03 / 05 / 2024

hatay da patlama

hatay da patlama

Hatay'da daha önce tamirhane olarak kullanılan tek katlı tek odalı binada patlama meydana geldi. Patlamanın tamirhanede bulunan akaryakıttan kaynakladığı değerlendirilirken patlamada can kaybı yaşanmadı...

Galatasaray Hatay'da 100 kalıcı konut yaptırıyor!

Hatay'da depremzede çocuklar ve esnafla bir araya gelen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada Galatasaray'ın Hatay’da 100 tane kalıcı konut yaptırdığını açıkladı. 

Niğde ve Hatay'da 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Niğde Altunhisar ve Hatay Arsuz'da yer alan toplam 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor. Peki arsaların fiyatları, büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Bakan Uraloğlu açıkladı! Gaziantep ve Hatay'da ulaşım süresi kısalıyor! 

Gaziantep'i Hatay'a bağlı olan İskenderun Limanı'na bağlayacak Dörtyol-Hassa Demiryolu ve Otoyolu Projesi için çalışmalar başlatıldığı açıklandı. Yapılacak olan bu iki proje Gaziantep ve Hatay'da yaşayanların hayatını kolaylaştıracak. 

Hatay'da 9 kişiye mezar olan binanın müteahhidi: Bu apartmanı hatırlayamadım, herhangi bir bilgim yok!

Hatay'da 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ilk depremde yıkılan ve 9 kişinin yaşamını yitiren Rende Esenpark Evleri'nin müteahhidi yaptığı binayı hatırlamadığını ileri sürdü. İşte ayrıntılar..

Hatay'da depremde 81 kişinin yaşamını yitirdiği binada 'özensiz işçilik' tespit edildi!

Hatay'da 6 Şubat'ta meydana gelen ilk depremde Gökkuşağı Apartmanı'nın yıkılmasına ilişkin 6'sı tutuklu biri firari 7 sanık hakkında "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan 22 sene 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Hatay'da ay sonuna kadar 7 bine yakın konut sahiplerine teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerden sonra Hatay'da yapımına başlanan 45 bin 186 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini, ay sonuna kadar 6 bin 979 evin hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi.

Hatay'da tapulara el konuluyor iddiası! Rezerv alan ilan edilen mahalle sakinlerine SMS yollandı!

Depremlerde en büyük yıkımı yaşayan Hatay’da 8 mahalle geçtiğimiz günlerde rezerv alanı ilan edilmişyi. Hatay'da tapulara SMS ile el konulduğu gündeme geldi. İşte ayrıntılar..

Yeni kentsel dönüşümde ilk rezerv alan hamlesi Hatay'da! 207,35 hektarlık alan rezerv alan ilan edildi! 

Yeni kentsel dönüşüm kapsamında ilk rezerv alan hamlesi Hatay'da atıldı. Söz konusu karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte merak edilen detaylar...

Hatay’da son depremzede konutunu teslim alana kadar çalışmaya devam!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerden en çok etkilenen kentlerden biri olan Hatay'da, deprem konutlarının depremzedelere teslimi için sıkı bir çalışma içinde olduklarını söyledi.

SON DAKİKA! Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

6 Şubat deprem felaketinin ardından 9 ay geçmesine rağmen bölgede depremler meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak, AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem oldu.

Hatay'da deprem oldu! SON DAKİKA: AFAD ve Kandilli açıkladı! 

Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Hatay'da deprem olduğunu duyurdu. İşte ayrıntılar...

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

Deprem bölgesinde konutların hızla yükselmesi ile beraber teslim tarihleri merak edilenler arasına girdi. Hatay Hassa'da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin hak sahipleri belli oldu. Depremzedeler ise birkaç hafta içerisinde yeni konutlarına kavuşacak.

Hatay'da 3.6 büyüklüğünde deprem oldu! SON DAKİKA! AFAD duyurdu!

Hatay Reyhanlı'da saat 11.32 sıralarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte detaylar...

hatay da patlama Haberi

hatay da patlama


Hatay'da daha önce tamirhane olarak kullanılan tek katlı tek odalı binada patlama meydana geldi. Patlamanın tamirhanede bulunan akaryakıttan kaynakladığı değerlendirilirken patlamada can kaybı yaşanmadı. 


Hatay Valiliğinden konu ile ilgili yapılan açıklamada Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'ya bağlı Madenboyu Köyünde Ş.D.'ye ait olan ve daha önce tamirhane olarak kullanılan tek katlı ve tek odalı binada bir patlama meydana geldiği bilgisi verildi. Eldeki ilk bilgiye göre patlamanın akaryakıttan kaynaklandığı değerlendirildiğini bilgisi verilirken açıklamada şu ifadeler kullanıldı "Meydana gelen patlama neticesinde başlayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülmüştür. Patlamada herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır. Konu, soruşturulması amacıyla adli makamlara intikal...