04 / 05 / 2024

hatay valisi Ercan Topaca

hatay valisi Ercan Topaca

Eski Kocaeli Valisi Ercan Topaca, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Hatay Valiliğine atandı. Peki, Yeni Hatay Valisi Ercan Topaca kimdir? İşte Hatay'ın yeni valisi..

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan çarpıcı açıklama! Hatay'ı işaret etti: Depremi hala duruyor!

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde önemli açıklamalarda bulundu. Ercan, Hatay'a dikkat çekti. İşte o açıklama...

TOKİ açıkladı! Kahramanmaraş ve Hatay'da kalıcı konut çalışmaları devam ediyor...

Hatay Valisi Mustafa Masatlı tarafından, "İlde 33 farklı noktada TOKİ çalışmasının sonucu 32 bin 609 konutun tamamlanacağını daha sonra Aralık ayında ise yaklaşık 4 ila 5 bin civarı konutu vatandaşların iskanına açılacağı belirtildi. İşte haberin ayrıntıları...

Prof. Dr. Ahmet Ercan 'artçı depremler devam edecek' diyerek illere göre deprem büyüklüklerini açıkladı!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Hatay'daki depreme değinerek, artçı depremlerin devam edeceğini söyledi.

Deprem bölgesinde artçı depremler ne zaman bitecek! Deprem bilimci Ahmet Ercan uyardı: Torun depremler meydana gelecek!

Deprem Bilimci Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Hatay'daki depremlerin ardından konuştu. Deprem bölgesinde artçı depremler ne zaman bitecek! Deprem bilimci Ahmet Ercan uyardı: Torun depremler meydana gelecek!

AFAD şimdi açıkladı! Afet bölgesinde 6,4 ve 5.8 şiddetinde deprem oldu

AFAD açıkladı: Saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesinde 6,4 3 dakika sonra Samandağ'da 5,8 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldi. Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Deprem nedeniyle bazı ihbarlar aldık, bunları değerlendiriyoruz, taramalarımız sürüyor" açıklamasını yaptı.

Ahmet Ercan'dan Çukurova ve Hatay için deprem uyarısı!

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Kıbrıs'ta dün yaşanan 5 büyüklüğündeki deprem için de aylar önce uyarılarda bulunmuştu.

200 milyon liralık Hatay Stadyumu tamamlanıyor!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, bölgede bulunan milletvekilleriyle beraber inşaat çalışmaları devam eden Hatay Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Hatay Stadyumu'nun inşaatında sona gelindi!

Hatay Valisi Rahmi Doğan yaptığı açıklamada Hatay Stadyumu'nun kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Hatay'ın 25 bin kişilik yeni stadyumu tamamlanıyor!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 25 bin seyirci kapasiteli yeni stadyumun incelemelerde bulundu.

Arsuz-Samandağ Karayolu Projesi’nde sona yaklaşıldı!

Hatay'da deniz kıyısından iki turistik ilçeyi bağlayacak Arsuz-Samandağ kara yolu projesinin inşaatı tamamlanmak üzere. Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Bu yol sadece iki ilçeyi birleştiren bir yol değil. Samandağ gibi Türkiye'nin en güzel yerlerinden birini turizme açmış olacağız inşallah" dedi…

Ankara Eryaman Stadyumu'nun yüzde 70'i tamam!

Ankara Valisi Ercan Topaca ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Eryaman'da inşa edilen stadın yüzde 70'i tamamlandı. Başkan Gökçek, 22 bin kişilik stadyumun inşaatını gezdi.

Erdal Ata'dan belediyelere uyarı!

Kentteki çarpık yapılamadan memnun olmadığı dile getiren Hatay Valisi Erdal Ata, "imar planlarında belediyelerden ricam halkımızın her türlü sosyal donatılarını da içine koyarak ona göre planlamalar yapılmasıdır” dedi.

Ankara Seyranbağları Huzurevi Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Valisi Ercan Topaca, Seyranbağları Huzurevi inşaatını inceleyerek, son durum hakkında bilgi aldı.

hatay valisi Ercan Topaca Haberi

hatay valisi Ercan Topaca

Yeni Hatay Valisi Ercan Topaca kimdir?

Eski Kocaeli Valisi Ercan Topaca, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Hatay Valiliğine atandı. Peki, Hatay'ın Yeni Valisi Ercan Topaca kimdir?


Ercan Topaca kimdir?

Ercan Topaca, 1965 Yılında Antalya’nın Manavgat ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Manavgat’ta tamamladı. 1987 yılında  İstanbul  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 


Aynı yıl Sayıştay Denetçi yardımcısı olarak göreve başladı. Daha sonra kaymakam adaylığı sınavını kazanarak 1989 yılında Kırıkkale kaymakam adayı olarak atandı. 1990 yılında 1 yıl süre ile İçişleri Bakanlılığı tarafından İngiltere’ye gönderilen Ercan TOPACA daha sonra Muğla-Milas, Eskişehir-Beylikova ve Çorum-Alaca ilçelerinde kaymakam vekili olarak görev yaptı. 


1993 - 1995 yılları arasında Kastamonu - Azdavay, 1995-1999 yılları arasında Diyarbakır - Çermik, 1999-2000 yılları arasında ise Konya-Kulu ilçelerinde...