29 / 04 / 2024

Havana Havalimanı iyi niyet anlaşması

Havana Havalimanı iyi niyet anlaşması

TAV Havalimanları’nın içinde yer aldığı konsorsiyum Havana Havalimanı’nın geliştirilmesi ve işletmesi “iyi niyet anlaşması” imzaladı.

İstanbul Havalimanı’ndan büyük başarı! Dünyanın en iyi havalimanı seçildi

Dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler Dergisi’nin yapmış olduğu ankette İstanbul Havalimanı, Singapur ve Güney Kore'yi geride bırakıp dünyanın en iyi havalimanı seçildi. İşte detaylar…

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı durdu!

Temeli 2013’te atılan Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı durdu. Bayburt Grup’un ödenek olmadığı gerekçesiyle yaklaşık 750 kişiyi işten çıkarttığı iddia edildi.

Gayrettepe-İstanbul Yeni havalimanı Metrosu'nda rekor kırıldı!

Ulaşımda vatandaşlara konfor ve rahatlık getirecek projeler arasında gösterilen Gayrettepe - Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda yapılan çalışmalarla tüm zamanların en iyi rekoru kırıldı. 

Atatürk Havalimanı dünyanın en iyi 3. havalimanı seçildi!

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, İspanya merkezli seyahat sitesi eDreams'in açıkladığı dünyanın en iyi havalimanları listesinde üçüncü sıraya yerleşti. 

3. Havalimanı eyleminde çok sayıda gözaltı var!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda kötü çalışma koşullarına tepki gösteren işçiler eylemlerine devam ediyor. Eyleme müdahele eden polis, çok sayıda işçiyi gözaltına aldı. 

3.havalimanının verisine 10,75 milyon Euro'luk teklif!

İstanbul 3. havalimanının altyapısında kullanılacak veri merkezi bulut otomasyon sistemini yapacak olan firma belli oldu. Netaş sistemin kurulumu, üç yıl işletilmesi ve beş yıl bakım-onarım hizmetlerinin sağlanması için 10.75 milyon Euro bedel ile en iyi teklifi verdi.

THY Ekim'de 3. havalimanına taşınıyor!

Ekim 2018’de 3’üncü havalimanına taşınacaklarını dile getiren Türk Hava Yolları ( THY), Genel Müdürü Bilal Ekşi, " 2017 çok iyi geçti. 2018’e daha büyük ümitlerle giriyoruz. " dedi.

TAV, Havana Havalimanı için imzayı attı!

TAV Havalimanları’nın içinde yer aldığı konsorsiyum Havana Havalimanı’nın geliştirilmesi ve işletmesi “iyi niyet anlaşması” imzaladı.

TAV, Küba Havana Havalimanı’nın işletmesi için son aşamada!

TAV CEO’su Sani Şener, yapımı devam eden 3. havalimanına rağmen Atatürk Havalimanı’na yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek, "Küba’da ise Havana Havalimanı’nın işletmesi için son noktaya geldik." dedi.

İşte dünyanın en iyi 10 havalimanı!

Dünyanın birbirinden güzel ülkelerinde, tasarımları ve konumlarıyla dikkat çeken birçok havalimanı bulunuyor. İşte muhteşem görüntü ve manzaraya sahip en iyi 10 havalimanı!

Almanlar'dan İstanbul'un 3. havalimanına övgü!

Alman Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesi (FAZ), İstanbul'a yapılacak yeni havalimanına övgüler yağdırdı. FAZ, editörlerinden Dr. Rainer Hermann yeni havalimanı projesinin 'iyi tasarlandığı'na değindi.

Moskova Havalimanı ihalesine en yüksek teklif Türklerden!

Moskova Sheremetyevo (Şeremetyevo) Havalimanı Terminal ihalesinde en iyi teklifleri Limak ve Rönesans İnşaat verdi. Şeremetyevo Havaalanı CEO'su Mikhail Vasilenko, nihai kararın iki üç hafta içinde verileceğini bildirdi.

İlker Aycı: 3.Havalimanı ile başka bir yere sıçrayacağız!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Aycı, “THY olarak 3.Havalimanı’na sorumluluğumuzu en iyi şekilde taşıyacağız.

Havana Havalimanı iyi niyet anlaşması Haberi

Havana Havalimanı iyi niyet anlaşması

Havana Havalimanı projesi, San Antonio de los Banos havalimanının geliştirilmesini de kapsıyor. TAV Havalimanları, Groupe ADP ve Bouygues Batiment International’den oluşan konsorsiyum, başkent Havana’da yer alan Jose Marti Uluslararası Havalimanı ve San Antonio de los Banos Havalimanı’nın geliştirilmesini ve işletmesini kapsayan proje için Küba hükümetiyle “iyi niyet anlaşması” imzaladı.  TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener “TAV olarak ürün ve hizmetlerimiz tüm dünyada 19 ülkede 74 havalimanında yer alıyor. Dünyanın her yerinde iş yapabilecek finansal ve operasyonel yetkinliğe sahibiz ve fırsatları değerlendiriyoruz. Ağustos ayında iki havalimanının işletme ve geliştirme hakkını içeren imtiyaz sözleşmesi için Küba Hükümeti ile münhasıran görüşmelere başladığımızı duyurmuştuk. Görüşmelerin sonucunda Havana Jose Marti Havalimanı’nın yenilenmesi, geliştirilmesi ve işletmesiyle ülkenin batısında yer alan San Antonio de los...