06 / 05 / 2024

Haşim Öztanık

Haşim Öztanık

Avantgarde markasını uluslararası standartlarda operatör haline getirme kararı alan Lucis Global, otelcilik alanında hem içeride hem yurtdışında büyüyecek. İstanbul'da en az 3 yeni otel açılacak...

300 bin liranın faiz getirisi rekor kırdı! 300 bin TL 3 ayda ne kadar getiri sağlıyor!

Vatandaşlar sürekli yatırım konusunda, mevduat mı? altın mı? döviz mİ? taşınmaz mı? nereye yatırım yapmalıyım diye araştırıyor. Enflasyon, geçim sıkıntısının yaşandığı son yıllarda elinde bir miktar parası olan vatandaşlar faiz getirisi olan mevduata yönlendiriyorlar.

Kuzu ciğerin fiyatı eti solladı, kilosu 420 TL'ye satılıyor!

Diyarbakır'da kuzu ciğerin fiyatı, eti solladı. Kuzu ciğerinin kilosu 420 TL’ye yükselirken et ise 390 liraya satılıyor. DİLTO Başkanı Haşim Elkaan, fiyat artışlarından rahatsızlık duyduklarını ancak bu duruma bir çözüm bulamadıklarını belirtti.

Binlerce öğretmen kira nedeniyle İstanbul’dan küçük şehirlere gidiyor!

24 Kasım Öğretmen Günü’nde konuşan öğretmenler geçim sıkıntısından ve kira fiyatlarından dert yandı. Öğretmenlerin fahiş kira fiyatları nedeniyle İstanbul’dan küçük kentlere gittiği belirtildi.

Bakan Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi! Yabancı yatırım için tarih verdi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 2,5 yılın en düşük seviyesine düşerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi, yabancı yatırım için tarih verdi. İşte detaylar...

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Düşük maaş alan emekliler asgari ücret seviyesine çıkaracak zam istiyor!

 Temmuz zammının açıklanmasıyla birlikte asgari ücret 11.402 TL oldu. Geçim sıkıntısı yaşayan emekliler de en düşük emekli maaşının bu seviyeye çıkarılmasını talep ediyor.

2. tur sandık görevli ücreti hesaplara ne zaman yatacak? Seçim sandık görevli ücreti ne kadar?

14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye milletvekili ve cumhurbaşkanını seçmek için seçime gitti. Sandık başında görev yapanlar ise ödemelerin ne zamn yapılacağını sorguluyor.

Seçim sandık görevlisi ücreti ne kadar oldu, zam geldi mi? İşte telaffuz edilen o rakam...

Türkiye 14 Mayıs tarihinde seçime gidiyor. Sandıkta görev alacak vatandaşlar ise ücret alıp almayacağını sorguluyor. Peki 2023 sandık görevli ücreti belli oldu mu?, Seçim sandık görevlisi ücreti ne kadar oldu, zam geldi mi? İşte telaffuz edilen rakam...

Bu bankadan bomba kampanya! Günlük 17 TL ödemeyle o kredi sizin olsun!

Bir özel banka, son zamanlarda yaptığı kredi ve kart kampanyalarıyla büyümesini hızlandırdı. Bu banka, geçim sıkıntısı çeken tüketiciler için yeni bir kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Yeni yılda araçların ÖTV'lerinde büyük değişim! Artık zorlaşacak!

Engellilere yönelik ÖTV muafiyetli araç alımına çeşitli kısıtlamalar geliyor. ÖTV'siz alınan araçları yalnızca birinci derece akrabalar sürebilecek.

e-Devlet'te EYT depremi! e-Devlet çöktü mü? Erişim sıkıntıları var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün EYT ile yaptığı açıklama sonrası e-Devlet'te erişim problemleri yaşanıyor.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Haşim Öztanık Haberi

Haşim Öztanık


Avantgarde markasını uluslararası standartlarda operatör haline getirme kararı alan Lucis Global, otelcilik alanında hem içeride hem yurtdışında büyüyecek. 


Lucis Global... 50 yıl önce memleketinden ayrılırken, "Siirt'in 3'te l'ini satıp, İstanbul'a yerleşti" denilecek kadar varlıklı olan Haşim Öztanık'ın en küçük oğlu Lütfi Bey ile oğullan Cenk ve İsmet'in kurduğu bir şirket. İsmi de baba ile oğullarının ilk harflerinden oluşuyor. 


Henüz global bir oyuncu değil ancak hedefi global bir marka olmak. Lütfi Öztanık, demir-çelik sektöründeki şirkeüeri ile ilgüeniyor. Lucis Global Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan büyük oğlu İsmet Öztanık ise otel işlerine ağırlık vermiş durumda. Zincirliknyu'daki 84 odalı beş yıldızlı Avantgarde Hotel'in de sahibi olan Lucis Global, önümüzdeki iki yılda Avantgarde markasını uluslararası standartlarda operatör haline getirme karan aldı. Geçen hafta bir grup...