05 / 05 / 2024

Hatay İskenderun okul projesi

Hatay İskenderun okul projesi

Hatay İskenderunlu İşadamı Recep Atakaş, Kırıkhan ilçesinde 20 yıl önce yaptırdığı Naim Atakaş A.L. Okulu binası yerine, 24 derslikli çok kapsamlı ve tam donanımlı modern bir okul yaptırıyor.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Gaziantep ve Hatay'da ulaşım süresi kısalıyor! 

Gaziantep'i Hatay'a bağlı olan İskenderun Limanı'na bağlayacak Dörtyol-Hassa Demiryolu ve Otoyolu Projesi için çalışmalar başlatıldığı açıklandı. Yapılacak olan bu iki proje Gaziantep ve Hatay'da yaşayanların hayatını kolaylaştıracak. 

Depremin yaraları sarılıyor! Hatay’da ‘İGSAŞ Yaşam Kent’ açıldı!

 İGSAŞ, 6 Şubat’ta meydana gelen depremden en fazla etkilenen illerden Hatay'ın İskenderun ilçesine toplam 213 konteynerlik İGSAŞ Yaşam Kent kuruldu.

Hatay İskenderun’daki afet konutları hızla yükseliyor! İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Hatay İskenderun’daki afet konutları bayramda da hızla yükselmeye devam ediyor. İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Hatay İskenderun'da kurulan 260 konteynerde yaşam başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde Arkas Holding tarafından 260 konteynerin kurulumu tamamlandı ve afetzedelere teslim edildi.

TOKİ Hatay İskenderun 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay İskenderun 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay İskenderun'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay İskenderun'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay İskenderun konut projesi...

O ilde 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 3+1 ve 4+1 konutlar satılıyor!

Hatay İskenderun'da 30 adet 3+1  ve 1 adet 4+1 konut 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor... 

Hatay'da 3+1 ve 4+1 konutlar 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Büyük fırsat!

Hatay İskenderun Belediye Başkanlığı, İskenderun ilçesinde bulunan 3+1 ve 4+1 konutları 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte fiyatlar...

TOKİ'den Hatay İskenderun'a millet bahçesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay İskenderun Frenk Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

İskenderun Millet Bahçesi 8 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Hatay İskenderun Frenk Çiftliği Millet Bahçesi projesinin ihalesi 8 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hatay İskenderun için kamulaştırma kararı!

Hatay ili İskenderun ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ İskenderun Düğünyurdu projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi 2’nci etapta hayata geçirilecek olan 486 konutun ihalesi gerçekleştirildi. 

TOKİ İskenderun 486 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay İskenderun Düğünyurdu projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Hatay İskenderun için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili İskenderun ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay İskenderun okul projesi Haberi

Hatay İskenderun okul projesi

Hatay İskenderunlu İşadamı Recep Atakaş, dün Valilik'te buna dair hazırlanan protokole imzayı attı, okulu ise 1 yıl içinde tamamlayacağını belirtti. 


Vali Ercan Topaca, Devletin Hatay'da çok önemli eğitim yatırımları yaptığını, halen 56 okul inşaatının devam etmekte olduğunu ve yeni öğretim yılı ile birlikte 1000 dersliğin hizmete gireceğini kaydederken, "Hatay'da milli eğitim yatırımları önde, ancak yine de yetmiyor. Bu noktada hayırseverlerimizin destekleri çok önemli. 


Recep Atakaş da bunlardan biri. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi. Hayırsever Recep Atakaş ise, çağımızda güçle olmanın bilgili olmaktan geçtiğini ve bilginin de eğitimle alınabileceğinin altını çizdikten sonra, "Ülkemizin her alanda üst seviyelere yükselmesi için eğitime destek verilmeli. Her şeyin başı eğitimdir. Proje çok güzel. Tam donanımlı bir okul yapıyoruz" dedi. Vali Topaca, tören sonunda Recep Atakaş a plaket...