02 / 05 / 2024

Havaalanı Jeneratör

Havaalanı Jeneratör

FG Wilson’ın “5 adet FG Wilson 6.3 kV alternatörlü 1825 kVA” dizel jeneratöründen oluşan sistem Milas- Bodrum Havalimanı yatırımcısı Astaldi şirketine teslim edildi

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Rönesans Holding, Rusya'nın en büyük havaalanı kompleksini inşa etti!

Rönesans İnşaat, Moskova Sheremetyevo Havalimanı'nın 15 milyon kapasiteli B tarminalini inşa etmişti. Havalimanı'nın C Terminalinin tamamlanmasıyla Rusya'nın en büyük havaalanı kompleksi tamamlanmış oldu...

Alaçatı Havaalanı atıl yatırım olacak iddiası! 

İzmir Çeşme'de 2020 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanan havaalanının, bölgedeki taş ocağının faaliyetlerini sürdürmesi halinde atıl yatırım olacağı iddia edildi. 

Samsun'daki riskli binaya jeneratör bağlatıldı!

6 Şubat tarihinde İstanbul Kartal'da altında bir tekstil atölyesinin de bulunduğu, toplam 14 daireli 7 katlı bir bina çökmüş bina 21 kişiye mezar olmuştu. Çöken binadan sonra gözler diğer risk altındaki binalara çevrilirken Samsun’da da risk altında olan bir binada insanların yaşamlarına devam ettik

Muş Havaalanı terminal binasında inşaat sürüyor!

Muş Valisi Aziz Yıldırım, yapım çalışması devam eden Muş Havaalanı terminal binası ve apron inşaat çalışmalarını inceledi..

Bolu'ya havalimanı geliyor!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, havaalanı yatırımı için de çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade etti...

THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım şirketi kuruldu!

Türk Hava Yolları, THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi'ni kurdu. Şirket İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünce tescil edilerek kuruldu.

İnşaat ve altyapı projeleri jeneratör talebini artırıyor!

Günümüz koşullarında enerjimizin kesintiye uğramasına hiçbirimizin tahammülü yok… Hele de sağlık, finans, telekomünikasyon, gıda gibi sektörlerde enerjinin sürekliliği daha da önemli hale geliyor.

Teksan, yeni fabrikası ile büyüyecek!

Yeni fabrikasında deneme üretimlerine başlayan Teksan Jeneratör yeni fabrikası ile büyümeyi hedefliyor.

Havaalanı Jeneratör Haberi

Havaalanı Jeneratör

1966’dan bu yana Avrupa’nın en büyüğü, dünyanın önde gelen güvenilir Jeneratör sistemleri markası FG Wilson’ın “5 adet  FG Wilson 6.3 kV alternatörlü 1825 kVA” dizel jeneratöründen oluşan sistem Milas- Bodrum Havalimanı yatırımcısı Astaldi şirketine teslim edildi. 


Uluslararası Testler Başarıyla Tamamlandı


Astaldi’ye teslim edilen ve kısa süre önce T.C Ulaştırma Bakanlığı Devlet Hava Meydanları ( DHM ) ile şirket

yetkililerince gerçekleştirilen uluslararası testlerde büyük başarıyla tamamlandı. Böylece 5 adet 1825 kVA dizel

jeneratörler ve sistemleriyle; “Kesintisiz Enerji Güç Merkezi” kuruldu. Bu güç merkezi yeni dış hatlar projesi kapsamında gerektiğinde tüm havalimanını besleyecektir.


FG Wilson Türkiye Ekibinin Mühendislik ve Proje Başarısı.  


FG Wilson Türkiye ekibinin Mühendislik ve Proje hizmetleriyle çift şebeke girişli senkronizasyon sistemi, PLC, SCADA sistemleri, ses seviyesini istenen ölçüde düşük tutacak kritik tip susturucular, eşanjör ve remote radyatörler, hava ve akülü start sistemleri, yakıt depolama ve...