29 / 04 / 2024

Hatay Yoğunoluk su sorunu

Hatay Yoğunoluk su sorunu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Samandağ ilçesine daha temiz ve kesintisiz içmesuyunun sağlanması adına çalışmaların sürdürdüğünü bildirdi.

Hatay'da depremde 81 kişinin yaşamını yitirdiği binada 'özensiz işçilik' tespit edildi!

Hatay'da 6 Şubat'ta meydana gelen ilk depremde Gökkuşağı Apartmanı'nın yıkılmasına ilişkin 6'sı tutuklu biri firari 7 sanık hakkında "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan 22 sene 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

Depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? TMMOB'dan son dakika raporu geldi! 

TMMOB’nin Hatay, Adıyaman ve Malatya’da yürüttüğü dayanışma faaliyetleri sonucunda hazırlanan raporda, deprem bölgesindeki pek çok sorunun altı çizildi. Peki depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? İşte raporda yer alan ifadeler...

Baymak Lambert Yoğuşmalı Kombi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Gazdaki su buharının ayrıştırılıp suya dönüşmesi yoğuşmalı kombinin sahip olduğu teknoloji ile mümkün oluyor. Bu işlem sırasında doğalgaz az kullanılarak enerji verimliliği sağlanmış oluyor. Peki yoğuşmalı kombi indirimli fiyatıyla ne kadar? Özellikleri neler? 

Bosch Yoğuşmalı Kombi Kaç TL ? Özellikleri neler? En uygun fiyata nerden alınır? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Kış aylarında musluğu açtığımda sıcak su gelsin diyenler için Bosch, yoğuşmalı kombi ürününü tüketicisinin beğenisine sunuyor. Çift eşanjör yapısıyla fan ve alev modülasyonuna sahip olan Bosch yoğuşmalı kombi suların sıcak olmasını sağlıyor. İşte merak edilenler ve fiyat listesi.

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona gelindi!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 106 yatın demir atabileceği Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona geliniyor...

Hatay Madenli Yat Limanı'nın temeli atıldı!

Hatay Arsuz'da Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) İşletmesinin temeli atıldı.

Hatay'da Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi'nin temeli atıldı!

Hatay Arsuz'da Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) İşletmesinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Hatay Asi Nehri Seddesi İşi için acele kamulaştırma kararı!

Küçük Su İşleri Projesi Kapsamındaki Hatay Asi Nehri Seddesi İşi için acele kamulaştırma işlemi yapılacak..

TOKİ Hatay İskenderun Konutları'na yoğun talep!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Hatay'ın İskenderun ilçesinde 1000'in üzerinde konut inşa edecek. Vatandaşlar projeye yoğun ilgi gösterdi.

Hatay Reyhanlı'da Göçmen Sağlığı Merkezi açıldı!

Hatay Reyhanlı'da Suriyelilerin sağlık hizmeti alması için Göçmen Sağlığı Merkezi açıldı. Merkez devlet hastanesindeki hasta yoğunluğunu azaltacak.

DSİ'den Hatay'a 213 milyon TL'lik yatırım!

DSİ'nin Hatay’da inşa edeceği 12 tesisin temeli atıldı. 213 milyon liralık yatırımla inşa edilecek tesisin temeli Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, tarafından atıldı.

Hatay Büyükşehir'in imar toplantılarına yoğun ilgi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), "Hatay İli 1/100 000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı, 90 000 Hektar Alanda 1/5000 Ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı Yaptırılması İşi" çalışmaları kapsamında Hatay halkıyla buluşuyor.

Hatay Yoğunoluk su sorunu Haberi

Hatay Yoğunoluk su sorunu


Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Samandağ ilçesine daha temiz ve kesintisiz içmesuyunun sağlanması adına çalışmaların sürdürdüğünü bildirdi. 


Genel Müdürlük, Samandağ ilçesine bağlı Yoğunoluk Mahallesi’nde şebekenin olmamasından dolayı vatandaşların içmesuyu sıkıntısını ortadan kaldırmak için 63’lük borularla 400 metre içmesuyu şebekesinin döşendiğini aktardı. 


Yapılan iş sayesinde bölgede ikamet eden sakinlerin problemine çözüm ürettiklerine dikkat çeken HATSU İdaresi, 5 meskene yeni abone bağlantısının verildiği çalışmada 1 kepçe ve 3 personelin görev yaptığını açıklayarak, kent genelinde sürdürülebilir içmesuyunun sağlanması adına yenileme çalışmalarının yanı sıra bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğünün altını çizdi.


Hatay Büyükşehir...