03 / 05 / 2024

Hava Kent Taşoluk nerede

Hava Kent Taşoluk nerede

İstanbul Havalimanı’na en yakın konut projesi olan Hava Kent’te teslimler 2021’in ilk çeyreğinde başlayacak. Hava Kent Kooperatifi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, “İlk etabımız Hava Kent Taşoluk’ta yaşam gelecek yılın ilk çeyreğinde başlayacak” dedi.

Arnavutköy Taşoluk Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Taşoluk Mahallesi 1260, 1396 ve 1397 parsellerin bir kısmı ile 6660 ada 19 ve 20 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Konut satışlarına da ekspertiz raporu şart!

Konut fiyatları ile kira fiyatlarında yaşanan artışlara çözüm önerileri gelmeye devam ediyor. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş da konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Tuzla Hava Kent konut projesinde satışlar devam ediyor. uzla Hava Kent konut projesinde 105 adet konut yer alıyor.

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Taşoluk tarafından kuruldu. 

Otobüs ve uçak biletlerine bayram güncellemesi! Bilet fiyatları 1 günde yüzde 50'ye varan oranda zamlandı! 

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatlarına zam uygulandı. Otobüs biletlerine yüzde 50'ye, uçak bilelerine de yüzde 40'a varan oranlarda zam geldi. 

Taşoluk Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşoluk Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Bal tarafından kuruldu.

Arnavutköy Taşoluk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Taşoluk Mahallesi, 6674 ada, 3 ve 5 parseller ile bir kısım tescil dışı yeşil alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul’dan rekor üstüne rekor! 10 ayda yüzde 59 arttı

Covid-19 salgını nedeniyle uzun süre kısıtlanan hava yolu taşımacılığı, normalleşme süreci ile birlikte adeta coştu. İstanbul’daki havalimanlarından 10 ayda 78 milyon 985 bin 829 kişi uçtu.

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Arnavutköy Taşoluk imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Taşoluk Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Hava Kent Taşoluk nerede Haberi

Hava Kent Taşoluk nerede

İstanbul Havalimanı’na (İGA) en yakın bölgede, ilk büyük konut projesi, CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirildi.  

Dünya'da yer alan habere göre; 4 blok ve 144 konut bulunan Hava Kent Taşoluk’ta yaşamın 2021’in ilk çeyreğinde başlayacağına dikkat çeken CVS Hava Kent Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, Hava Kent Taşoluk etabının yüzde 60’ının tamamlandığını belirtti. 

Çavuş, “2021 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanan projenin toplam inşaat alanı 14 bin 500 metrekare, toplam yatırım maliyeti 30 milyon TL” diye konuştu.

Hava Kent Haraççı projesi, İstanbul Havalimanı’na 7,5 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. Ruhsat aşamasında olan Hava Kent Haraççı’da 150 konutluk bir proje yapılması planlanıyor. 2022 son çeyrekte teslim edilmesi öngörülen Hava Kent Haraççı’nın yaklaşık 36 milyon TL’ye mal olacak. 2+1 ve 3+1 konut...