06 / 05 / 2024

hatice bakırcı inşaar malzemeleri açıklaması

hatice bakırcı inşaar malzemeleri açıklaması

Bir Danışmanlık firmasının satın alma ve pazarlama direktörü görevini yürüten Hatice Bakırcı, inşaat malzemeleri ile ilgili olarak, “Dolar düşünce inşaat malzemelerindeki fiyat artış oranı da azaldı” dedi.

Konut satışlarındaki düşüş, inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi!

2024 yılına sayılı günler kala, Türkiye genelinde güncel konut metrekare satış fiyatı 23 bin 546, ortalama konut fiyatı ise 3 milyon 60 bin 980 TL olarak belirlendi. Konut fiyatlarının artması satışları düşürdü. Satışların düşmesi ise inşaar sektörünü etkiledi.

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Sağlam tarafından kuruldu.

Bakü 1 İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bakü 1 İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakü 1 İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Bakırcı Yapı Topkapı nerede? Bakırcı Yapı Topkapı fiyat listesi!

‘Bakırcı Yapı Topkapı Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Bakırcı Yapı Topkapı Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bakırcı Yapı Topkapı projesinin yeni blokları Kasım'da satışta! Yeni proje! 

Bakırcı Yapı Topkapı projesi İstanbul Cevizlibağ'da yükseliyor. 3 blok halinde inşa edilen projenin yeni blokları Kasım'da satışa sunuluyor. İşte Bakırcı Yapı Topkapı projesiyle ilgili tüm detaylar...

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Halil Bakırcı, M. Mustafa Bakırcı ve Murat Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

İnşaat malzemelerinin fiyatları düşüyor mu?

Bir Danışmanlık firmasının satın alma ve pazarlama direktörü görevini yürüten Hatice Bakırcı, inşaat malzemeleri ile ilgili olarak, “Dolar düşünce inşaat malzemelerindeki fiyat artış oranı da azaldı” dedi.

Bakırcı Topkapı fiyat listesi 2021!

Bakırcı Topkapı fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Bakırcı Topkapı fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Bakırcı Topkapı nerede? Konum bilgisi!

Bakırcı Topkapı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bakırcı Topkapı nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bakırcı Topkapı fiyat bilgisi!

Bakırcı Topkapı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bakırcı Topkapı projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Bakırcı Topkapı projesi ön satışta!

Bakırcı Yapı ve Gayrimenkul Ticaret A.Ş. Topkapı Projesi için start verdi. Projede yer alan 264 konut ön satışa sunuldu...

hatice bakırcı inşaar malzemeleri açıklaması Haberi

hatice bakırcı inşaar malzemeleri açıklaması

2021 Yılı Ocak'tan beri doların düşme eğilimine girmesiyle inşaat malzemeleri fiyatlarındaki artış da gerilemeye başladı. Posta'da yer alan habere göre; bu konuda İTO verilerine dayanarak açıklamalarda bulunan Hatice Bakırcı, "Bir önceki yılın Ocak ayında artış oranı 2,99’du. Bu yılın Ocak ayı verilerine göre bu oran 0.78 oldu. Demek ki dolar düşünce inşaat malzemelerindeki artış da azaldı. Bu durumda inşaat sektörü de alım satım aşamasında stabilize duruma girmeye bir adım daha yaklaşmış oldu" şeklinde konuştu.

Bakırcı, ”2021 yılı inşaat sektörü için de büyüme ve yeni atılımlar anlamına gelmektedir. Pandemi son bulduğunda yoğun bir hareketlilik olmasını bekliyoruz” diyerek konuya ilişkin beklentilerini de açıkladı. 

“İnşaat malzemelerindeki zam oranında azalma olunca satın alma yapılmalıdır”

"İçinde bulunduğumuz dönem doğru değerlendirildiğinde büyük bir fırsat olacaktır" diyen Hatice...