02 / 05 / 2024

hava taksi ne demek

hava taksi ne demek

İSPARK tarafından ilk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri "heliportlar", 2015 yılında Sütlüce, Sisli ve Yenikapı olmak üzere 3 yeni noktada daha açılacak.

Şehiriçi ulaşımda hava taksi dönemi başlıyor!

İlk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri, 2015 yılında 3 yeni noktada daha açılacak. Yeni pistlerin de açılması ile İSPARK öncülüğünde hava taksi ve şehiriçi uçuşlar planlanıyor.

Ankara'daki hava taksiler büyük ilgi görüyor!

Hava taksi uçaklarına talep arttı. Esenboğa Havalimanı’nın Ankara-Çubuk yolu üzerindeki genel havacılık terminali, son yıllarda özel jetler ve helikopterlerle gelen iş adamları ve ünlü isimlerin uğrak yeri oldu.

Türk Hava Yolları'nın deprem konutları ne oldu?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depreminde depremzedelere 1000 konut inşa etme sözü vermişti. Bu sözü anımsatan ünlü havalimanı muhabiri Ali Kıdık, "Tam 360 gün geçti ama ne bir arsa alındı ne bir çivi çakıldı" dedi.

İstanbul'da taksi, servis ve toplu taşımaya zam geldi!

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından yapılan açıklamaya göre toplu taşıma, taksi ve servislere zam geldi. Peki İstanbul'da taksi indi- bindi ücreti ne kadar oldu? İstanbul'da toplu taşıma kaç lira oldu? İşte 2024 zamlı ulaşım ücretleri...

Taksiciler yüzde 25 zam isterken, 'Taksi plakaları kaldırılsın' önerisi geldi! Taksici ve vatandaş ne diyor?

Ekonomi Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı, yazar Şeref Oğuz, X sosyal medya hesabından 'Taksi plakaları kaldırılsın' önerisini paylaştı ve 5 madde ile nedenlerini sıraladı. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Meteorolojiden uyarı: Soğuk hava dalgası geliyor, 7 Kasım tarihine dikkat!

Meteoroloji son dakikada yeni bir hava uyarısı yayınladı ve bu uyarı ile ilgili iller tarafından detaylar paylaşıldı. Ülke genelinde etkili olması beklenen bu soğuk hava dalgası için belirli bir tarih verildi. Kar yağışı ne zaman başlayacak sorusu artık yanıt buldu ve sadece birkaç gün kaldı.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arnavutköy'de hayata geçirdiği Yenişehir Evleri'ndeki son durum merak ediliyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekimi için nefesler tutuldu! Yenişehir Arnavutköy 2023 kuraları ne zaman çekilecek?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı-Türk Hava Yolları Arnavutköy kura çekilişi için nefesler tutuldu. Peki Yenişehir Arnavutköy kuraları ne zaman çekilecek?

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Tuzla Hava Kent konut projesinde satışlar devam ediyor. uzla Hava Kent konut projesinde 105 adet konut yer alıyor.

Taksi Tarifelerine Zam Geldi mi? 2023 Temmuz İtibariyle Taksi Fiyatları Ne Durumda?

Taksi tarifelerine de zam gelmesi bekleniyor. Temmuz ayında yapılan zam furyası devam ederken taksiciler de zam talebinde bulundu. Bu talebin çok pahalı bulunması vatandaşların tepkisine neden oldu. Bu zamlarla taksiye binmek artık ultra lüks olacak. İşte 2023 Temmuz itibariyle taksi zamları…

Arnavutköy projesi 2023 kura çekimi sonuçları isim listesi: THY Emlak Konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türk Hava Yolları (THY) ile Emlak Konut GYO'nun işbirliği ile Arnavutköy'de inşa edilecek Yenişehir Evleri projesi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu yağmur mu yağacak? İşte 17-18 Haziran hava durumu!

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu planı olan vatandaşlar havanın güneşli mi, yağmurlu mu olacağını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

Yarın hava nasıl olacak? Yeni haftada hava güneşli mi olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yarın için yayınladığı hava durumu raporu merakla araştırılıyor. İşte yeni haftanın hava durumuna dair detaylar!

Yarın hava nasıl olacak? Hafta sonu hava nasıl olacak?

Yarın hava güneşli mi yoksa yağmurlu mu olacak? Hafta sonu dışarda planı olan vatandaşlar bu sorunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Yaş çay fiyatları fırladı! Üreticilere ''Acele etmeyin'' uyarısı geldi! 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, çay hasadında hava şartlarına bağlı  bir rekolte düşüklüğü olduğunu söyleyerek üreticilere'' acele etmeyin'' uyarısında bulundu. Yaş çay fiyatları fırladı! Yaş çay fiyatları ne kadar oldu? 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

hava taksi ne demek Haberi

hava taksi ne demek

İSPARK tarafından ilk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri "heliportlar", 2015 yılında Sütlüce, Sisli ve Yenikapı olmak üzere 3 yeni noktada daha açılacak. Yeni pistlerin de açılması ile hava taksi ve şehiriçi uçuşlar planlanıyor. Hava taksi ile Kadıköy-Yenikapı 3, Llsküdar-Sişli 4. Kadıköy-Siitlüce arası 6 dakika olacak. AA muhabirinin İSPARK'dan aldığı bilgiye göre. Heliport Projesi, istanbul trafiğine havadan çözüm sunuyor. Trafiğin yoğun olduğu ana arterlerde helikopterlerin ini$ ve kalkışları için alternatif bir çözüm olarak kullanılan heliport. yalnızca ulaşımda değil pek çok farklı alanda istanbul için önemli değerler üretiyor. Kadıköy ve Üsküdar Kısıklı'da, içlerinde yolcu bekleme salonlarının da bulunduğu modern pistlerle hizmet veren İSPARK. hava ulaşımını daha etkin şekilde kullanmak adına Sütlüce, Sisli ve Yenikapı pistleri için kolları sıvadı....