10 / 05 / 2024

havalimanlarından hizmet alan yolcu sayısı 2014

havalimanlarından hizmet alan yolcu sayısı 2014

DHMİ, Türkiye geneli havalimanlarından hizmet alan yolcu sayısının, ekimde 15 milyon 215 bin 940, yılın 10 ayında ise 144 milyon 28 bin 880 olduğunu açıkladı...

Konut alan da kiralayan da kalmadı: 6 ay önce 25 bin TL olan ev, şimdi 15 bin TL'ye düştü!

Konut fiyatlarındaki son durum, hem yeni ev alacaklar hem de yatırımcılar tarafından merak ediliyor. 152,8 bin takipçili Triger Osman isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından "Konut alan da kiralayan da kalmadı" dedi. İşte o paylaşım...

Garanti emekli promosyonu kaç TL? Garanti Bankası'ndan maaş alan emekliler acil baksın! Garanti Bankası promosyonu 2024 

Bankalar emekliler için yarışa girdi. Her banka emekli promosyon ödemelerini paylaştı. Peki Garanti emekli promosyonu kaç TL? Garanti Bankası'ndan maaş alan emekliler hemen baksın! 

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin tartışmalar devam ediyor. Özellikle Hatay Defne'nin rezerv alanı ilan edilmesinin ardından "Rezerv alan nedir?" sorusu soruluyor. Rezerv alan nedir? 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' rezerv yapı alanı tanımını değiştirdi mi?

Bakan Adil Karaismailoğlu o tarihi açıkladı! Dünyanın en özel havalimanlarından biri olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Yeni Trabzon Havalimanı'nın inşaatına yakın zamanda başlayacaklarını belirterek, "Dünyanın en özel havalimanlarından bir tanesi olacak." diye konuştu.

Aile Bakanlığı'nda 2023 Mayıs flaş gelişme! Nisan ayından sonra hızlı bir geçiş oldu!

Mayıs ayı ödemeleri, Aile Bakanlığı tarafından ödeme alan vatandaşlar arasında merak konusu oldu. Şu ana kadar Aile Bakanlığı'ndan resmi bir açıklama yapılmamış olup, ödemelerin hesaplara yatıp yatmadığı bilinmemektedir. Güncel duruma dair haberimizi takip edebilirsiniz.

İstanbul'daki havalimanlarından 2 ayda 16 milyon yolcu uçtu!

İstanbul'daki havalimanlarından 2023 yılının ocak-şubat aylarında seyahat eden yolcu sayısı geçen senenin aynı dönemine göre 4 milyon 825 bin 468 arttı ve 15 milyon 972 bin 93 oldu.

Bu rakamlar şok edecek! İşte havalimanlarındaki yolcu, yük ve uçak sayısı!

Pandemide en ağır darbeyi alan havalimanlarının, 2022 senesinde büyük bir sıçrama yaşadığı ortaya çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz sene havalimanlarında hizmet verilen yolcu, uçak ve yük sayısını duyurdu. İşte şok eden o rakamlar…

İstanbul havalimanlarından rekor! Böyle rakam görülmedi! Yolcu sayısı 9 ayda 27,5 milyon arttı

Bu senenin ocak-eylül zaman diliminde İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanlarından toplam olarak 70 milyon 124 bin 741 yolcu seyahat etti. İstanbul'dan yapılmış olan geliş-gidiş seferleri ile birlikte dokuz ayda uçan yolcu sayısı yüzde 65, icra edilen uçuşlar da yüzde 37 arttı. İşte detaylar…

İş Bankası Grubu’ndan faaliyet alanında yenilik! Enerji sektörünü de dahil etti

İş Bankası Grubu’ndan faaliyet alanında yepyeni bir yenilik geldi. İŞ Bankası Grubu faaliyet alanına enerji sektörünü de dahil etti. İşte detaylar…

Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar notu askıda!

Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, Tescil Dışı Alanda İdari Hizmet Alanı ve Yol Düzenlemesine ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Kanal İstanbul İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Yenişehir (Avrupa Yakası)Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, (Seyitnizam) Merkezefendi Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi Rezerv Yapı Alanı, Tescil Dışı Alanda İdari Hizmet Alanı ve Yol Düzenlemesine İlişkin 1/5000 ölçekli NİPl Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

havalimanlarından hizmet alan yolcu sayısı 2014 Haberi

havalimanlarından hizmet alan yolcu sayısı 2014

Havalimanları uçak trafiği, ekimde geçen yılın aynı ayına göre iç hatlarda yüzde 6,9 artışla 64 bin 295, dış hatlarda yüzde 4,1 artışla 56 bin 331 olmak üzere toplamda yüzde 5,6 artışla 120 bin 626 oldu. Geçen ay Karadeniz bölgesi hava sahasındaki üstgeçiş (overflight) trafiğinin özellikle Moldovya ve Ukrayna'da azalması, Bulgaristan, Romanya ve Türkiye üstgeçiş trafiğini artırdı. Böylece Türkiye hava sahasından ekim ayında yüzde 25,7 artışla 31 bin 176 üstgeçiş trafiği gerçekleşti. Yılın 10 ayında hizmet verilen uçak sayısı yüzde 9,1 artış ile 151 bin 802'ye ulaştı.

TOPLAM YOLCU TRAFİĞİ ARTTI



Geçen ay havalimanlarında direkt transit dahil toplam 15 milyon 215 bin 940 yolcuya hizmet verildi. Yolcu sayısı, ekimde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,6 arttı. İç hat yolcu sayısı yüzde...