01 / 07 / 2024

Hatice Ömeroğlu

Hatice Ömeroğlu

Mefam Yapı İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aslı Ballı, Hatice Ömeroğlu ve Vildan Sönmez tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

Sanayiciler de İstanbul'dan kaçıyor! Megakentin 300-400 kilometre çevresindeki illere talep arttı!

İSİFED Başkanı Muammer Ömeroğlu, maliyet artışları ve beklenen depremin ardından sanayicilerin İstanbul'u bırakarak Anadolu'da yer aradığını dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Avrasyam Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Avrasyam Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çamurlu ve Mehmet Ömeroğlu ortaklığında kuruldu.

THY’den Ekrem İmamoğlu'na Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları yanıtı: İddialar gerçeği yansıtmıyor!

THY, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları ile ilgili iddialarının gerçeği yansıtmadığına ilişkin bir açıklamada bulundu. İşte THY'den konu ile ilgili gelen o açıklama...

Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki! İşte o açıklamalar....

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki geldi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hatice Çiftci tarafından kuruldu.

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Saadettin Işık tarafından kuruldu.

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kuru, Murat Ömeroğlu, Yakup Demirer ve Yusuf Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Melikoğlu Gayrimenkul Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melikoğlu Gayrimenkul Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Memiş tarafından kuruldu.

Sach İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sach İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Hacıömeroğlu tarafından kuruldu.

Hatice Ömeroğlu Haberi

Hatice Ömeroğlu

Mefam Yapı İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aslı Ballı, Hatice Ömeroğlu ve Vildan Sönmez tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. Mefam Yapı İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;   Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mefam Yapı İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Eyüp, Merkez Mahallesi, F. Korutürk Caddesi,...