04 / 05 / 2024

havalimanlarına kimlerin adı verildi

havalimanlarına kimlerin adı verildi

İstanbul Yeni Havaalanı projesi 3. Havalimanı'nın adının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından temel atma töreninde açıklanması bekleniyordu. 3. Havalimanı için isim önerilerinden Vecihi Hürkuş kimdir? Mevlana'nın adı neden geçmektedir? İşte cevaplar..

İBB 5 yılda 100 bin konut dönüştürme sözü verirken, Üsküdar'a henüz uğramadı...

İstanbul'da her yıl 20 bin, 5 yılda 100 bin konut dönüştüreceğinin sözünü veren ancak bugüne kadar bir tane bile dönüştürmeyen İBB, Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hiç adım atmadı. İlçede vatandaşlar mağdur ve İBB'nin bu süreçte destek olmasını bekliyorlar. İşte konu ile ilgili detaylar...

Yastık altında altını olanlar dikkat! Harekete geçiliyor

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında bir araya geldi. Toplantı sonrası yapılan açıklamada, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılmasına yeni adımlar atılacağı ifade edildi.

Devletin 200.000 TL'lik hibe desteği için son başvuru tarihi yaklaşıyor! Hibe desteği ile kendi işinizi kurabilirsiniz

Devletten gelen 200.000 TL'lik hibe ile hayallerinizdeki işi kurma şansı! İŞKUR bu mükemmel destekle girişimcileri bekliyor. Fırsat kapınızda iken başvuru şartlarını inceleyin ve iş dünyasına ilk adımınızı atabilirsiniz. İŞKUR tarafından sunulan hibe desteği belirli kişilere verilecektir.

Bakan Kurum'dan açıklama: İstihdam için ticari merkezler kuruyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 11 şehirde sadece konut inşa etmekle yetinmeyip şehirleri yeniden ayağa kaldırmak adına önemli adımlar atıldığını ifade etti. Bakan Kurum, şehirlerimizin ekonomisini canlandıracak ve istihdam yaratacak nitelikli sanayi sitelerinin de kuruldu

Türk çiftçiler dikkat! Türkiye'nin göz bebeği bir ürün için büyük atılım geliyor

Tarım faaliyetleriyle bir dönem dünyanın ilgi odağı ülkeler arasında yer alan Türkiye, bu alanda yeniden liderliğe oynamak adına yeni adımlar atmaya devam ediyor.

OnePlus Nord Watch tanıtıldı! Ne kadara satılacak? İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi

OnePlus 2021 yılının mart ayında akıllı saat dünyasına ilk adımı atmıştı. Şirket, yeni akıllı saati Nord Watch'u tanıttı. Lansmanın ardından OnePlus Nord Watch fiyatı da ortaya çıktı. İşte detaylar...

Almanya havalimanlarına binlerce Türk işçi alınıyor! Onay geldi, başvurular başlıyor! İşte şartlar

Almanya havalimanlarındaki personel sorunun önüne geçebilmek için Türk işçi alımları yapılacağı duyuruldu. Gelen onayın ardından başvuru süreci başladı. Milyonlarca kişi şartları merak edip araştırılıyor. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? Kaç kişilik alım olacak?

Merkez Bankası yeni karar aldı: Dolardan alınan komisyon oranı arttı

Merkez Bankası finansal istikrarın sağlanması ve korunması adına attığı adımlara bir yenisini daha ekledi. Bankadan son dakika açıklaması geldi. İşte döviz piyasasında dengeleri değiştirecek son adım...

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaşarak tarihi rekora imza attı! Canopy by Hilton geliyor!

Hilton'dan tarihi rekor. Türkiye'deki otel sayısını 100'e ulaştırdı. Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olacak Canopy by Hilton İstanbul Taksim için anlaşmaya imza attı.

Sani Şener'den havalimanlarının kiralarına ilişkin açıklama!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener, Levent Erden’in havalimanlarına ilişkin açıklamalarını kaleme aldı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Kayseri'de inşaat işçisi evinde ölü bulundu!

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde inşaat işçisi Bülent Çelebi, tek başına yaşadığı evde ölü bulundu.

Yason Burnu'na dolgu yapılmasına Mustafa Adıgüzel'den tepki!

CHP'li Mustafa Adıgüzel, Yason Burnu'ndaki çevre düzenlemesi ve dolgu yapımına tepki gösterdi. Adıgüzel, "Geri dönüşümsüz çevreye zararları var" dedi...

havalimanlarına kimlerin adı verildi Haberi

havalimanlarına kimlerin adı verildi


İstanbul'un 3. Havalimanı projesi, İstanbul Yeni Havalimanı'nın temeli 7 Haziran 2014 Cumartesi günü saat 16:00'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından atıldı. Başbakan Erdoğan, 3. Havalimanı'nın açılışı tarihi için projeyi üstlenen firmaların patronlarıyla sahnede pazarlık yaptı ve şu tarihi aldı: 29 Ekim 2017... Başbakan Erdoğan böylelikle 3. Havalimanı'nın ilk etabının açılış tarihini de açıklamış oldu. 





Toplam 22 milyar 152 milyon Euro kira bedeli ve 10 milyar 247 milyon Euro yatırım maliyetiyle Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı olacak 3. Havalimanı'nın isminin ne olacağı da uzun süredir gündemdeydi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 3. Havalimanı'nın adını da açıklaması bekleniyordu ama o açıklama gelmedi.


3. Havalimanı inşaatından ilk kareler için tıklayın!


Bu detayın peşine düşen Emlakkulisi.com, Ulaştırma Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü,...