29 / 07 / 2024

Hatay-Göztepe metrosu açılış tarihi

Hatay-Göztepe metrosu açılış tarihi

Sellerin önüne geçmek için yağmur suyu projelerine ağırlık vereceklerini aktaran Aziz Kocaoğlu, metronun Hatay - Göztepe etabının 25 Mart Sah günü hizmete başlayacağını, ifade etti.

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hemen Bakın! Eğer aylık bu kadar para kazanmıyorsanız açlık sınırının altındasınız!

Türkiye’de sürekli artan enflasyonun getirdiği alım gücündeki düşüş her geçen gün artarken, açlık ve yoksulluk sınırları da daha hızlı güncellenmeye başladı. Peki ayda ne kadar para kazanmazsanız açlık sınırının altında yaşıyor ya da yoksulsunuz?

ÖTV’siz ve masrafsız otomobil arayanlara duyurulur! Açılış fiyatına inanamayacaksınız!

ÖTV’siz ve masrafsız otomobil almak isteyenlere güzel haber. Açılış fiyatı 150 bin TL! İşte detaylar!

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Kadıköy ilçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan İBB’ye Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu için 75 milyon Euro’luk ek kredi!

İBB ve EBRD arasında, Ümraniye – Ataşehir - Göztepe metro hattı projesinde kullanılmak üzere, toplam 75 milyon Euro’luk ek kredi anlaşmasına imza atıldı. İşte ayrıntılar...

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

Uzmanlar açıkladı! Gümüş zengin edecek! Hangi bankalarda gümüş hesabı açılır? Hemen bu bankalara bakın!

Uzmanların gümüşün yatırımcısını zengin edeceği açıklamasından sonra yatırımcılar hangi bankalarda gümüş hesabı açılıp açılamayacağını merak ediyor. Peki hangi bankalarda gümüş hesabı açılır? Gümüş hesabı olan bankalar...

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda hak edişler ödenmedi! Metro inşaatı durduruldu!

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda firmalara ödemelerin yapılmaması sebebiyle inşaat durduruldu. 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı 2022'nin sonunda açılıyor!

İBB Raylı Sistem Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı ile ilgili açıklamalar yaptı. Metro hattında gelinen son noktaları paylaşmak amacıyla bir basın turu düzenleyen Alpkökin, metroyu 2022'nin sonuna yetiştirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran'da açılıyor!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Ofisi 19 Haziran Cumartesi günü hizmete açılıyor.

Hatay-Göztepe metrosu açılış tarihi Haberi

Hatay-Göztepe metrosu açılış tarihi

İşte Kocaoğlu'nun İzmir manifestosu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Aziz Kocaoğlu, 2014-2019 hizmet dönemine ilişkin strateji ve projelerini Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde düzenlediği toplantıyla açıkladı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aziz Kocaoğlu, gelecek 5 yıl için gerekçi, ayaklan yere basan, kentliye dokunan projeler öngördüklerini, masa başında hazırlanmış, kağıt üzerinde kalacak projelerle işlerinin olmadığını söyledi. Kocaoğlu, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde düzenlenen toplantıda 20142019 dönemi projelerini açıkladı. Partililer, milletvekilleri ve kent protokolünden temsilcilerin yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcisinin de katıldığı toplantı, müzikli tiyatral gösteriyle başladı. Mustafa Kemal Atatürk'ün, İzmir'le ilgili sözlerinin vurgulandığı gösteri sonrası konuşan Kocaoğlu, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Giinü'nü kutladıklarını belirterek, iki kadın...