12 / 05 / 2024

hatay otoparkı ne zaman açılacak

hatay otoparkı ne zaman açılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Hatay'da hayata geçirdiği 8 katlı otopark Eylül'de hizmete açılacak.

Hatay'da, Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru 108 bini geçti!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden en çok etkilenen şehirler arasında yer alan Hatay'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 108 binden fazla başvuru geldi.

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

İstanbul'un ilk 7 katlı otoparkı kapatıldı! Bakın yerine ne yapılacak...

İstanbul Karaköy'de konumlanan, kentin ilk katlı otoparkı olma özelliğini taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 7 katlı otopark, bu gece itibarıyla hizmete kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu otopark yerine ne yapılacağını duyurdu.

İTÜ otoparklarına yüzde 300 zam! Büyük tepki topladı! İTÜ'de otopark ücretleri ne kadar? 16 Ağustos 2022 fiyat listesi!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maçka Kampüsü’nde aylık 750 lira olan otopark ücreti 2 bin 500 liraya yükseltildi. Peki, İTÜ'de otopark ücretleri ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yeni yapılarda otopark zorunluluğu ne olacak?

Kentsel dönüşüm ile yeni yapılacak olan binalarda otoparkların ne olacağı merak konusu ne oldu. Olaycom.'dan Günay Yumruktay  bugünkü köşe yazısında otopark zorunluluğunu kaleme aldı.

Daire büyüklüğüne göre otopark şartı geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği'nde son hazırlık aşamaları tamamlandı. Ay sonunda yürürlüğe girecek yönetmelikte daire büyüklüğüne göre otopark yapılması zorunlu olacak. 

Hatay'daki tarihi taş bina Şehir Müzesi'ne dönüştürüldü!

Hoşgörü şehri Hatay'ın tarihi, günlük yaşamı ve kültürü, 2014 yılına kadar 66 sene boyunca Antakya Arkeoloji Müzesi olarak hizmet veren tarihi taş bina Şehir Müzesi'ne dönüştürüldü!

Otopark Yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek?

Otopark Yönetmeliği ne zaman yürürlüğe girecek? Otopark Yönetmeliği uzatıldı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

AOÇ'ye 15 Temmuz müzesi ve otopark yapılacak!

Atatürk Orman Çiftliği’ne yapılması planlanan “15 Temmuz müzesi ve otopark” projesi için 61 bin metrekare alan imara açıldı.

Ankapark’taki otoparkın üzerine güneş enerjisi santrali kuruldu!

Ankapark’taki açık otoparkın üzerine güneş enerjisi santrali (GES) kuruldu. Yılda 15 milyon kilowattsaat elektrik üretilecek GES ile yılda yaklaşık 10 bin konutun ihtiyacını karşılayacak elektrik üretilecek.

İzmir Hatay'daki 8 katlı otopark hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay bölgesinde inşa edilen 8 katlı otoparkın 3 Kasım'da hizmete açılacağı açıklandı. Toplam 10.3 milyon TL'ye inşa edilen otopark, 429 araç kapasitesine sahip olacak.

Gaziantep Tarihi Bey Mahallesi’ne yeraltı otoparkı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Bey Mahallesi’ne yapılan yeraltı otoparkının inşaatında sona gelindi. 132 araç kapasitesine sahip otopark projesinin kısa sürede açılması planlanıyor.

Çorum Hitit Üniversitesi Hastanesi'ne yeni otopark!

Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümüne otopark yapılması için çalışmalara başlandı.

hatay otoparkı ne zaman açılacak Haberi

hatay otoparkı ne zaman açılacak

 
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin önemli yatırım ve projelerini yakından izleyen Başkan Aziz Kocaoğlu’nun bu seferki durağı Hatay oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bölgede önemli bir ihtiyaca yanıt verecek 8 katlı otoparkın yapım çalışmalarını yerinde denetleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Hatay Pazaryeri Katlı Otoparkı'ndan sonra Hatay’ın bu ikinci otoparkını da Eylül ayında hazır hale getireceklerini belirtti.


Uşakizade Muammer Bey Sokağı’nda 15 bin metrekarelik alanda yapımı devam eden 429 araçlık otoparkın bina içerisindeki sıva ve boya işleri, yer kaplama betonları, dış cephe kaplama montaj işleri, elektrik ve mekanik imalatları da tamamlandı. Tavan yüksekliği ortalama 4 metre olan otoparkta; seyir terasının oturma yerlerinin kaplamaları, havut mekanik işleri ve gölge elemanlarının montajı ile bina dışı yan merpenleri yapımı ise sürüyor.

Tarihi Asansör gibi...