03 / 05 / 2024

havalimanı projeleri gayrimenkul fiyatlarını artırıyor mu

havalimanı projeleri gayrimenkul fiyatlarını artırıyor mu

İstanbul, Ordu, Rize, Yozgat, Hakkari ve Mersin.. Bu illerin ortak noktası yeni havalimanlarına ev sahipliği yapması. Hizmete açılan, inşası süren ya da planlanan havaalanı projeleri bu illerdeki gayrimenkul fiyatlarını da adeta uçuruyor.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

İstanbul Havalimanı dünyada 'oyunu değiştiren' projeler arasında!

Dünyada son dönemde inşa edilen havalimanı projeleri arasında doğa teması öne çıkıyor. İstanbul Havalimanı mimari tasarımıyla dünyada bu akımın öncüleri arasında yer alıyor.

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.

İstanbul Havalimanı gayrimenkul sektörünü hareketlendirecek!

İstanbul Havalimanı'nda 6 Nisan itibariyle taşınma süreci tamamlanmış olacak. Yıllık 200 milyon yolcu kapasitesine sahip havalimanı açılışının gayrimenkul sektörünü canlandırması bekleniyor.

Esas Gayrimenkul'ün projeleri MIPIM 2019’da tanıtıldı!

Esas Gayrimenkul, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının buluştuğu MIPIM 2019’da bu yıl 5'inci kez yer aldı. Firma, hayata geçirmeyi planladığı projeleri tanıttı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri!

Kurtköy, bölgede geliştirilen markalı konut projeleri ve lokasyon özelliği sayesinde ortalamanın üstünde bir değer kazanıyor. İşte Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri...

Makyol Beykoz projesi geliyor!

Otoyol, köprü, havalimanı projeleri üstlenen Makyol İnşaat yeni konut yatırımları için düğmeye bastı. Şirket Beykoz projesini 2019'da görücüye çıkaracak.

Mega köprü projeleri gayrimenkul fiyatlarını artırmayı sürdürüyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com’un verilerine göre Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprülerinin güzergahlarındaki bölgelerde gayrimenkul değerleri önemli artışlar gösteriyor.

Dev ulaşım projeleri gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı!

Türkiye’de inşa edilen ya da inşaatı devam eden mega ulaşım projeleri, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor.

Amad Gayrimenkul, Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapacak!

Daha önce Dubai, Ürdün, Arabistan gibi Körfez ülkelerinde çeşitli gayrimenkul projeleri yapan Suudi Arabistan kökenli Amad Gayrimenkul Geliştirme firması önümüzdeki dönemde Türkiye’de ses getirecek konut projelerine imza atmaya hazırlanıyor.

Merter’de fabrikalar yerinde lüks konut projeleri yükseliyor!

İstanbul'un ilçesi Merter’de üretim tesislerinin yerini lüks konut projeleri aldı. TSKB Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, konut projeleri bölgedeki metrekare fiyatlarını yüzde 50 artırdı. İlçede, fabrikalar yerine 4 bin konut ve ticari alan inşa edildi.

havalimanı projeleri gayrimenkul fiyatlarını artırıyor mu Haberi

havalimanı projeleri gayrimenkul fiyatlarını artırıyor mu

İstanbul, Ordu, Rize, Yozgat, Hakkari ve Mersin'deki yeni havalimanları arsa fiyatlarına 4'e, 5'e katladı.

Yeni yapılan ya da yapılması planlanan havalimanlarının çevresindeki gayrimenkul fiyatları, yüzde 200’e varan oranda artıyor. En çok değer kazanan gayrimenkuller ise yakın zamanda açılan Hakkari Selahadddin Eyyübi Havalimanı ve Ordu Giresun Havaalanı çevresinde oldu. Rize-Artvin havaalanı projesi fiyatlara etkisini yeni yeni göstermeye başlarken Yozgat havaalanı için projenin netleşmesi bekleniyor. 2011’de ihaleye çıkan ancak yapımına ara verilen Çukurova Bölgesel Havaalanı’ında ise çalışmaların yakında başlaması bekleniyor. TSKB Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı’nda görevli gayrimenkul uzmanları ile Türkiye’de bölgesine değer katan havaalanlarını mercek altına aldık.

İstanbul’da arsa fiyatları şaha kalktı

İstanbul’da inşaatı devam eden 3. havaalanı ile birlikte hayata geçirilmesi planlanan Yenişehir projesi, Avrupa yakasında Arnavutköy ilçe sınırları içerisinde yer alıyor....