04 / 05 / 2024

Hatay Defnedeki 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor

Hatay Defnedeki 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor

Defne ilçesine bağlı 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor. Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, hafta başında okul inşaatlarını yerinde inceledi.

İki şehirde 3 gayrimenkul satılıyor! 

Hatay ve Adana'da yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 20 Şubat ve 22 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

3 ilde 1.700 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık araziler!

Afyonkarahisar, Erzurum ve Hatay'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenleniyor. Arazilerin aylık kira bedelleri 1.700 TL'den başlıyor.

Hatay'daki deprem konutları için zemin sorunu iddiası! Yanlış yere mi yapılıyor?

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde en çok hasar alan bölgelerden biri de Hatay oldu. Hatay'da hayata geçirilecek deprem konutlarında her 100 konuttan sadece 3,7'si tamamlanması dikkatleri üzerine çekti. Hatay'da deprem konutları yanlış yere mi yapılıyor? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO'dan Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

33 istasyonun 4.6 dediği dün geceki Hatay depremini, AFAD 3.7 olarak açıkladı! Uzman isim Kandilli'den veri istedi!

Gece yarısı saat 01:32'de Hatay'da deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 3.7, AFAD ise 3.8 olarak açıkladı. Maden Teknolojisi ve Yer Bilimleri Uzmanı Serkan İçelli, 33 istasyonun depremin büyüklüğünü 4.6 olarak açıkladığını söyledi. İşte İçelli'nin o paylaşımı...

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Hatay'da 3.6 büyüklüğünde deprem oldu! SON DAKİKA! AFAD duyurdu!

Hatay Reyhanlı'da saat 11.32 sıralarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte detaylar...

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 3 milyon TL'ye dayandı! En çok değerlenen iller Hatay, Ankara ve Elazığ!

Ağustos ayında en çok konut satışının olduğu ilk 30 il değerlendirildiğinde yıllık değer artış oranı en yüksek olan şehirler Hatay, Ankara ve Elazığ olarak belirlendi. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 2 milyon 859 bin 610 TL'ye ulaştı. İşte o rakamlar...

Depremin ardından 3 ilde yüzde 30’dan fazla istihdam kaybı!

TEPAV verileri, 6 Şubat deprem felaketinin istihdam üzerindeki olumsuz etkilerinin devam ettiğini ortaya koydu. Mayıs ayında yıllık bazda istihdam kaybı Malatya'da yüzde 30,3 ve Hatay'da yüzde 36,1 oranında meydana gelirken, Kahramanmaraş'ta bu oran yüzde 37'yi geçti.

Son dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Hatay'da deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi duyurdu. Hatay'a bağlı Mağaracık-Samandağ bölgesinde büyüklüğü 3.0 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları...

Son Dakika Hatay'da deprem! 

Hatay'ın Hassa ilçesinde 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Hatay'da deprem!

Son dakika haberi... Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre Hatay'ın Kapısuyu-Samandağ bölgesinde 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Hatay'da 3.6 şiddetinde deprem! AFAD, deprem hakkında açıklama yaptı: çevre illerden de hissedildi!

Türkiye-Suriye sınırında deprem oldu. AFAD depremin merkez üssünü Hatay Kırıkhan olduğunu duyurdu.

Hatay Defnedeki 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor Haberi

Hatay Defnedeki 3 mahallede üç ayrı okul inşaatı yapılıyor

Kemal Gülistan, 15 Şubat Pazartesi günü, Defne'de “2015 Yatırım Programı” kapsamında yapımına başlanan okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan; Subaşı mıntıkasındaki 32 derslikli Meslek Teknik Eğitim Anadolu Lisesi (Kız Meslek Lisesi), Çekmece Mahallesi'ndeki 24 derslik Anadolu Lisesi ve Dursunlu Mahallesi'nde bulunan 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu. Müdür Gülistan, incelemeler sırasında yetkilerden inşaatların genel seyri ve bitiş tarihleri ile ilgili bilgi de aldı. İlçe Müdürü Gülistan, derslik sorununun çözülmesi için 2016-2017 eğitim öğretim yılında açılacak olan 32 derslik, 3 atölye ve 1 kapalı spor salonunun yer aldığı Defne Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nin yanında, 2015 Yatırım Programı kapsamında yapılacak üç dev proje ile ortaöğretim derslik sorununun çözüleceğini söyledi. 


Antakya...