18 / 05 / 2024

hatay altyapı

hatay altyapı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), altyapı bulunmayan yerlerde oluşan sorunları tamamen çözüme kavuşturmak için verilen mücadelenin aralıksız sürdüğünü duyurdu.

Bakan Uraloğlu duyurdu! Hatay Havalimanı yenileniyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı'na ilişkin olarak açıklamalar yaptı. Bakan Uraloğlu, havalimanının yenileme çalışmalarının devam ettiğine değinerek hizmete gireceği tarihi duyurdu.

Bakan Uraloğlu: Hedefimiz Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaları 2025 yılında tamamlamak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaların iş programına göre 2026 yılında tamamlanacağını fakat hedeflerinin bu tarihi 2025 yılına çekmek olduğunu dile getirdi.

TOKİ Hatay 74 konut ihalesi bugün!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi  74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek...

TOKİ Hatay Yayladağ 74 konut ihalesi yarın!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi 74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Hatay 73 konut ihalesi bugün!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ Hatay Belen 73 konut ihalesi 8 Şubat'ta!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi Pazartesi günü saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ'den Hatay Yayladağ'a 74 yeni konut müjdesi!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi  74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 17 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Hatay Belen'e 73 yeni konut!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Hatay Ayakkabıcılar Sitesi'nde 7.8 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Hatay Ayakkabıcılar Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Hatay Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi alanına ait altyapı yapım işini 7 milyon 800 bin TL'ye ihale ediyor.

TOKİ Hatay Karsu 384 konut ihalesi yarın!

Hatay İli Altınözü İlçesi Karsu Mahallesi 384 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Hatay Karsu 384 konut ihalesi yarın!

TOKİ Hatay İli Altınözü İlçesi Karsu Mahallesi 384 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yarın saat 14:00'de ihale edilecek...

TOKİ Hatay Karsu 384 konut ihalesi 18 Aralık'ta!

Hatay İli Altınözü İlçesi Karsu Mahallesi 384 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Camii İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık'ta saat 14:00'de yapılacak.

Hatay'ın altyapı sorunları çözüme kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Altınözü ilçesinde ihtiyaç doğrultusunda altyapı ve üstyapı çalışmalarına başladı!

hatay altyapı Haberi

hatay altyapı


Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), altyapı bulunmayan yerlerde oluşan sorunları tamamen çözüme kavuşturmak için verilen mücadelenin aralıksız sürdüğünü duyurdu.


Kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında bulunan eksikliklerin tamamlanması için kent geneli için projeler hazırlandığını belirten Genel Müdürlük, esnafların ve vatandaşların talebine anında hizmetle karşılık verildiğini ayrıca Hatay halkının memnuniyetinin ön planda tutulduğunu açıkladı.


İskenderun ilçesinde yapılan çalışmalar kapsamında Savaş Mahallesi’ndeki sorunlara müdahale eden HATSU ekipleri, Ulucami Caddesi üzerinde esnafların yoğun olduğu bir bölgede altyapı bulunmadığını tespit ederek çalışma başlattı.


Bölgenin tamamen rahatlaması için 30 metre yağmursuyu ve 30 metre kanalizasyon hattının döşendiğinin bilgisini veren HATSU, esnafların memnun kaldığı projede 2 kepçe ve 3 kişilik personelin görev aldığını duyurdu.


Hatay Büyükşehir...