04 / 05 / 2024

Hatay Dörtyol gençlik merkezi projesi

Hatay Dörtyol gençlik merkezi projesi

Dörtyol İlçesi’nin Özerli Mahallesi, TOKİ Evleri karşısına yapılacak olan sentetik zeminli futbol sahası ile Numuneevler Mahallesi’ndeki Kapalı Spor Salonu’nun yanına yapılacak olan Gençlik Merkezi yatırım programına alındı.

Aile ve Gençlik Fonu kuruldu! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Aile ve Gençlik Fonu'nun Kurulmasına İlişkin Kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeyle beraber yeni evlenecek gençlere, 150 bin liralık 2 yıl geri ödemesiz kredi verilecek. Pilot uygulamaya, 6 Şubat deprem felaketinden etkilenen illerde başlanacak.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

CHP Gençlik Kolları, 'Demokrasi Bileti' ile üniversite öğrencilerinin oy kullanmasını sağlıyor!

14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birinci tur sonucunda bir kazanan çıkmaması üzerine seçimler ikinci tura kaldı. Üniversite öğrencilerinin oy kullanabilmesini sağlamak amacıyla CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Killik, 'Demokrasi Bileti' adı altında bir girişim başlattıklarını d

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Dörtyol'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Dörtyol'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Dörtyol konut projesi...

Hatay Dörtyol için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Dörtyol ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İBB'nin Eyüpsultan'daki Gençlik Parkı'nı yıkım kararına mahkemeden dur!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamına alınan Gençlik Parkı'nın yıkılmasıyla ilgili kararının yürütmesi durduruldu.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

Hatay Dörtyol'da 76.7 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Dörtyol İcra Dairesi, Hatay ili, Dörtyol ilçesi, Özerli Mahallesinde yer alan 11 bloklu hastane binasını 76 milyon 741 bin 608 TL'ye satıyor...

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

TOKİ Ankara gençlik merkezi ihalesi bugün!

Konut yatırımları dışında kamu yatırımlarını da hızlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da hayata geçireceği gençlik merkezi ve cami projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

Hatay Dörtyol'da 74.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Dörtyol İcra Dairesi Hatay Dörtyol'da yer alan gayrimenkulü 74 milyon 880 bin 687 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay Dörtyol gençlik merkezi projesi Haberi

Hatay Dörtyol gençlik merkezi projesi


Dörtyol İlçesi’nin Özerli Mahallesi, TOKİ Evleri karşısına yapılacak olan sentetik zeminli futbol sahası ile Numuneevler Mahallesi’ndeki Kapalı Spor Salonu’nun yanına yapılacak olan Gençlik Merkezi yatırım programına alındı.


AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol’a spor alanında yapılacak olan kamu yatırımları ile ilgili yaptığı açıklamada “Daha çok hizmet ve daha çok yatırımla bölgemizi kalkındırıyor ve Dörtyol’umuza her yaştan insanımızın aktif spor yapmasına imkân sağlayacak yeni spor tesisleri ve gençlerimizin enerjilerini müspet alanlarda kullanacağı bir Gençlik Merkezi kazandırıyoruz” ifadelerine yer verdi.


’GENÇLİĞİMİZE YATIRIM YAPIYORUZ’

Dörtyol’un Özerli Mahallesi’nin TOKİ Evleri karşısında bulunan Dörtyol Belediyesi’ne ait 43 dönümlük arazinin üst kullanım hakkının, 2013 yılının Haziran ayında o dönemin belediye başkanı Fadıl Keskin’in desteği ve dönemin belediye meclisinin aldığı kararla Gençlik ve Spor Bakanlığı’na 25 yıl...