15 / 05 / 2024

Hatay üniversite evleri

Hatay üniversite evleri

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Hatay'daki yurt sorunu TBMM'de gündeme getirdi. Topal, Hatay'ın üniversite kentine dönüştüğünü söyleyen Topal, barınma ihtiyacının karşılanması gerektiğini vurguladı.

Hatay'da 9 kişiye mezar olan binanın müteahhidi: Bu apartmanı hatırlayamadım, herhangi bir bilgim yok!

Hatay'da 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ilk depremde yıkılan ve 9 kişinin yaşamını yitiren Rende Esenpark Evleri'nin müteahhidi yaptığı binayı hatırlamadığını ileri sürdü. İşte ayrıntılar..

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Hatay'ın tarihi taş evleri zamana direniyor!

Birçok medeniyete ev sahipliği yapan Antakya'da tarihi ev ve sokaklar yıllara meydan okuyor. Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör: "Bu evler turizme hizmet ederken bir de yöre halkının kültürünü de en güzel şekilde yansıtıyor" dedi.

Garanti kirayı duyan öğrenci evleri alıyor!

Türkiye’yi üniversite evleri konseptiyle buluşturan UNIVA’nın Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı “Bu beklentilere cevap veriyoruz, yoğun ilgi görüyoruz” diye konuştu.

Hatay Samandağ'da kıyı kenar mağdurlarına açıklama!

Hatay Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, kıyı kenar çizgisi mağduru vatandaşlarla bir araya geldi. Nehir, açıklamalarıyla kıyı kenar çizgisinde evleri bulunan vatandaşlara umut verdi.

Hatay'ın yurt sorunu çözülmeli!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Hatay'daki yurt sorunu TBMM'de gündeme getirdi. Topal, Hatay'ın üniversite kentine dönüştüğünü söyleyen Topal, barınma ihtiyacının karşılanması gerektiğini vurguladı.

Kuleli Evleri'nde gençlere cazip bir yaşam alanı imkanı!

Kuleli Evleri, lokasyonu ve konforu ile üniversite için İstanbul’u tercih eden gençlere cazip bir yaşam alanı sunuyor.

Antakya Evleri restore edildi!

Hatay'da dar sokaklar içerisinde yer alan, avlusu ve mimarisiyle dikkat çeken eski Antakya evleri, restore edilerek kafe ya da butik otel olarak yerli ve yabancı turistlerin hizmetine sunuluyor.

TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli Evleri başvurusu ne zaman?

Toplamda 150 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sunuluyor. Projede daireler 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli Evleri başvurusu ne zaman?

TOKİ Hatay Reyhanlı Evleri başvuru işlemleri!

TOKİ Hatay Reyhanlı Evleri başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından yürütülecek. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede kura satışları 4 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Hatay Reyhanlı kura başvuru bedeli!

Ödemeleri 240 ay vade şeklinde yapılabilen Hatay Reyhanlı TOKİ Evleri başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından kabul edilecek. Peki TOKİ Hatay Reyhanlı kura başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Hatay Reyhanlı başvuru 2016!

Hatay Reyhanlı TOKİ Evleri satış fiyatları henüz açıklanmadı. Emekli kategorisinde kurayla satışa sunulan projede 2+1 konutlar bulunuyor. İşte TOKİ Hatay Reyhanlı başvuru 2016 detayları...

Hatay üniversite evleri Haberi

Hatay üniversite evleri

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Hatay'da eğitim hayatlarını sürdüren üniversite gençliğinin barınma sorununu TBMM Genel Kurulu'nda gündeme getirdi. 


Topal, Hatay'ın Türkiye'nin birçok yerinden gençler tarafından tercih edilen bir üniversite kentine dönüştüğünü söyleyerek "Hatay ili bir tarım ve sanayi kenti olmakla birlikte bir üniversite şehri özelliği de taşımaktadır. Hatay, çok dilli ve kültürlü yapısıyla Türkiye'nin birçok yerinden gençlerimizin üniversite eğitimi için tercih ettiği illerin başında gelmeye başlamıştır" dedi. 


Hatay'dan Topal, "Üniversite gençliğinin en temel sorunlarından biri olmaya devam eden sağlıklı, konforlu ve ekonomik barınma ihtiyacı Hatay açısından da hala çözülebilmiş değildir. Kredi ve Yurtlar Kurumu yatırım programına göre proje çalışması devam eden Hatay merkez ve Reyhanlı öğrenci yurtları, birisi devam eden ve diğeri proje aşamasında olan İskenderun öğrenci yurtları ve arsa temin...