04 / 05 / 2024

Hatay Avcılar Çeşmesi son durum

Hatay Avcılar Çeşmesi son durum

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Yayladağı ilçesinde “Avcılar Çeşmesi” projesi yapımı sürüyor.

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı mı? İşte Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım projesindeki son durum...

Emlak Konut GYO'dan Avcılar Firuzköy'e 5 bin 785 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avcılar Firuzköy'de 5 bin 785 yeni konut inşa edecek.

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Avcılar 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, EÜAŞ Boru Hattı Platform ve Şamandıra Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

Avcılar’daki kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i iptal edildi iddiası!

İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanı Serkan Yalım, ilçedeki çalışmalarla ve parti vaatleriyle ilgili açıklamalar yaptı. Serkan Yalım, kentsel dönüşümle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açıldı!

TOKİ-Emlak Konut GYO öncülüğünde EŞBAH Yapı - Akyapı İş Ortaklığı ile inşa edilen Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami ibadete açıldı...

Avcılar Belediyesi’nde kentsel dönüşüm fırsatçılığı mı yapıldı?

Avcılar AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul Avcılar Belediyesi’nin ‘artık parsel’ şeklinde isimlendirilen arsaların vatandaşa fahiş fiyatlarla geri satıldığını iddia etti...

Avcılar'da kentsel dönüşümde KDV oranı yüzde 18’den yüzde 1'e düşürüldü!

Avcılar Belediyesi, kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV yüzde 18’den yüzde 1'e düşürdü.

Avcılar’da hasarlı evlerde yaşayanların isyanı: Ölüme terk ediyorlar!

1999 yılındaki Marmara depreminde İstanbul'da en fazla hasar alan ilçe olan Avcılar'da vatandaşlar korkuyla yaşıyor. İlçede çok sayıda binanın hasarlı olmasına rağmen bölge sakinleri binalarını yenileyememekten şikayetçi.

Hatay Avcılar Çeşmesi son durum Haberi

Hatay Avcılar Çeşmesi son durum



HBB Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Yayladağı'nda DOĞAKA ve Yayladağı Belediyesi tarafından yapılmakta olan “Avcılar Çeşmesi Çevre Düzenlemesi ve Turizme Kazandırılması Projesine” destek veriyor. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olacağı planlanan alanın, spor yapma ve piknik alanı olarak kullanılması amaçlanıyor. Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’nın da desteğiyle Yayladağı halkına doğal yaşamı korumak adına kazandırılan bölge modern, güvenli ve fonksiyonlu halde bölge halkına sunulması hedefleniyor. 


ZEMİN İYİLEŞTİRME VE PEYZAJ ÇALIŞMALARI TAMAMLANIYOR


Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığınca söz konusu yerde sulama sistemi desteği verilerek zemini iyileştirme çalışmaları yapılıyor. Bunun yanı sıra toprak ikmal ve düzenleme çalışmaları ile zeminin düzleşmesi, rahat kullanılır hale gelmesi sağlanıyor. Peyzaj çalışması da gerçekleştiren ekipler, çimlendirme ve bitkilendirme işlemlerini tamamlıyor. Doğal yaşam alanı olarak belirlenen...