16 / 05 / 2024

Havalimanının yolcu sayısı istanbul

Havalimanının yolcu sayısı istanbul

Havalimanının yolcu sayısı şehrin nüfusunu geçti. Türkiye'nin en yeni havalimanlarından birine sahip 190 bin nüfuslu Iğdır'da, geçen yıl 197 bin yolcu seyahat için uçağı tercih etti

Merkez Ankara'nın konut sayısı değişti! 2 bin 61 konut ve 1.246 ticari alan olacak!

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara'da hem konut hem ticari ünite sayısı değişti. İşte proje ile ilgili yapılan o son dakika açıklaması... 

İstanbul'da geçen sene 113 milyon yolcu havalimanını kullandı

Geçen sene toplam 113 milyon 266 bin 985 kişinin seyahat ettiği İstanbul'daki havalimanlarının yolcu sayısında önceki seneye göre yüzde 19 artış sağlandığı kaydedildi.

DHMİ: Bu yılın ilk 10 ayında havayolu yolcu sayısı yüzde 18,9 yükseldi

Türkiye genelinde bu senenin ilk 10 aylık döneminde havalimanlarında ağırlanan yolcu sayısı geçen seneye oranla yüzde 18,9 yükselerek 184 milyon 836 bin 400'e yaklaştı. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye'de 120 yılda depremlerden hayatını kaybedenlerin sayısıyla 6 Şubat'ta hayatını kaybedenlerin sayısı aynı!

Kartal Belediyesi, Kartal Kent Konseyi ve ayrıca, Jeofizik Mühendisleri Odası iş birliği ile Kartal’da ‘Deprem ve Kentsel Dönüşüm Paneli’ düzenlendi. Panelde, konuşan Prof. Dr. Eyidoğan, “120 yılda depremlerden hayatını kaybedenlerin sayısıyla 6 Şubat'ta hayatını kaybedenlerin sayısı aynı” dedi.

Kruvaziyerlerde yılın dokuz ayındı yolcu sayısı yüzde 54 artış gösterdi

Türkiye'deki limanları ziyaret eden kruvaziyer yolcu sayısı senenin dokuz ayında geçen senenin aynı zamanına göre yüzde 54,1 yükselerek 1 milyon 97 bin 175'e çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Haziranda rekor kıran kruvaziyer yolcu sayısı temmuzda da zirve yaptı!

Türkiye'ye kruvaziyerlerle gelen yolcu sayısı artmaya devam ediyor. Bu yılın Ocak-Temmuz döneminde gelen yolcu miktarı geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 83,6 artarak yaklaşık 692 bin oldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı Ağustos ayında da rekor yolcu sayısına ulaştı!

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı’nda Ağustos ayının ilk hafta sonunda rekor yolcu sayısına ulaşıldığı belirtildi.

Yapı ruhsatı verilen bina sayısı yılın ilk çeyreğinde yüzde 9,2 azaldı! TÜİK tek tek açıkladı! 

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, 2023 yılının ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen yapıların daire sayısı yüzde 0,7 yükselirken, bina sayısı yüzde 9,2 ve yüzölçümü yüzde 2,1 geriledi. İşte ayrıntılar...

THY'nin yolcu sayısı yüzde 31 arttı! Nisan ayında 6,5 milyon yolcu taşıdı!

Türk Hava Yolları (THY), Nisan ayında 6,5 milyon yolcu taşıyarak, yolcu sayısını bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 31 artırdığını açıkladı.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’a hücum! Ön sipariş sayısı 100 bini aştı! Son sipariş tarihi ne zaman?

Türkiye’nin yerli otomobil rüyası Togg ile gerçek olurken, daha üretiminin ilk yılında tüketicilerden yoğun ilgi gördü. T10X için verilen ön siparişin 100 bin adedi geçmesi üzerine, çekilişle teslim edilecek akıllı cihaz sayısını 12 binden 20 bine çıkartıldı.

Havalimanının yolcu sayısı istanbul Haberi

Havalimanının yolcu sayısı istanbul

Türkiye'nin en yeni havalimanlarından birine sahip 190 bin nüfuslu Iğdır'da, 197 bin yolcu Iğdır Havalimanı'nı kullandı.


Türkiye'nin en doğusunda yer alan ve tanıtım filmiyle ilgi odağı haline gelen Iğdır Havalimanı, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.


Havalimanından haftada 5 gün İstanbul ve 7 gün de Ankara'ya karşılıklı seferler gerçekleştiriliyor. Kentte, vatandaşların da büyük bölümü otobüsle 19 saatte gidilen Ankara ile 25 saatte ulaşılabilen İstanbul seyahatleri için tercihini uçaktan yana kullanıyor.


Toplam 190 bin 424 kişinin yaşadığı kentte, geçen yıl THY'nin İstanbul ve Ankara seferleri üzerinden seyahat eden yolcu sayısı ise 197 bin 561 kişi olarak gerçekleşti.


Iğdır Havalimanı Müdürü Fikret Bağca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uçaklarda boş yer bulunmadığını anlattı.


Bağca, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştıklarını belirterek, "Geçen yıl yaklaşık 200 bin kişi seyahat etti. Kentimizin merkez...