12 / 05 / 2024

Hatay Sincanda halk toplantısı

Hatay Sincanda halk toplantısı

İhsan Ar tarafından; ' Kalker Ocağı ile Kırma Eleme Tesisi ' projesi için 3 Mart 2015 günü saat 10:30 'da halk toplantısı düzenlenecek.

Hatay Dikmece TOKİ konutları için zeytinlik arazilerine acele kamulaştırma kararı! Halk direniyor!

Depremin ardından inşa edilmesi planlanan TOKİ konutları için, Hatay‘ın Dikmece bölgesinde bulunan zeytinlikler ve tarım arazilerine ‘acele kamulaştırma’ kararı verildi fakat halk bu duruma direniyor.

Hatay'ın tarihi taş evleri zamana direniyor!

Birçok medeniyete ev sahipliği yapan Antakya'da tarihi ev ve sokaklar yıllara meydan okuyor. Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör: "Bu evler turizme hizmet ederken bir de yöre halkının kültürünü de en güzel şekilde yansıtıyor" dedi.

Hatay'ın yeni sosyal tesisi tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kuzeytepe halkının keyifli vakit geçirmesini olanaklı kılacak sosyal tesisin inşaatını tamamladı.

Hatay Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Kentte hayata geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Gülkent Mahallesi’nde halkın kullanımına sunmak üzere yeni yol açma, genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Hatay'da imar toplantıları sürüyor!

Hatay 1/100 bin Ölçekli Çevre Düzeni Planı, 90 bin Hektar Alanda 1/5000 Ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı Yaptırılması İşi kapsamında Hatay halkıyla istişareler sürüyor.

Hatay Büyükşehir'in imar toplantılarına yoğun ilgi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), "Hatay İli 1/100 000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı, 90 000 Hektar Alanda 1/5000 Ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı Yaptırılması İşi" çalışmaları kapsamında Hatay halkıyla buluşuyor.

Hatay Gıda Laboratuvarı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Hatay halkının güvenli ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için çaba sarf eden Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın hassasiyetiyle hareket eden HBB ekipleri, bir büyük projeyi daha hizmete sunmak için gün sayıyor.

Hatay Samandağ'a çok amaçlı sosyal tesis!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Samandağ halkının özel günlerde  yaşadıkları yer sıkıntılarına çözüm oluşturmak amacıyla yapılan çok amaçlı sosyal tesis çalışmaları son hızla devam ediyor.

Hatay Harbiye halkı yeni yoluna kavuştu!

Hatay’ı marka kent görünümüne kavuşturmak amacıyla özveriyle çalışmalar gerçekleştiren HBB ekipleri, yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Harbiye ilçesinde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını tamamladı.

Hatay Belen'de TOKİ talebi alınmaya başlayacak!

Hatay Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Milli İrade ve Demokrasi Nöbetinde Belen halkına müjdeler verdi. Vurucu, ''2017 atak yılımız olacak'' dedi.

Hatay Kavaslı Battı-Çıktı Projesi trafiği rahatlatacak!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay kent merkezinin trafiğini rahatlatacak Kavaslı Battı-Çıktı Projesi'nin şantiye alanında incelemeler yaptı. Savaş ''Trafik sorununu minimize edecek dev proje, kısa süre içerisinde tamamlanarak Hatay halkının hizmetine sunulacak'' dedi.

Hatay İskenderun riskli alan kararı yargıya taşındı!

Hatay ilinin İskenderun ilçesinde 6 mahallenin belli bölgeleri “riskli alan” ilan edildi. Mahalle halkı riskli alan kararını yargıya taşıdı.

Nazım Çulha, Hatay halkının konut sorununu dinledi!

Hatay'ın Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, Gözcüler Mahallesindeki toplu konut sakinleri ile bir araya geldi. Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte 550 konuttan konut sakinlerinin sorun ve sıkıntıları dinledi.

Hatay Sincanda halk toplantısı Haberi

Hatay Sincanda halk toplantısı

İhsan Ar tarafından; Hatay ili, Payas ilçesi, Sincan Mahallesi, İR: 20069233 İşletme ruhsat numaralı sahada 'Kalker Ocağı ile Kırma Eleme Tesisi' açılıp işletilmesi planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: SODES Gençlik Evi

Toplantı Saati: 10:30

Toplantı Tarihi: 03/03/2015

Proje Sahibi: İhsan...