29 / 04 / 2024

Hatay Mehmet Arslan Cami nerede

Hatay Mehmet Arslan Cami nerede

Hatay'da hayata geçirilen Mehmet Arslan Cami hizmete açıldı. Açılışa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da katıldı.

Hatay'da ay sonuna kadar 7 bine yakın konut sahiplerine teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerden sonra Hatay'da yapımına başlanan 45 bin 186 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini, ay sonuna kadar 6 bin 979 evin hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

Bakanlıktan Hatay'a 309 bin 872 bağımsız bölüm! Teslimler Kasım'da başlayacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen Hatay'da 309 bin 872 bağımsız bölüm hayata geçirildiğini söyledi. 

Bakan Özhaseki: Yerinde dönüşüme en fazla müracaat Hatay'dan geldi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yerinde dönüşüme en fazla müracaatın Hatay'dan geldiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Hatay'da 4 sanayi sitesinin inşaatı tam gaz! Kente 379 adet yeni iş yeri kazandırılacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da çalışmaları devam eden 4 sanayi sitesini en kısa sürede tamamlayarak 379 yeni iş yerini kente kazandıracaklarını bildirdi.

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi tutuklandı!

Hatay depreminde yıkılan Rönesans Rezidans müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Mesfen Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesfen Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Arslan, Ömer Faruk Arslan, Sevgi Arslan, Sümeyra Masarifoğlu ve Şüheda Nur Arslan ortaklığında kuruldu.

Faal Enerji İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Enerji İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Famıl Baghıyev ve Mehmet Arslan ortaklığında kuruldu.

Askep Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!'

Askep Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Kamber Arslan ve Mehmet Arslan ortaklığında kuruldu.

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

Mehars İnşaat Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehars İnşaat Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arslan tarafından kuruldu.

Hatay Amik Ovası icradan satılığa çıkarıldı!

CHP’li vekil Mehmet Güzelmansur, Hatay'da tarım arazi olan Amik Ovası'nın icradan satılığa çıkarıldığını açıkladı. 

Kozalak Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozalak Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arslan ve Nuri Vural tarafından kuruldu.

Hatay Mehmet Arslan Cami nerede Haberi

Hatay Mehmet Arslan Cami nerede

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, arazi hibesi ve çevre düzenlemesi Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ait olup Atilla Arslan’ın merhum oğlu Mehmet Arslan adına yaptırmış olduğu Mehmet Arslan(Sarıcalı) Camii açılışına katıldı.


Gerçekleştirilen açılışa Başkan Savaş’ın, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Arslan ailesi ve birçok vatandaş katılım gösterdi.


Başkan Savaş açılış öncesi merhum Mehmet Arslan’ın mezarını, Arslan ailesi ile ziyaret etti. Açılış merhum Mehmet Arslan(Sarıcalı) için Kur’an Tilaveti okunması ve dualar edilerek başladı.



 “CAMİ YAPIMINI ÜSTLENEN ARSLAN AİLESİNE VE ARAZİ HİBE EDEN HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDERİM”



          İnsanın hayattayken yaptığı iyilikler ve bıraktığı izler ile anıldığını dile getiren CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Toplanmamıza vesile olan aynı zamanda bugün doğum günü...