04 / 05 / 2024

Hasırcılar Residence

Hasırcılar Residence

Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü kapsamında yer alan konutlar 1 oda 1 salon home ofislerden meydana geliyor. Projede yer alan home ofislerin 2014 senesinin Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor

Hasırcılar Residence fiyat!

Hasırcılar Residence fiyat bilgisi kapsamında home ofislerin fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. Beylikdüzü'nde yer alan Hasırcılar Residence satılık home ofisleri 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Hasırcılar Residence!

Ceylan İnşaat 'ın çalışması ile hayata geçirilen Hasırcılar Residence projesinin fiyat ve ödeme ayrıntıları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Hasırcılar Residence satışa çıktı! 160 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Beylikdüzü'nde yükselen Hasırcılar Residence projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor ve 36 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor...

Sahte arsa ilanlarıyla vurgun: 65 kişi 3.2 milyon TL dolandırıldı! Arsa alırken bunlara dikkat!

İnternet üzerinden sahte arsa ilanlarıyla kapora toplayan dolandırcılar için operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonda, 65 kişinin 3.2 milyon TL dolandırıldığı belirlendi ve 12 şüpheliden 7'si tutuklandı. İşte ayrıntılar ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Timurbey Residence 3 – Oba River'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2024'te! 

Timurbey Residence 3 – Oba River'da konut ve dükkan satışları başladı. Projede 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks konut tipleri yer alıyor. Peki Timurbey Residence 3 – Oba River'da konut fiyatları ne kadar? 

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasırcı Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Hasırcı ve Hüseyin Hasırcı ortaklığında kuruldu.

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Kolektif Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolektif Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Hasırcı tarafından kuruldu.

Bursa'da emlak stokları tükeniyor!

Bursa Sorumlu Emlak Danışmanları Derneği (BURSED) Başkanı Rıdvan Hasırcı, Bursa’da emlak stoklarının neredeyse tükendiğini belirtti.

Keşan'da bina yıkımında 'tedbirsizlik' iddiası!

Keşan Büyük Cami Mahallesi Bakırcılar Sokak'ta bir binanın özel firma tarafından yaklaşık 1 ay boyunca gerçekleştiren yıkım çalışmalarında gerekli tedbirlerin alınmadığını iddia edildi.

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde 'imar durdurma' kararı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirilmesi planlanan bir dizi uygulamanın bulunduğu projeyle ilgili Pirinç Han, İpek Han ve Bakırcılar Çarşısı bölgesinde, her türlü imar uygulamasının durdurulmasıyla ilgili karar alındı.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'ndaki cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

İzmit Belediyesi tarafından Bakırcılar Çarşısı’nda başlatılan cephe iyileştirme çalışmalarında sona gelindi.

İzmit Bakırcılar Çarşısı’nda cephe yenileme çalışması yapılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışması yapacak.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bakırcılar Çarşısı’nda 28 binayı kapsayan cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

İzmit Bakırcılar Çarşısı’nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Bakırcılar çarşısını da yeni yüzüne kavuşturacak.

Hasırcılar Residence Haberi

Hasırcılar Residence

Hasırcılar Residence projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Beylikdüzü Bölgesi'nde inşa ediliyor. Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü, Ceylan Group tarafından hayata geçiriliyor. 


Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü kapsamında 2 blok bulunuyor. Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü satış fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. Projedeki home ofislerin alanları ise 80 metrekare olarak belirlendi. 


Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü satılık 1+1 home ofislerden meydana geliyor. Proje kapsamında 224 home ofis ile 33 ticari ünite bulunuyor. Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor. 


Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü ne zaman teslim?

Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü teslim tarihi 2014 Haziran olarak belirlendi. 


Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü adres: Adnan Kahveci Mah. Paşabahçe Cad. No:1 Ceylan Residence B Blok D:1 Beylikdüzü / İSTANBUL 


Hasırcılar Rezidans Beylikdüzü iletişim

Telefon: 0212 789 47 10

Web adresi: