloğu ve 19 ticaret ve sosyal donatı bloğu olarak yükselen projede yaklaşık 2 bin daire yer alacak. Güneş Tepe İstanbul iletişim bilgisine göre telefonu 212 322 65 65 olarak belirlendi.

Teras Gökyüzü Narlıdere iletişim!

Toplam 25 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen proje Uzunyayla Group imzası taşıyor. Teras Gökyüzü Narlıdere iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0232 239 80 03 olarak belirlendi.

11. Mahalle Gül İnşaat iletişim!

Toplam 28 bin 918 metrekare alana yayılan projede daireler 2+1'den 5+1'ye kadar farklılık gösteriyor. 11. Mahalle Gül İnşaat iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 855 88 96 olarak belirlendi.

Edremit Körfez Güre Tesisi iletişim!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Güre Tatil Köyü'nde toplam 301 adet daire inşa edilecek. Edremit Körfez Güre Tesisi iletişim bilgileri şöyle;

Konut kredisi faiz oranları seçim öncesine göre yükseldi!

Birçok bankanın konut kredisi faiz oranları seçim öncesine göre yükseldi. Özel bir banka seçim öncesi haftası % 0.95'ten ev kredisi verirken dün bu oranı % 1.00'lara kadar yükseltti.

Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü açıldı mı Haberi

Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü açıldı mı


Düzce Belediyesi tarafından Aziziye Mahallesinde yeniden düzenlenen Özkan Olcay Spor Salonu Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü açılışı için gün sayıyor.


Aziziye Mahallesinde bulunan Özkan Olcay Spor Salonunda yapılan düzenleme çalışmalarının tamamlanması ile birlikte açılış için gün belirlendi. 18 Mayıs Perşembe günü açılması planlanan Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü güreş sporuna ilgi duyan her yaştan gençlere kapılarını açarken salona konulan tam donanımlı fitness aletleri, güreş alanı, soyunma odaları, saunalar ve yönetim ofisleri ile çok yakında resmi olarak Düzcelilere açılacak. Salon hakkında açıklama yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Düzce’de ata sporu güreşe çok fazla rağbet olduğuna dikkat çekerek “gençlerimizin sosyal aktivite ve spor branşlarıyla ilgilenmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Onlara bu ortamları sağlamak da bizim görevimiz, bunun farkındayız. Bu vesile ile...