28 / 04 / 2024

hava durumu nasıl

hava durumu nasıl

Nepal'deki çığ ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor. Çığ düşmesi ve tipi nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 38'e çıktı. Dağcıların güvenliği için trekking yolunun bir kısmı kapatıldı.

İstanbul'da yağış zor anlar yaşattı!

İstanbul'da yağış zor anlar yaşattı. İstanbul'da bugün öğle saatlerinde başlayan sağanak nedeni ile yayalar zor anlar yaşarken, bazı yerlerde de su taşkınları nedeniyle araçlar mahsur kaldı.

İstanbul'da yağmur trafiği olumsuz etkiledi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, İBB Trafik Kontrol Merkezi'nin 600 kamera ile yaptığı anlık gözlemlerde, İstanbul'da sabaha karşı başlayan yağmur, ana arterler üzerinde trafik kazalarına neden oldu.

İskan durumu nedir? Bina iskan sorgulaması nereden, nasıl yapılır?

Konut almak isteyenler alacakların binanın ya da dairenin iskanı olup olmadığını araştırıyor. Peki, İskan durumu nedir? Bina iskan sorgulaması nereden, nasıl yapılır? İşte detaylar...

Konutta fiyatlar 2 yılda 10 kat arttı! Fiyatlarda adalet nasıl sağlanabilir? 

Gayrimenkul danışmanı Hasan Gürlek, konut piyasasındaki son durumu değerlendirdi ve adaletli fiyatlamanın nasıl yapılacağına değindi. İşte ayrıntılar...

Arsanın imar durumu nasıl öğrenilir?

Arsanın imar durumu birçok açıdan önemlidir. İmar izni olan arsa üzerinde inşa işlemleri yapılabilir. İmar durumu bilgileri ise belirli kaynaklarda bulunur. Bu durumda arsanın imar durumu nereden ve nasıl öğrenilir soruları önem kazanıyor. İşte arsanın imar durumunu öğrenmek için önemli kaynaklar...

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu yağmur mu yağacak? İşte 17-18 Haziran hava durumu!

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu planı olan vatandaşlar havanın güneşli mi, yağmurlu mu olacağını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

Yarın hava nasıl olacak? Yeni haftada hava güneşli mi olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yarın için yayınladığı hava durumu raporu merakla araştırılıyor. İşte yeni haftanın hava durumuna dair detaylar!

İstanbul'da cumartesi pazar hava durumu! Hafta sonu hava nasıl olacak? Yarın hava güzel olacak mı?

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağmur yağacak mı? Hafta sonu dışarda planı olan vatandaşlar, bu soruların yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Meteoroloji yayımladı! Yarın hava nasıl olacak? Yarın İstanbul'da yağmur var mı? İşte il il hava durumu!

Hava durumu yarın nasıl olacak? İşe ve okula gidecek vatandaşlar Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporunu araştırıyor. İşte detaylar!

Meteoroloji açıkladı! Yarın hava nasıl olacak? Hafta sonu hava nasıl olacak? İstanbul'da 1 haftalık hava durumu!

Meteoroloji il il hava durumu bilgisini paylaştı. Önümüzdeki 4 günün hava durumu nasıl olacak? İşte hava durumuna dair detaylar!

Seçim günü hava nasıl olacak? 14 Mayıs 2023 hava durumu!

Meteoroloji Uzmanı Abdullah Macit, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için hava durumu tahminini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Uzmandan yatırımcılara kritik açıklama! Hangi hisseler seçilmeli? 

Aura Portföy yöneticisi İsmail Erdem, borsadaki son durumu ve öngörülerini tek tek açıkladı. Peki Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Hangi hisseler seçilmeli? 

2023 Kömür yardımı nasıl alınır? 2023 kömür yardımı ne kadar?

kömür verilmesi veya maddi destek sağlanmasıdır. Genellikle soğuk ve zorlu hava koşulları nedeniyle ısınma masraflarının arttığı durumlarda, özellikle düşük gelirli veya yardıma muhtaç insanlar için sağlanır. Kömür yardımı başvuruları için vatandaşlar araştırmalar yapıyor. Peki kömür yardımı nasıl a

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak 2023? İstanbul’da bayramda hava nasıl olacak?

Ramazan Bayramı’nda hava nasıl olacak ülke genelinde araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte detaylar!

Bayramda hava durumu nasıl? 7 günlük hava raporu detayları!

Nisanın ilk haftasında Türkiye genelinde başlayan yağmurlu ve soğuk havalar Ramazan boyunca devam etti. Bayramda havanın nasıl olacağı merak konusu oldu. Habertürk meteoroloji mühendisi Hüseyin Öztel tahminlerini yayınladı. İşte 2023 yılı Ramazan Bayramı için hava tahminleri…

hava durumu nasıl Haberi

hava durumu nasıl

Nepal'de çığ düşmesi ve tipi nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 38'e çıktığı bildirildi.


Kurtarma helikopterinin dün dokuz ceset daha tespit etmesi sonucu 15 Ekim'de meydana gelen çığ düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 38'e yükseldi.


Nepalli yetkililer, çok kullanılan Annapurna trekking yolunu, yeni yürüyüşçülerin güvenliği için bugün kapattıklarını açıkladı.


Nepal hükümeti yetkilisi Yama Bahadur Chokhyal, hava düzelince dağcıların aynı yolu kullanarak yürüyüşe çıktıklarını belirterek "Arama kurtarma ekiplerimiz, fırtınada mahsur kalan kişilere ulaşmaya çalışırken yeni yürüyüşçüleri kurtarmak zorunda kaldı" dedi.


Chokhyal, dağcıların tehlikelere rağmen aynı yolu kullanmalarının kurtarma ekiplerine ek yük getirdiğini  bu nedenle yolu yürüyüşe kapattıklarını kaydederek fırtınada mahsur kalan yüzlerce kişinin çoğunun kurtarıldığını söyledi.


Arama kurtarma çalışmalarını koordine eden Nepal Trekking Acenteleri Birliği'nden yetkililer, 5 bin 100 metre yükseklikteki bulunan cesetlerin şimdilik geri getirilmesinin mümkün...