05 / 05 / 2024

havalimanı avmye döndüi havalimanı mağazaları

havalimanı avmye döndüi havalimanı mağazaları

Hergün bünyesine bir yenisi eklenen lüks mağaza ve restoranları, çiçekçileri, postaneleri, free shop mağazaları, uyku bölmeleri gibi sosyal donatılarla havalimanları da herhangi bir alışveriş merkezinden farksız hale geldi..

Altında ibre yeşile döndü! Elinde altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları! 

Altın fiyatlarında ibre haftanın ikinci işlem gününde yeşile döndü. Altının onsu 2027 dolara yükselirken yatırımcılar son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor. 23 Ocak 2024 son dakika altın fiyatları.

Altında ibre yukarı döndü! İşte 13 Ocak 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları, döviz kuru ve altının ons değerine göre değişiyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 13 Ocak 2024 altın fiyatları...

Altın fiyatları baş döndürüyor! Altın yatırımcıları acilen baksın! 6 Aralık 2023 Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları baş döndürüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 6 Aralık 2023 altın fiyatları.

Motorin fiyatları 40 liradan döndü! Dev indirim sonrası il il motorin fiyatları ne kadar oldu? Sürücüler hemen bakın!

Brent petrol fiyatlarındaki düşüş, milyonlarca sürücünün beklediği müjdeyi de getirdi. Motorin fiyatları 40 liradan döndü. Peki indirim sonrası il il motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte BP, Opet, Shell, PO 14 Kasım 2023 fiyat listesi...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar bu tablo karşısında hayrete düşecek! 1 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın hafta sonu 2000 dolar geçerken son günlerde 1980 seviyelerinde işlem görüyor. Yükselişe geçen altında rüzgar tersine döndü. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 1 Kasım 2023 canlı a

Riskli bina tespitinde tedirgin eden düşüş! Resmen deprem öncesine döndü!

6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketi sonrasında insanlar binasının risk durumunu tespit ettirmek için sıraya girmişti. Talep çoktu ve bu nedenle analiz yapan firmalar gün veremiyordu. Ancak şu an bu talepler deprem öncesi döneme döndü ve yok denecek kadar azaldı.

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir oh çekti! 8 Ağustos Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar yükseliş karşsında derin bir ''oh'' çekti. Peki Gram altın, çeyrek altın 8 Ağustos Salı günü ne kadar oldu?

Altında baş döndüren rakam şimdi geldi! Necmettin Batırel şakkadanak açıkladı! Gram altın o tarihte 2.500 TL olacak!

Dolar yorumları gündemden düşmeyen Ekonomist Necmettin Batırel bu sefer de altın için baş döndüren rakamı açıklayarak tarih verdi. İşte gram altın o tarihte 2.500 TL olacak!

Uzmanlardan korkutan açıklama: ‘Merkez Bankası’nın rezervleri 2022’den bugüne ilk defa negatife döndü’

Merkez Bankası'nın toplam rezervlerinin geçen hafta 3,5 milyar daha azalarak 101.5 milyar dolara gerilediği düşünülüyor. Ayrıca, rezervlerin 2022 yılından bugüne kadar ilk defa negatife döndüğü tahmin ediliyor.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenler başından vurulmuşa döndü! 1 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları geçtiğimiz hafta 1999 dolardan işlem görürken bu hafta ons altın 1982 dolar oldu.  Altın fiyatları ne kadar? Bu rakamları görenler başından vurulmuşa döndü. 1 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın bilezik fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Gram altın 1380 TL olurken altın bilezik fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü. 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu?

İslam Memiş gümüş için tarih verdi! Elinde gümüş olanlar hemen gardınızı alın! Bu rakam başınızı döndürecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.  Elinde gümüş olanlar hemen gardınızı alın! Bu rakam başınızı döndürecek.

3 milyon depremzede gitti,1.3 milyonu memleketine geri döndü!

6 Şubat’ta yaşanan yıkıcı Kahramanmaraş depremlerinin ardından afet bölgesindeki 11 ilden ayrılan depremzede vatandaşlardan 1.3 milyon kişinin memleketlerine geri döndü.  Bu dönüşlerin son 25 günde gerçekleştiği bildirildi.

havalimanı avmye döndüi havalimanı mağazaları Haberi

havalimanı avmye döndüi havalimanı mağazaları

Her gün binlerce kişinin uğrak GÜN yeri haline gelen havalimanlan, açılan lüks mağaza ve restoranlar nedeniyle adeta alışveriş merkezine (AVM) döndü. 


Herhangi bir AVM'de göreceğiniz her şeyi, hatta daha fazlasını havalimanlarında bulmanız mümkün hale geldi. Mağaza ve yiyecek-içecek alanlarının beklenenden daha fazla gelir getirmesi yenilerinin açılmasında önemli rol oynadı. Bu yüzden uçuşunuza saatler kala havalimanına gitseniz veya uçağınız rötara da girse, banka işlemlerinizi gerçekleştirebilir, hediyelik eşya seçebilir ya da bir restoranda yemeke yiyip, ardından çay veya kahve içerek güzel vakit geçirebilirsiniz. 


ÇİÇEKÇİ DE VAR, POSTANE DE 


Her gün 24 saat süreyle hizmet sunulan havalimanlarında, yolcuların yanı sıra çalışanlar ile karşılayıcı ve uğurlayıcıların ihtiyaçlarına cevap verecek pek çok kuruluş bulunuyor. Yolcu terminallerinde, başta sağlık alanında faaliyet gösteren poliklinikler olmak üzere eczane, kuyumcu, döviz...