02 / 05 / 2024

Hatay Kavaslı Battı-Çıktı Projesi

Hatay Kavaslı Battı-Çıktı Projesi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay kent merkezinin trafiğini rahatlatacak Kavaslı Battı-Çıktı Projesi'nin şantiye alanında incelemeler yaptı. Savaş ''Trafik sorununu minimize edecek dev proje, kısa süre içerisinde tamamlanarak Hatay halkının hizmetine sunulacak'' dedi.

TOKİ'nin Hatay, Osmaniye ve Malatya’daki 7 milyar TL'lik konut ihalesi tepki çekti!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay, Osmaniye ve Malatya’da konut yapımı için dört farklı ihaleye çıktı. Toplam bedeli 7 milyar 172 milyon TL olan ihaleler tartışma yarattı.

Hatay'da 370 kişiye mezar olan binanın müteahhitlerine yine deprem bölgesinde konut ihalesi verildi!

Hatay'daki depremde 370 kişiye mezar olan Emlak Bank Konutları'nı inşa eden şirketin beş ortağından, AK Parti'ye yakın olan ikisine deprem bölgesinde konut ihalesi verildiği ortaya çıktı.

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Hatay'da inşaat iskelesi çöktü! 2 işçi yaralandı!

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir inşaatın iskelesinin çökmesi sonucunda inşaatta çalışan 2 işçi yaralandı.

Hatay'da yıkılma tehlikesi olan bina çöktü!

Hatay'da yıkılma tehlikesi olması nedeniyle iki yıl önce tahliye edilen bir binada çökme meydana geldi.

TOKİ Hatay İskenderun 2020 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun 2020 projesinde yer alan 10 adet konut için başvuru dönemi başladı.

Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Hatay Altınözü Karsu alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu Mahallesi projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Hatay'daki 90 yıllık binanın merdivenleri çöktü!

Hatay'da yıllar boyunca PTT hizmet binası olan tarihi binanın merdivenleri çöktü. Merdivenlerde kimsenin olmaması olası bir can kaybı yaşanmasını engelledi.

Hatay'da tarihi PTT binasının merdivenleri çöktü!

Hatay'da Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü olarak kullanılan tarihi taş binanın merdivenleri çöktün meydana geldi...

TOKİ Hatay Altınözü orta gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu orta gelir projesinde yer alan 158 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 2020 projesi satışa çıktı.

Hatay Samandağ’ın 1/5.000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Hatay Samandağ’ın 1/5.000 Ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı, Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı.

Hatay Kavaslı Battı-Çıktı Projesi Haberi

Hatay Kavaslı Battı-Çıktı Projesi

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay kent merkezinin trafiğini rahatlatacak Kavaslı Battı-Çıktı Projesi'nin şantiye alanında incelemeler yaptı. Başkan Savaş, kent merkezinin girişi olan ve trafik yoğunluğu açısından önem taşıyan Antakya ilçesine bağlı Kavaslı Mahallesi'nde ulaşıma rahat bir nefes aldıracak BattıÇıktı Proje alanını 13 Temmuz Çarşamba günü yerinde inceleyerek bilgiler aldı. 


Hatay'ı hizmette bir bütün olarak değerlendirdiğini kapsayıcı ve bütünleştirici bir anlayışla hareket ettiğini belirten Başkan Savaş, temelini kısa bir süre içerisinde atılacak olan proje öncesinde, keşif, kazı ve elektrik hatlarını düzenleme çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi ekiplerine hummalı çalışmalarında kolaylıklar diledi. 


Trafik sirkülasyonunun rahatlatılması amacıyla İskenderun'dan sonra Antakya'da dev bir projeye daha imza atacak olan Başkan Savaş öncülüğündeki HBB'nin, kente hem modern bir görünüm kazandıracak hem de trafik sorununu minimize edecek...