04 / 05 / 2024

hasköy sahili spor aktiviteleri

hasköy sahili spor aktiviteleri

Beyoğlu Belediyesi’nin 8 yıldır “Doğaya Destek Sizden, Buz Pateni Biletiniz Bizden” sloganıyla açtığı Buz Pisti bu yıl da hizmete girdi. Buz pisti Hasköy sahilinde kuruldu...

İstanbul Park tahliye ediliyor! Yıl sonunda boş olarak Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne teslim edilecek!

Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Formula 1'e pek çok defa ev sahipliği yapan Kurtköy'deki İstanbul Park Pisti'nde bir son dakika gelişmesi yaşandı ve İstanbul Park’ın tahliye edileceği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Hill Garden Hasköy konutları ne zaman teslim edilecek?

Samsun'da Köksallar İnşaat tarafından hayata geçirilen Hill Garden Hasköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 5 blokta 104 adet daire inşa edilecek.

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Üç büyüklerin finansal performansı nasıl? Üç büyüklerin finans liginin şampiyonu hangi takım oldu?

KPMG Türkiye, halka açık olan üç büyük spor kulüplerinin finansal verilerinden yola çıkarak finansal performanslarını araştırdı. Raporda; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın net satış ve hasılat gelirleri, borçluluk durumları ve özkaynaklarına ilişkin veriler değerlendirildi.

Mudanya Hasköy'de 12 adet arsa satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Hasköy Mahallesi'nde yer alan 12 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Arsa almak isteyenlere büyük fırsat! Mudanya Belediyesi 16 arsayı satıyor!

Mudanya Belediyesi Hasköy'de yer alan 16 adet arsayı satışa sunuyor. Arsaların fiyatları 1 milyon 453 bin 193 TL'den başlıyor...

Beyoğlu Hasköy'de inşa edilecek AVM'nin imar planları değişti!

Beyoğlu Hasköy’de bulunan yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek AVM'nin imar planlarında değişiklik yapıldı. Yeni imar planlarında sosyal tesis için iptal kararı alındı.

Tarihi Esgher Sinagogu restore ediliyor!

Beyoğlu Belediyesi, Hasköy Sahili'nde uzun yıllardır kafe olarak kullanılan Esgher Sinagogu'nu restore ederek kütüphane olarak hizmete açacak!

Ayvansaray'da spor merkezi inşa ediliyor!

İstanbul Fatih Belediyesi, Ayvansaray'da gençlerin talebine yönelik spor merkezi inşa ediyor.  Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, söz konusu inşaat merkezinin inşasını inceledi. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hasköy Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hasköy Parkı Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

Ege Yapı'dan Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje!

İnovatif projeleriyle öne çıkan Ege Yapı, Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, ''210 milyon TL değerinde iki yeni projeye daha başlamayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Hasköy Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Hasköy Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Çalıcıoğlu ve Mustafa Arhan Kayar ortaklığında kuruldu.

hasköy sahili spor aktiviteleri Haberi

hasköy sahili spor aktiviteleri


Beyoğlu Belediyesi’nin 8 yıldır “Doğaya Destek Sizden, Buz Pateni Biletiniz Bizden” sloganıyla açtığı Buz Pisti bu yıl da hizmete girdi.


Hasköy sahilinde kurulan mobil buz pisti Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından açıldı. Açılışta buz hokeyi takımı sıkı bir karşılaşmayla davetlilere heyecanlı dakikalar yaşattı.


Demircan “Her yerde spor her yere spor”


Artık yeni dönemde Beyoğlu’nun birçok sorununu çözdüğünü ifade eden Demircan “Hanımlar ve çocuklar bizden spor için destek bekliyor. Hayatı seviyorlar, mutlu oluyorlar. Onun için Beyoğlu’nda bu tip mekanları yapıp onları mutlu ediyoruz. Her yerde spor, her yere spor diyoruz” şeklinde konuştu.


En büyük hastalıkların sağlıksız beslenmeyle meydana geldiğini anlatan Demircan “12 semt konağımızda 12 spor salonu var. Ayrıca dış mekanlarda da sabah sporu yapıyoruz. Bugün 2 bin kadın spor yapıyor, yanlarına...