01 / 07 / 2024

hatay 745 kilometrelik içme suyu altyapı çalışmaları

hatay 745 kilometrelik içme suyu altyapı çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Fransızlardan sonraki 12 ilçeyi de kapsayacak en büyük alt yapı çalışmasını, "50 yılın içmesuyu seferberliği" sloganıyla başlattı. 12 ilçe ve merkezde 745 kilometrelik ductil boru döşenecek.

Hatay Havalimanı’nda son dakika gelişmesi! Hasarlar onarıldı, havalimanı uçuşa hazır!

Deprem felaketleri sonucunda önemli ölçüde hasar gören Hatay Havalimanı pistindeki onarım çalışmaları tamamlandı. Hatay Havalimanı’nın öncelikli olarak 2 kilometrelik bölümünün uçuşa hazır hale getirildiği bildirildi.

4 bin kilometrelik yeni demiryolu inşaatı çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan; ''4 bin kilometrelik yeni demiryolu inşaatı çalışmamız devam ediyor. 5 bin kilometrelik de proje üzerinde çalışıyoruz. Amacımız Avrupa'yı Asya'ya, Balkanları Kafkasya'ya, Hatay, Gaziantep ve Kilis üzerinden Ortadoğu'ya, Afrika'ya bağlanmak" dedi.

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 15 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü Arsuz İlçesi Fahura Mahallesi'nde yer alan 30,745 metrekare yüzölçümlü arsa üzerinde 15 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Hatay Arsuz sahil yürüyüş yolu hizmete açıldı!

HATAY'ın Arsuz İlçe Belediyesi tarafından yapılan 2.5 kilometrelik 'Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu', Büyükşehir Belediyesi Lütfü Savaş'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

Hatay Arsuz Sahil Yolu açıldı!

Arsuz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 2,5 Kilometrelik “Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu’nun açılış töreni 30 Temmuz Cumartesi günü Hatay Büyükşehir Belediyesi Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Hatay'da 6 kilometrelik yol asfaltla kaplanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Savaş'ın öncülük ettiği il genelindeki yol yapım, bakım, onarım ve düzenleme seferberliği kapsamında özverili çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Hatay'da 745 kilometrelik içme suyu altyapı çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Fransızlardan sonraki 12 ilçeyi de kapsayacak en büyük alt yapı çalışmasını, "50 yılın içmesuyu seferberliği" sloganıyla başlattı. 12 ilçe ve merkezde 745 kilometrelik ductil boru döşenecek.

Hatay 'da inşaat yapım işi: 2 milyon 560 bin liraya!

Hatay Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İhale 29 Kasım 2013 tarihinde saat 14:00 'te Hatay Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam odasında gerçekleştirilecek...

Emaar İnşaat Emaar Square Üsküdar'da 745 bin 888 dolara 3+1!

Emaar İnşaat Emaar Square Üsküdar'da yer alan dairelerden 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 745 bin 888 dolar ile 903 bin 888 dolar arasında değişiyor

Hatay'a zeytin ve zeytinyağına dayalı organize sanayi bölgesi kurulacak!

Hatay'da Zeytin ve Zeytinyağına Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulacak. Organize Sanayi Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Zeytin ve Zeytinyağına Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması için çalışmaların sürdüğünü söyledi...

Hatay'ın mobilyası Afrika ülkelerine gidecek!

Mobilya sektöründe özellikle zigon sehpa üretimi ile adından söz ettiren Hatay, Ortadoğu'ya mobilya göndermede iç savaş sebebiyle ulaşım açısından sıkıntı yaşadığından Afrika ülkelerine yönelmeyi planlıyor...

Hatay- Karabağlar ekspres yolun inşaat çalışmaları yüzde 90 tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi, İzmir’e yeni bir yol daha kazandırıyor. Hatay- Karabağlar arasındaki mesafeyi 3 kilometre kısaltacak yeni ekspres yol, yüzde 90 oranında tamamlandı. Projenin maliyeti 50 milyon TL.

Hatay'da fabrika yangını çıktı!

Hatay'da fabrika yangını çıktı. Hatay Yayladağı ilçesinde defne işletme fabrikasının kurutma bölümünde çıkan yangın zarara neden oldu. Yaklaşık 2 saat süren müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı...

hatay 745 kilometrelik içme suyu altyapı çalışmaları Haberi

hatay 745 kilometrelik içme suyu altyapı çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Fransızlardan sonraki 12 ilçeyi de kapsayacak en büyük alt yapı çalışmasını, "50 yılın içmesuyu seferberliği" sloganıyla başlattı.

Hatay ve ilçelerinde su sorununun kökünde çözecek ”İçmesuyu Seferberliği” projesi, Hatay’ın tarihinde ilk kez en büyük bir altyapı çalışması olacağı açıklandı.


Fransızlardan sonra şehirde en büyük altyapı çalışmasını başlatan Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü tarafında hayata geçirilecek olan ve su sıkıntısının kökünde çözecek ”İçmesuyu Seferberliği” projesinde 12 ilçe ve merkezde 745 kilometrelik ductil boru döşenecek. Üç aşamalı olarak hayata geçirilecek olan projenin birinci aşamasında “Temiz suya ilk adım” parolasıyla içme suyu sıkıntısını fazla yaşayan 5 ilçede 2015 yılında hayata geçirilecek.


Projenin ikinci aşamasında önümüzdeki yılda sekiz ilçenin içme su şebekesi değişecek ve üçüncü ve son aşaması olan ”İçmesuyu Seferberliği”...